Yrityksen kirjoittama
Het leukste Nederlandse drankspel!
Hollanti
- info@sipofskip.nl
- sipofskip.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Vragen zijn leuk, slecht verpakt
De vragen van het spel zijn leuk, het zijn stevige kaarten. Alleen het doosje waarin de kaarten zitten is helemaal kapot binnen gekomen. Het was dus niet goed genoeg verpakt
Tof spel! Goedkope verpakking
Zeker en vast een leuk spelletje, good job daarvoor! Vlotte levering ook
Persoonlijk vind ik voor de prijs de verpakking/doosje van het spel nog al goedkoop. Sluit niet goed, sticker half gekreukt bevestigd..
⭐️⭐️⭐️⭐️
Super leuk spelletje, eerst de fout editie geleverd. Dit hebben netjes opgelost met de juist editie op te sturen. Jammer dat het niet in een doosje zit. Wel stevige kaartjes!
Speelkaarten
Voor de prijs van 20/25,- exclusief verzendkosten die er ook nog bij komen, vind ik het matig. Zit geen doosje omheen, alleen een soort kartonnen ding wat de kaarten bij elkaar houd. De rest van de kaarten zijn op zich leuk maar ook erg matig.
Ik geef het een 10 voor bezorging want…
Ik geef het een 10 voor bezorging want ik had de kaarten heel snel binnen.
De kaarten zitten niet in een verpakking dus je moet zelf even uitzoeken waar je ze in gaat bewaren voor deze prijs mocht er toch wel echt een doosje bij zitten.
Los daarvan zijn de vragen/opdrachten matig
Echt een geweldig spel!
Echt een geweldig spel!! Super leuke opdrachten die ertussen staan.
De levering is ook super en probleemloos
Alleen een doosje om de kaarten in te bewaren had wat handiger geweest, maar verder niks te klagen