SIXT Nederland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Sunny cars (in partnership with Europe cars) left me stranded at Albania airport on vacation with my family, when after 45 minutes of deliberating they decided they could not accept my platinum Amex... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Op zich goed ivm dat je je gehuurde auto op een andere locatie kan inleveren dan waar je het gehuurd hebt. Ik vind al die bijkomende kosten wel ingewikkeld altijd bij deze verhuurder. Auto was zo goed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en vriendelijke medewerkers. Het huren van de auto verliep soepel en het personeel was behulpzaam. Wel vind ik de kosten voor het huren van de kinderstoeltjes buiten verhouding ten op... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Via Rentalcars.com een auto gehuurd bij Sixt. Eenmaal daar aangekomen stond er een veel kleinere auto voor ons klaar. We hadden een Peugeot 3008 gereserveerd maar deze auto had een mini kofferbak wa... Näytä lisää

1. Autovuokraamo
  2. Autoleasing-palvelu
  3. Autonluovutuspiste
  4. Limusiinipalvelu
  5. Rekka-autovuokraamo
  6. Pakettiauton vuokraus

Yrityksen kirjoittama

👉Bezoek ons ​​Helpcentrum op sixt.nl/help-center of neem contact met ons op. ✅Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Hyvä

Kaikki arvostelut

411 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima service

Zoals altijd, prima service van Sixt. Vriendelijke medewerker die meedenkt. Voor mij blijft Sixt de keuze voor mijn huurauto’s wereldwijd…

16. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prima service, snel en makkelijk geregeld

Prima service. Auto die we hadden gereserveerd was te klein. Kregen zonder moeite andere auto. Ophalen en inleveren ging heel gemakkelijk. Vriendelijke medewerker op vliegveld. Auto zag er prima uit. Na inleveren werd alles snel geregeld en de borg teruggestort. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.

16. toukokuuta 2026

Scammed 1420 euros!

Extreme scammers, be careful!

We rented a car for a few hours for work from here. It was a nice car, everything went well, returned the car, got the security deposit back etc. After 1 month, they charged us 1420 euros saying that we bumped the car. The car was in immaculate condition when we returned it and was driven only for one direction and back really carefully by a very experienced driver.
Then I've heard this happens when the employees drive cars around and bump them, they choose an old customer and blame it on them. Now only because of one 3 hour drive, we are hiring a lawyer and going to try them at the court to stop this bullshit. Seems like I'll spend some 1420 euros on top of that to fix this. I could buy a car for that money here.

20. huhtikuuta 2026

Slechte ervaring met SIXT+

Slechte ervaring met SIXT+, accountmanager maakt een fout, de financiële afdeling is een ongeorganiseerde bende en de accountmanagers die je vervolgens "helpen", moet je weken achter hun broek aan zitten voor een inhoudelijke reactie. Vervolgens allerlei loze beloftes. Zooitje, niet aan beginnen.

22. toukokuuta 2026

Ook deze keer weer een absolute topervaring bij Sixt Schiphol

Al een aantal jaar haal ik mijn auto naar meer dan volle tevredenheid op bij Sixt Schiphol! Want voel me daar altijd enorm geholpen door de medewerkers daar! Ook afgelopen weekend weer: kon zelfs een keuze maken uit meerdere modellen van m’n favoriete merk (BMW)… Het zijn echt absolute toppers daar!!

15. toukokuuta 2026

Sixt Groningen, Netherlands

I went into the sixt location at Groningen railway station in the Netherlands. I was met by Lieke who was able to help me book a car for two days. Lieke, was professional, friendly and explained everything. Really great service and a good car.

20. toukokuuta 2026

Goede ervaringen

Voor mij gaat het dan vooral om Sixt Duitsland waar ik praktisch ieder weekend een auto huur.
Over het algemeen zeer goede service, vriendelijk personeel, goede tekst en uitleg, en prima auto’s. Ik ben altijd zeer tevreden.

22. toukokuuta 2026

Huurauto in Thessaloniki

De huurauto was perfect en schoon. De medewerker aan het onthaal was zeer vriendelijk en behulpzaam. De uitleg voor het ophalen en terugbrengen van de huurauto was eveneens zeer duidelijk. Enkel de wachttijd voor het aanmelden aan het onthaal - in drukke tijden - zou een probleem kunnen zijn aangezien er slechts 2 medewerkers zijn. Maar dit is slechts een bedenking.

10. toukokuuta 2026

Dramatisch

Bij aankomst op het vliegveld in Sevilla krijg je te horen dat de boeking die je hebt gemaakt, nog niet het uiteindelijke bedrag is dat de auto gaat kosten. Zo moest er nog een verzekering afgesloten worden van 30euro/dag. En werd er nog 100 euro in rekening gebracht omdat we de auto ophaalde van een "Premium location". Toen wij aangaven dat wij het toch wel erg vreemd vonden dat al deze kosten er nog bij kwamen, werd ons beloofd dat wij de auto niet met een volle tank hoefde in te leveren. En dat hier dus ook geen kosten aan verbonden zouden worden achteraf, dit hebben wij meermaals gecheckt/gevraagd. Echter werd uiteindelijk de niet volledige tank toch in rekening gebracht. Wij hebben hiervoor contact gezocht met de klantenservice. Zij gaven aan dat alleen de servicekosten om de tank weer vol te doen niet in rekening gebracht zouden worden, echter is ons dus iets heel anders verteld bij aanvang van het huren van de auto.

Daarnaast hadden we ook nog technische issues met de auto. Nog geen 5 minuten weg van het vliegveld kwam er een melding op de display dat de bandenspanning te laag was. En gedurende onze hele vakantie is het displayscherm van de auto 3 a 4 keer volledig uitgevallen tijdens het rijden. Hierdoor konden we niet de navigatie zien en zien hoe hard we reden, na 2 a 3 minuten herstarten het systeem automatisch.

Bij inleveren hebben we dit allemaal aangegeven. Hier werd uiteraard niets mee gedaan, ik had zelfs het idee dat er niet eens naar geluisterd werd

11. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Voor mij was het eerste keer bij Sixt

Voor mij was het eerste keer bij Sixt, maar zal zeker niet de laatste keer zijn.
Heel fijn geholpen, mijn dochter ging trouwen en ik wilde perse een bmw, de auto was niet voor handen maar een andere merk van het zelfde categorie, medewerkster van Sixt heeft een upgrade gedaan naar een exclusieve auto met korting, het een geweldige dag is geworden.
Dank u wel team Sixt

9. toukokuuta 2026

Nou ik was heel lovend

Nou ik was heel lovend
Heb iedereen bedankt bij sixt València
Nú krijg ik niet 1niet2 maar 5 facturen waar ik ineens 20.-euro zou moeten betalen.
Alles was inclusief 200 euro voor een fiat voor 1dag
Ik blijf mailen met foto’s van de facturen maar geen reactie.

(De verhuurster krijgt wel een dikke 10)
Die heeft echt haar best gedaan

Maar waar gaat het dan fout?

7. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

let op bij gratis upgrade

let op! De gehuurde auto bleek bij het afhalen niet beschikbaar. Er werd mij een gratis upgrade aangeboden, maar vervolgens wordt er een extra bedrag van €700 afgeschreven .
Na het indienen van een klacht wordt er aangeboden slechts 50% terug te betalen.

25. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik had een 408 gehuurd en we kregen een…

Ik had een 408 gehuurd en we kregen een cx40. Heerlijke auto en super netjes. We hadden een pickup en drop buiten kantooruren, dus alles verliep via het sleutelkastje. Instructies waren tijdig en duidelijk. Ik wil niet meer anders eigenlijk! We gaan zeker hier weer huren!

8. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin