Saanut 5/5 tähteä

Wat ben ik blij met het dekbedovertrek! Ik moest mijn vriend overtuigen om dit aan te schaffen maar eenmaal onder geslapen wil hij niet anders! Daarnaast hebben ze een super snelle en vriendelijke kla... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dekbed en matrashoes gekocht en slaapt heerlijk (de zachte variant). Matrashoes past supergoed om het matras heen (we hebben een boxspring), daar was ik nog even bang voor. Verder goed geholpen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch beddengoed, zowel de tencel sateen als de silky smooth. Vooral de silky smooth is hemels, zo heerlijk zacht! Mijn vriend was erg sceptisch en verklaarde me voor gek dat ik veel geld uitgaf... Näytä lisää

1. Liinavaatemyymälä
  2. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Heerlijk zacht dekbedovertrek

Heerlijk zacht dekbedovertrek. Is erg snel droog, geen gezeur meer met een droger. De kleur classic taupe is een erg mooie kleur. Past bij alle kleuren. Ben al aan het nadenken welke kleur ik nog meer ga bestellen.

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen, Danielle! Je bent ook voor een prachtige kleur gegaan inderdaad. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Eerlijke mening

De eerste nacht was het even wennen moet ik eerlijk zeggen. Heerlijk zacht maar ik dacht dat het te warm zou zijn. Na een paar dagen sliep ik dieper en werd minder vaak wakker. Dit is ook terug te zien in mijn slaapscore op mijn smartwatch! Ik wil niets anders meer en kijk uit naar de warme zomeravonden want waar een laken alleen vaak net te weinig is is deze overtrek perfect !

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat goed om dit te lezen! Je bent zeker niet de eerste die even 1 a 2 nachten moet wennen, maar de slaapscore van je smartwatch liegt nooit ;-) Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Saanut 5/5 tähteä

We gaan tegenwoordig vroeger naar bed…

We gaan tegenwoordig vroeger naar bed omdat ons Sjumo overtrek zo ontzettend heerlijk zacht en lekker voelt. We willen nooit meer anders. Misschien voor de zomer de satin proberen. Wij zijn heel blij!

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen, Carla! Hier doen we het voor. Die Tencel Sateen is straks in de warmere maanden ook heerlijk inderdaad. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Heerlijk dekbedovertrek

Heerlijk dekbedovertrek. Slaapt echt geweldig. Heerlijk zacht en warm. Echt een aanrader.

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen, Dieke! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Het is fantastisch beddengoed

Het is fantastisch beddengoed. Superzacht en voelt heel aangenaam. Het beddengoed droogt heel snel en je hoeft het niet te strijken. Inmiddels 3 sets in bezit.
2x silky smooths en 1x tencel sateen. Ik ben echt fan! Sjumo beddengoed is een echte aanrader.

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen, Ans! En bedankt ook voor je vertrouwen. Hier doen we het voor. Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Slapen in een wolkje

Wat een fijne kwaliteit en een zachtheid die geen enkel ander dekbedovertrek ons ooit heeft geboden. Het is iedere ochtend weer balen dat het slapen er weer op zit. Super tevreden!

Vastaus yritykseltä SJUMO

Bedankt voor het delen, Linda! Zo fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Geniet ervan en slaap zacht!

Superzacht beddengoed

Het beddengoed is echt superzacht. Iedere keer weer zo fijn! Het blijft mooi na het wassen en droogt snel. Zelfs onze kinderen zijn niet meer uit ons bed te krijgen ;-).

Vastaus yritykseltä SJUMO

Zo leuk om te lezen, Esmee! En van de kinderen heel erg herkenbaar ;-) We hebben tegenwoordig wel een oplossing daarvoor, kids maten ha! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Saanut 5/5 tähteä

Met dit dekbed slaap je als nooit tevoren…

Met dit dekbed slaap je als nooit tevoren!dit is werkelijk waar de beste aankoop die we ooit gedaan hebben ter verbetering van onze nachtrust! Wauw!!!

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen, Tim! Hier doen we het voor. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Saanut 5/5 tähteä

Over het beddengoed kan ik heel simpel…

Over het beddengoed kan ik heel simpel zijn 10/10. Dat geldt voor allebei de pakketten. Daarnaast is de service top! Korte lijnen, snelle reactie. Met name (bot?) Lisa, geef die vrouw een loonsverhoging!

Vastaus yritykseltä SJUMO

Bedankt voor je review, Jacqueline! Wat fijn om te lezen dat zowel onze service (onze Lisa is geen bot en inderdaad super toegewijd. Heb je review meteen doorgestuurd ha) als het beddengoed zo worden gewaardeerd. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Heerlijke zachte dekbed

Heerlijke zachte dekbed. Onze kids waren jaloers. Ook voor hun een dekbed besteld en slapen heerlijk.
Echt een aanrader voor jong en oud.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SJUMO

Bedankt voor het delen van je review, Esther! Zo leuk om te lezen dat niet alleen jullie, maar ook de kids zo genieten van SJUMO. Daar doen we het voor! Nogmaals bedankt en slaap zacht!

Dekbedovertrek besteld

Dekbedovertrek besteld, superfijne zachte stof!! Heel makkelijk met wassen en kan zo de droger in en je bed weer op👌🏻

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen, Nanda! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

SJUMO is fantastisch!

Wij willen nooit meer anders! SJUMO slaapt écht fantastisch. Het is zo zacht, voelt super comfortabel en het is ook zeker niet ‘te warm’. Ook in de zomer slapen wij heerlijk onder de Silky Smooth. Inmiddels al 3 dekbedsets besteld.

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SJUMO

Bedankt voor je review, Ellis! Zo fijn om te lezen dat de Silky Smooth in de zomer zo goed bevalt. Bedankt voor je vertrouwen en slaap zacht!

Saanut 5/5 tähteä

Een feestje om in te slapen Sjumo

Vorige week mijn nieuwe dekbedovertrek en hoeslaken van Silky smooth ontvangen. Alles was super mooi ingepakt en gelijk gewassen en mijn bed opgemaakt. Wat ziet de kleur Faded Blue er geweldig uit. Maar wat is die zacht niet normaal. Het ziet er niet alleen prachtig uit het slaapt ook heerlijk. Heel zacht, niet te warm een feestje om in te slapen. Voor de zomer ga ik zeker nog een Tencel Sateen set erbij kopen. En voor mij en mijn man niks anders meer dan de schitterende sets van SJUMO.

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat goed om te lezen, Natascha! Je hebt ook een prachtige kleur gekozen. De Tencel Sateen is ook super zacht, maar dan een stukje lichter en luchtiger. Geniet nu lekker van de Silky Smooth en slaap zacht!

Saanut 5/5 tähteä

Nog beter dan in mijn verbeelding

Na heel lang twijfelen een aantal maanden geleden toch het silky smooth beddengoed besteld. Vooraf contact gezocht om een aantal vragen te stellen en elke keer een super snelle en mega vriendelijke reactie gekregen. Zelfs toen ik op het laatste moment nog een wijziging wilde aanbrengen was dit geen enkel probleem en super snel geregeld.
Het beddengoed zelf is echt fantastisch, ik was bang dat het misschien te warm zou zijn, maar dat is het zeker niet. Ik geniet nog elke dag van het instappen in een heerlijk aangenaam en zacht bed en iedere ochtend baal ik weer dat ik er uit moet. Nog geen seconde spijt gehad van deze aankoop en zou het iedereen aanraden!

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat is dit leuk om te lezen, Lieke! Super fijn dat zowel onze service als ons beddengoed zo goed bevallen. Hier doen we het voor. Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Saanut 5/5 tähteä

Waarom zou je uit bed gaan?

Wat een fantastisch dekbedovertrek! Het is echt zoals ze zeggen: heerlijk zacht en het is gewoon een feestje om naar bed te gaan!
Het voelt aan als een super zachte knuffelbeer!

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen, Karin! Hier doen we het voor. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Het ligt heerlijk

Het ligt heerlijk! Het dekbekovertrek is super zacht, lekker warm en ik slaap veel dieper. Elke avond een feestje om naar bed te gaan!

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor het delen, hier doen we het voor. Geniet ervan en slaap zacht!

Heerlijk zacht

Heerlijk zacht, geen nat beddengoed meer door nachtelijk zweten. Wat daarnaast ook fijn is, is dat het beddengoed makkelijk te wassen is en snel droogt.

Vastaus yritykseltä SJUMO

Wat fijn om te lezen! Onze Silky Smooth is inderdaad vochtabsorberend, dus nooit meer een nat bed. Fijn om te lezen dat je dat ook zo ervaart. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Saanut 5/5 tähteä

Een kleed voor op de bank gekocht

Een kleed voor op de bank gekocht , echt een waanzinnig mooi kleed , meissie is er blij mee en als zij blij is , is de rest ook blij

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SJUMO

Bedankt voor je review, Roel! Wat leuk om te lezen dat de plaid zo goed bevalt. Geniet er lekker van!

Is echt heerlijk beddengoed

Is echt heerlijk beddengoed. Slaap nu goed. Blijft ook mooi na meerdere keren wassen

Vastaus yritykseltä SJUMO

Bedankt voor je review! Super fijn om te lezen. Geniet ervan en slaap zacht!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin