2,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Kom överens om löpande pris 1700:- för…

Kom överens om löpande pris 1700:- för två bilar med fyra gubbar. De har fakturerat fullt med fler timmar utan att ha fyra man på plats. Har efterfrågat tidsedlar, men inte fått utan bara fått en sammanfattning som inte stämmer med de timmar som användes. Det ska ha tagit 5 h för 4 man att packa bilarna(Magasinering) som sedan packades på 80 minuter av 2-3 man. Har bestridit fakturan, men fått hot om kronofogde och att de tar det till tingsrätten. Ingen firma jag kan rekommendera.

12. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Vi anlitade företaget för en flyttstädning

Vi anlitade företaget för en flyttstädning, men tyvärr var resultatet långt under förväntan. Städningen var under all kritik – flera ytor var smutsiga, detaljer som skulle vara noggrant rengjorda var helt förbisedda, och helhetsintrycket var mycket dåligt. Trots att vi betalade för en komplett tjänst fick vi själva lägga tid på att slutföra städningen för att uppfylla kraven. Detta är inte acceptabelt och vi kan tyvärr inte rekommendera företaget.

29. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Bra kontakt från start

Bra kontakt från start, helt ok pris, jämfört med andra flyttföretag jag sökte offert hos.

Behjälpliga, trevliga och riktiga redskap.
Lyhörda.

Rekommenderar starkt denna flyttfirma

4. elokuuta 2025

Helt oseriös firma

Helt oseriös firma. Kommer sent. Trasig bil. Talar inte Svenska. Behöver fråga hela tiden om precis allt, helt oerfaren personal.Utförde inte arbete enlig offerten men kräver ändå full betalning.
Debiterade 6900 kr för 1 tim 15 min arbete. Helt galet dyrt.

5. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Bra företag

Bra företag. Flytten gick smidigt och vi var jätte nöjd med killarna som lyfte. Artiga, glada och arbetade på bra. Skulle verkligen rekommendera dem till andra.

21. huhtikuuta 2025

Oseriöst företag

Oseriöst företag. De tappade bort min flytt trots att de skickat orderbekräftelse. Trevliga killar som genomförde flytten , dock kunde de inte svenska. Det skulle kommit tre man och två lastbilar. Istället skickade företaget två man och en lastbil. Jag behövde hjälpa till för att få flytten klar, ändå höll de på i 9,5 timmar och frågade mig väldigt mycket. 3 rum och kök flyttades. Jag behövde fylla i ett google-omdöme innan de åkte och de fotograferade omdömet. Troligen måste de visa sin chef. Tycker synd om de anställda.

18. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin