Sjosports Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Vaateliike

SJO Sports sikter høyt og ønsker og revelusjonere sport og lifestyle markedet i Norge. Vår visjon er å tilby lave priser på etterspurte produkter slik at du kan finne det du ønsker til den rette prisen. Vi mener at kvalitet og funksjonalitet ikke skal gå på bekostning av pris, og derfor jobber vi hardt for å forhandle frem de beste avtalene og skape en nettbutikk der kundene våre får maksimal verdi for pengene sine. SJO Sports er ikke bare en nettbutikk – vi er en bevegelse for smartere shopping, bedre tilbud og et voksende fellesskap av kvalitetsbevisste kunder. Bli med oss på reisen mot en mer tilgjengelig og prisgunstig sports- og livsstilsverden i Norge!

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Rask og ryddig handel

Rask og ryddig handel, varene ble raskt levert.

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sjosports

Tusen takk for vurderingen!

Håper vi sees igjen snart! 😊
Vennlig hilsen,
Sjo Sports

Veldig fornøyd med vesten min

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sjosports

Tusen takk for vurderingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Din tilbakemelding betyr mye for oss – både for å bli bedre og for å hjelpe andre kunder. Håper vi sees igjen snart! 😊 Vennlig hilsen, Sjo Sports

God kvalitet

God kvalitet, effektiv levering👍🏼

Bra greier

Bra greier, raskt svar

God oppfølging

God oppfølging, rask kommunikasjon.

Vastaus yritykseltä Sjosports

Rask levering og god kvalitet

Rask levering og god kvalitet. Anbefales!

2. huhtikuuta 2025

Veldig bra fornøyd

Veldig bra fornøyd

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sjosports

Enkel handel å veldig god hjelp

Enkel handel å veldig god hjelp, anbefales siden patagonia ikke har mere i stock i norge

1. huhtikuuta 2025

Anbefales🤗

31. maaliskuuta 2025

Anbefales!

Kjøpte en blå Patagonia vest. Kjempe fint produkt, alt som forventet.
Kjapp levering sammen med bra kundeservice. Veldig brae priser med flott oppfølging underveis.
Anbefales veldig!

26. maaliskuuta 2025

Alt stemte som det sku

Alt stemte som det sku, kundeservice og kvalitet var spot on🫶🏻

27. maaliskuuta 2025

Utmerket service!

Kjøpte en patagonia vest her. Kjempe flott produkt, og alt stemte med beskrivelsen
Kjapp levering og hyggelig på kundeservice . Brae priser og gode oppdateringer underveis! Anbefales sterkt!

26. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sjosports

Hei Andreas, Tusen takk for tilbakemeldingen!
Mvh
Sjo Sports