2,2

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

For ca 14 dage siden bestilte min…

For ca 14 dage siden bestilte min veninde og jeg mad fra Sixpence i Brøndby. 300 kr fattigere, tog vi hjem med maden. Min veninde havde bestilt stegt flæsk med persillesovs - og jeg havde bestilt en burger med fritter. Det var decideret ulækkert. Sovsen var så tyk, at den dårligt kunne komme ud af bægeret - flæsket så tyk og hårdt at det var svært at spise. Burgeren røg i skraldespanden - bøffen var rå - bollen var sej og fritterne var fabrikslavet og elendige. Spild af tid og penge. Jeg skrev en mail til restauranten og vedhæftede billeder - men har endnu ikke fået et svar. Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det. Jeg kommer selvfølgelig aldrig der igen.

27. tammikuuta 2026

Er super ærgelig over at måtte skrive…

Er super ærgelig over at måtte skrive denne ikke så pæne anmeldelse. Men eftersom jeg nu to gange i træk,har haft en dårlig oplevelse på sixpence,så synes jeg det har sin berettigelse.Mad og drikke har altid været godt,og rimlige priser. Men sidst fik jeg en bøf med en stor gennemgående sene. Sagde det til tjeneren,som tog min bøf med ud i køkkenet,og kom tilbage med samme bøf. Denne gang fuldstændig gennemstegt,da hun grundet sprogbarriere havde misforstået hvad jeg havde påpeget. Og priserne er igen steget voldsomt.( i gennemsnit 10,-). 1 glas vin koster nu 65,-, og indholdet er mindre. Påpegede det overfor ejeren. Som med en negativ attitude spurgte mig,om ikke jeg kunne se,at de havde fået nye glas,og at indholdet ihvertfald ikke var mindre en tidligere. Jeg kommer ikke på sixpence igen,og anbefaler det ikke til andre fremadrettet. Med de priser,og størrelse og kvalitet,er det simpelthen blevet for ringe.

3. toukokuuta 2024

Lækkert mad til prisen

Lækkert mad til prisen, og tykke skiver flæsk.

Sixpence er et hyggeligt sted, men venligt personale og god betjening efter min mening.

Stegt flæsk med tykke sprøde skiver flæsk - kunne godt have brugt mere sovs, men spurgte heller ikke efter mere.
Lækker grillet laks, godt bruchetta brød og også deres tigerrejer.

Tak for mad

14. joulukuuta 2023

Ja stegt flæsk og persillesovs kan de…

Ja stegt flæsk og persillesovs kan de ikke lave. flæsket var stegt for hårdt, sovsen for tyk, kartoflerne ok. Men en helhed var det ikke og ligeledes ingen fornøjelse. De tager ikke deres kunder alvorligt. Synd da vi ikke har for mange gode restauranter i brøndby…..

12. joulukuuta 2023

Vi var et selskab på 19 personer der i…

Vi var et selskab på 19 personer der i starten af november 2023, efter at jeg var mødt personligt op med en bestilling til i går d 8 december 2023.
På juleplatter.
Prisen på deres hjemmeside var 179 kr, men her blev jeg jeg gjort opmærksom på at prisen var 189 kr.
( jeg spurgte om de ikke skulle have det rettet??)
Fredag d 1 dec, ringede jeg til dem for endeligt antal.
Her blev jeg spurgt!! har du bestilt bord. ??
Jeg ringede igen i går fredag d 8 på dagen, da vi blev 1 mindre
Det fik jeg ikke svar på, om det var ok 👎
Her blev jeg igen spurgt har du bestilt bord ???
Modtageren afbrød, så jeg måtte ringe op igen.
Da de første venner ankom, blev der sagt at der ikke var bestilt platter til os.
Hende jeg havde talt med var i mellemtiden blevet fyret, fik jeg oplyst da jeg ankom, og hun havde forinden ikke givet køkkenet besked, om at vi skulle have platter
Så de fik rigtigt travlt med at få det på plads.
Vi ankom før kl 18.00 platterne blev klar ca 18.50
Der skal lige nævnes at maden, var ok
Der blev ikke opfyldt mere brød før vi spurgte efter det, genbestilling af mere at drikke måtte vi selv gøre opmærksom på.
Der blev ikke, ryddet af, bordet, før vi bad om det og her blev vi ikke spurgt om vi ønskede mere kaffe el lign.
Vi fik ingen godtgørelse på nogen måde
Hverken på 1 kande vand 2 kopper kaffe el andet
Heller ikke på det først annoncerede beløb.
179 kr
Da chefen ikke ville eftergive noget af det ovenstående.
Meddelte jeg tjeneren at vi ikke en anden gang vil bruge dem til vores årligt tilbage vendende julefrokost eller andre begivenheder, heller ikke privat for mit eget vedkommende.
Det er rigtigt ærgerligt at jeg som arrangør, af sammenkomsten, kom til at fremstå, som om jeg ikke havde haft styr på bestillingen.

8. joulukuuta 2023

Crypto currency

Sixpence Token is Fin Tech Company focused on decentralized tourism.
The goal of sixpence is to make travelling much cheaper by charging absolutely no commission and also allowing maximum customization of travelling.
crypto currency

29. lokakuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili