I had a great experience with Sitly.dk. We found a babysitter very close to us incredibly quickly, and the filters made it easy to narrow things down to exactly what we were looking for. I also ha... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama
Sitly er den hurtigst voksende internationale platform, der hjælper familier med at finde pålidelige babysittere, barnepiger og dagplejere i nærheden. Siden starten i 2012 har vi forbundet millioner af forældre og børnepassere i 14 lande i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika.
Via vores hjemmeside, iOS-app og Android-app kan familier nemt finde profiler, sende beskeder og aftale møder. Sitly gør det muligt at få fleksibel og prisvenlig børnepasning i hjemmet – tilpasset familiens individuelle behov.
For babysittere og barnepiger er Sitly det ideelle sted at finde arbejde, der passer ind i deres hverdag – uanset om du er studerende, i arbejde eller bare leder efter et ekstra fritidsjob. Du bestemmer selv, hvornår og hvor ofte du vil arbejde.
Hver dag arbejder vores team på at gøre Sitly endnu bedre for vores brugere. Vi forbedrer teknologien løbende, lytter til feedback og har fokus på sikkerhed og brugervenlighed.
Tillid, fleksibilitet og kontakt – det er kernen i Sitly. Vi er stolte af at kunne hjælpe familier og børnepassere med at finde hinanden nemt og trygt, så børn får den omsorg, de fortjener.
Tilmeld dig Sitly i dag og oplev, hvor nemt og personligt børnepasning kan være.
Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
I love that you can still see family without paying.

Vastaus yritykseltä Sitly
Min datter på 17 år har betalt for at få adgang til familier, der mangler en babysitter. Inden hun betalte, så det lovende ud, men virkeligheden er, at hun har skrevet til en masse “familier”, men 0 har svaret! Dette virker som det største fup nummer! Hun har betalt for egne lommepenge, men det har INTET givet!

Vastaus yritykseltä Sitly
Way to expensive. I thought it was a free app. Not monthly payments

Vastaus yritykseltä Sitly
Jeg kender en af pigerne der bliver reklameret med, det navn sitly kalder hende hedder hun slet ikke og har aldrig haft profil derinde, så de finder profil billeder smider dem ind og kalder dem navne for de skal virke som om de har mange baby sittere, men mange af dem er fake. Forbandet svineri

Vastaus yritykseltä Sitly
I also had a small admin slip-up on my side and contacted support afterwards. They were very friendly, responsive, and helpful, which I really appreciated. Overall, a smooth and reassuring experience from start to finish.

Vastaus yritykseltä Sitly
Jeg glemte desværre at opsige min automatiske abonnementsfornyelse og blev opkrævet 250 DKK for en måned, jeg ikke brugte.
Jeg kontaktede straks Sitly Support med en anmodning om refusion.
Supporten reagerede hurtigt, udviste stor forståelse og refunderede beløbet. Tak for et højt niveau af kundefokus!

Vastaus yritykseltä Sitly
Vi har søgt en babysitter til vores søn, og tilmeldte os derfor Sitly. Efter at have betalt kunne vi skrive til potentielle babysitter, dog blev vi hurtigt skeptiske, da vi kunne konstatere at mange af profilerne ikke havde været aktive i lang tid - nogle flere måneder(dette kan ikke ses før man har betalt) - vi skrev til 5 forskellige, hvoraf nogle af dem eftersigende skulle være aktive på deres profil. Ingen har svaret efter tre uger, hvilket der kan være grund til som ikke skal tilskrives Sitly alene. Dog har vi fået et billede af at blive præsenteret for mange mulige babysittere, og når så man betaler, kan se at antallet af aktive babysittere er betydeligt lavere end det indtryk siden vil give en forud for betaling. Vi kan ikke anbefale hjemmesiden, da den ikke har afhjulpet vores problem. Brug i stedet facebook eller andre sociale kanaler - de virker.

Vastaus yritykseltä Sitly
Just as I was submitting this review, I got a response. Out of 4 outreach, I got 1 answer, even though I waited like 2 weeks for answers. So eventually it works out but could be better if the registerd babysitters would actually answer, or at least half of them..

Vastaus yritykseltä Sitly
Interactive and effective platform for a fast and suitable match with families. Really loving it so far!

Vastaus yritykseltä Sitly
De kan i den grad arbejde på deres beregning af deres kilometer. Får anbefalet mange steder, hvor der bare er meget længere end den radius, jeg har sat den til. Derudover er der ingen der svarer, når man skriver, men det har selvfølgelig ikke så meget med appen at gøre. En måde at løse det på, kunne være at ens profil automatisk bliver slettet, hvis man ikke er aktiv.
Ideen virke god, men min oplevelse, er desværre at jeg brugte flere hundrede kroner på et premium abonnement, og her efter flere måneder, er det stadig uden at det havde nogen effekt overhovedet. Det var desværre penge ud i toilettet.

Vastaus yritykseltä Sitly
Meget god, kompetent, venlig kundeservice med god hjælp. Det lykkedes mig ikke at finde nogen tæt på, men appen fungerer og det er et godt koncept. Det hade sikkert gået hvis jeg hade lidt mere tid at vente 😀 5 stjerner til kundeservice!

Vastaus yritykseltä Sitly
Vi skulle bruge en babysitter og Sitly kunne hurtigt hjælpe med at finde nogen hvor vi fik kontakt til en sød babysitter der passede vores store barn. Desværre trak Sitly måneden efter igen 250kr, det fremgår ikke at du melder dig til et abonnement når du tilmelder dig. Jeg skyndte mig ind og slettede vores profil og nu her en måned efter er der alligevel forsøgt trukket 250kr igen igen. Danske Bank var heldigvis kvikke ved havelågen og fik afvist betalingsanmodningen og spærret kortet.
Så det eneste jeg kan sige er at pas på at tilmelde jer Sitly.
Tilføjelse 03.12.2024 efter svar fra Sitly.dk der skriver.
1. At det fremgår at der er tale om et abonnement når man tilmelder sig.
Nu har jeg lige lavet en forsøgstilmelding igen og det fremgår IKKE at det er et abonnement. Derimod kan man trykke på "1 måneds adgang - 250kr" hvor der ikke står yderligere, hvorfor man må antage at det er en engangsbetaling. Det fremgår heller ikke på betalingssiden at man tilmelder sig et abonnement.
Stik mod hvad de skriver, så gør de INTET for at oplyse om at opretter et abonnement for én og man bliver trukket igen og igen indtil man får sit kort spærret.
2. At hvis de stadig trækker penge selvom man har slettet sin profil, så er det fordi det er tilmelding via App Store eller Google Play.
Jeg oprettede brugeren på websitet og betalte på websitet, ikke via App Store eller Google Play. Trods at jeg var oprettet direkte hos Sitly og betalte direkte hos Sitly, så blev der stadig trukket penge selvom brugeren var slettet.

Vastaus yritykseltä Sitly
Easy to navigate, secure, pleasing overview of messages and options, excellent selection of carers.
Nem at bruge, sikker, godt udvalg af babysittere!

Vastaus yritykseltä Sitly
In the subscription page you're convinced that you're only going to pay for one month and there is no mention of renewal. Then they secretly charge your account on a monthly basis without sending you any notification or invoice what so ever. So I was extra charged for 2 months without knowing.
I'll try to sue them and see how it will go.

Vastaus yritykseltä Sitly
No sirve para nada es tal cual dicen los demás. Te hacen pagar y le escribes a muchas personas pero luego nadie te dice nada ni te responde. Las personas que están escribiendo buenas reseñas sobre esta App es porque les han pagado para que las pongan. Es una auténtica estafa que tendría que ser denunciada para que eliminen esta aplicación porque somos muchas personas las que “casualmente” nos está pasando lo mismo. Decepción total, no paguéis ni un solo céntimo

Vastaus yritykseltä Sitly
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.