Sira Original Thai Massage Arvostelua 29

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Min første massage og sikke en oplevelse! 60 min som var en ren nydelse. Kunde service på et meget højt niveau og sikke en omsorg. Bestilte med det samme massage til min kone dagen efter for hun... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Har prøvet mange massør men må sige dette var en af de bedre oplevelser... Hun forstår og løse ens problemer... Har en del problemer med nakken og lænden....hun var virkelig god til at ramme de ri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Thaihieroja
  2. Aasialainen hieroja
  3. Hyvinvointikylpylä

Yrityksen kirjoittama

Sira Original Thai Massage formår ikke kun at lindre dine spændinger, men også at inducere total afslapning. Efter en session hos os vil du opleve en bemærkelsesværdig følelse af velvære. Siriprapha Rasmussen, klinikkens ejer, har over 15 års erfaring inden for massageterapi og har endelig realiseret sin drøm om at etablere sin egen klinik i centrum af Holstebro, beliggende under 100 meter fra Nørreportcentret, på Bisgårdgade 3. Siriprapha er uddannet fra en af Bangkoks mest anerkendte massageskoler. Så hun bringer ikke kun teknisk dygtighed til massagebriksen, men også en passion for konstant læring og forfinelse af hendes håndværk. Hun har således taget adskillige kurser og efteruddannelser indenfor forskellige typer af massage. Vores massager spænder fra klassiske Thai massage, olie-massage og massage med varme sten over hoved-, nakke- og skuldermassager til forfriskende fodbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Har du et specifikt problem, vi kan hjælpe med eller trænger du til at slappe af og efterlade hverdagens stress bag dig, så dyk ned i den unikke atmosfære hos Sira Original Thai Massage. Lad os være din vej til både fysisk og mental velvære, og oplev, hvordan vores behandlinger skaber en dyb og varig følelse af afslapning. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

4,7

2 tähteä
1 tähti

Helt fantastisk massage

Helt fantastisk massage
Det er så tydeligt at Siri ved nøjagtigt hvad hun gør
Det var meget professionelt og jeg har prøvet meget massage men dette er det bedste jeg har oplevet
Billigt ovenikøbet
Jeg vender snart tilbage
Tusind tak

15. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

God og professionel thai massage

God og professionel thai massage - mødte op med hovedpine og vildt mange spændinger i ryg/skulder og nakke - efter blot 2 behandlinger over en uge følte jeg allerede en helt anderledes velvære. Respekt for en behandler som virkelig har styr på sit fag og kunnen.

31. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Min første massage og sikke en…

Min første massage og sikke en oplevelse! 60 min som var en ren nydelse.
Kunde service på et meget højt niveau og sikke en omsorg.
Bestilte med det samme massage til min kone dagen efter for hun skulle prøve samme oplevelse!

Kæmpe anbefaling

10. heinäkuuta 2024

Effektiv massage

Effektiv massage, der virkelig kom i dybden. De bedste anbefalinger herfra:-)

16. huhtikuuta 2024
Sira Original Thai Massage-logo

Vastaus yritykseltä Sira Original Thai Massage

Tak for de pæne ord😊

Rigtig god massage

Min kone fik massage to dage i træk af to forskellige massører og var super tilfreds begge dage. De tog begge godt fat, så det faktisk gjorde en forskel og ydede rigtig god service.

31. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin