Sir Vila Clothing Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Vaateliike

Sir Vila er ikke bare et streetwear-mærke; det er en livsstil. Grundlagt i 2021 har vi siden da arbejdet målrettet på at levere et unikt udtryk af århusiansk energi og urban attitude til vores kunder. Vores brand er mere end blot tøj; det er et statement, der fanger essensen af Århus' pulserende gader og kombinerer den med moderne mode, der er skarp og autentisk. En af vores mest stærke og unikke særpunkter (USP'er) er vores forpligtelse til at tilbyde fri fragt på alle ordrer. Vi forstår vigtigheden af en problemfri shoppingoplevelse, og vores dedikation til fri fragt er vores måde at give tilbage til vores kunder og gøre deres shopping endnu mere fornøjelig. Men vores engagement stopper ikke der. Hos Sir Vila er vi dybt engageret i at bevare miljøet og genoprette balancen i naturen. For hver vare, du køber hos os, planter vi et træ. Dette er vores måde at tage aktivt del i bæredygtighed og gøre en positiv forskel i verden. Vi tror på, at mode ikke kun skal udtrykke din personlige stil, men også bidrage til en bedre planet. Når du handler hos Sir Vila, får du ikke blot kvalitetsstreetwear, men også muligheden for at være en del af en bevægelse mod en mere bæredygtig fremtid. Vi opfordrer dig til at udforske vores sortiment, der blander lokal kunst og globale trends, nøje udvalgt for at give den moderne byboer en stil, der ikke kun er mode, men også en historiefortæller. Velkommen til Sir Vila, hvor mode og ansvar går hånd i hånd.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg har været forbi VILA i…

Jeg har været forbi VILA i Rosengårdscenteret.
Fandt et par leggings, som var tydeligt skiltet henover 99,95 kr.
Gik til kassen, ekspedienten slogdem ind til 119,95 kr.
Jeg viste hente det tydelige skilt, hvorefter hun så alle leggins igennem og konkluderende at der stod 119,95 kr på dem alle deres tydelige skiltning henover var en fejl.
Forventede at få dem til 99,95 kr, men nej.
Dårlig kundeservice.

14. huhtikuuta 2024

I am absolutely in love with this…

I am absolutely in love with this t-shirt! The material is incredibly soft and comfortable, and it has held up really well after multiple washes. The fit is perfect - it's not too loose or too tight, and the length is just right. I also really appreciate the attention to detail in the stitching and design. The color is exactly as pictured, and the graphics are bold and vibrant. I've received so many compliments on this shirt every time I wear it. Overall, I would highly recommend this t-shirt to anyone looking for a comfortable, stylish, and high-quality piece to add to their wardrobe.

2. toukokuuta 2023

Super lækker T-shirt

eg har for nylig købt en T-shirt fra [Brand Name] og jeg må sige, at jeg er fuldstændig imponeret over kvaliteten og designet af produktet.

Stoffet er blødt og behageligt at have på, og syningen er fejlfri. T-shirten har holdt sig godt efter flere vaske, uden tegn på krympning eller falmen.

13. huhtikuuta 2023

Jeg kan klart anbefale Sir Vila til…

Jeg kan klart anbefale Sir Vila til andre. Frisk og ungt brand med en fed vision. Købte to t-shirts, og kvaliteten var i top. Jeg ser fem til flere kollektioner og flere køb hos Sir Vila.

23. maaliskuuta 2023

Dejlig T-shirt

Dejlig T-shirt, som sidder perfekt.
Pasformen har ikke ændret sig selvom den er vasket flere gange.

14. huhtikuuta 2023