Sina Moda Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

The vibe online is really pretty, which is why I ordered in the first place. In reality it’s still nice, just a bit more basic than expected. I think the photos raised my expectations too much.

Saanut 4/5 tähteä

Tailoring is 10/10, but the pants are clearly designed for someone who owns a ladder. One star off because I had to hem them, but now I look like a boss.

Yrityksen tiedot

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Sina Moda wierzy, że dobra moda to połączenie stylu, jakości i komfortu. Tworzymy męskie ubrania o prostym, ponadczasowym designie, które sprawdzają się w każdej sytuacji – zarówno w pracy, jak i w czasie wolnym. Każdy produkt w Sina Moda jest wybierany ręcznie, z dużą dbałością o jakość materiałów, trwałość, wygodę oraz detale wykończenia. Stawiamy na klasyczne kroje i funkcjonalne fasony, dzięki którym ubrania są łatwe do noszenia i łączenia w codzienne stylizacje. Dużą wagę przykładamy do uczciwego i przejrzystego kontaktu z klientami, oferując jasne informacje dotyczące cen, dostawy, zwrotów oraz obsługi klienta. Naszym celem jest zapewnienie prostego, bezpiecznego i bezproblemowego doświadczenia zakupowego dla każdego klienta.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Omijać z daleka

Omijać z daleka! Zamówiłam jasnoniebieską luźną sukienkę letnią z tkaniny o splocie tetry. Otrzymałam worek - inny kolor (ciemnoniebieski), okropne szycie i wykończenie, pomimo tego, że miała być luźniejsza jest ciasna w ramionach, rozmiar dwa razy mniejszy niż europejski, a materiał- trudno właściwie opisać, co to jest . Nawet na ścierki się nie nada. W niczym nie przypomina zakupionego towaru.

14. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zdecydowanie odradzam zakupy - koszmarna jakość

Zdecydowanie odradzam zakupy! Garnitur damski – totalne oszustwo. Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Zamówiłam garnitur damski, który na zdjęciach w sklepie internetowym wyglądał na elegancki, świetnie skrojony i wykonany z dobrego materiału. To, co otrzymałam, to absolutne przeciwieństwo oferty. Produkt drastycznie odbiega od zdjęć i opisu. Jakość materiału: Cienki, sztuczny, plastik (czysty poliester najgorszego sortu). Brak jakiegokolwiek fasonu, krzywe szwy, brak podszewki. Garnitur fatalny i w niczym nie przypomina luksusowego produktu ze strony internetowej sklepu. Rozmiarówka całkowicie przekłamana, niezgodna z tabelą. Zdjęcia na stronie prezentują towar luksusowy, a klientom wysyła się coś co raczej przypomina szmatę. Trzymajcie się od tej strony z daleka, szkoda nerwów i pieniędzy. Z informacji jaką po wielu bojach uzykałam to że jak sobie życzę to mogę odesłać do Chin za bagatelka 200 zł za paczkę. Ewentualnie mogą mi zwrócić 10% wartości.

8. heinäkuuta 2026

Kupiłam 2 drogie bluzki w rozm.M

Kupiłam 2 drogie bluzki w rozm.M, dostałam 2 tandetne cekinkowe spódnice rozm. L wartości może 50 zł i jak mi się nie podoba to mogę sobie odesłać i oclić na własny koszt albo mogą mi łaskawie zwrócić 20 % zamówienia (wcześniej oferowali 10 %). To jest oszustwo a nie sklep internetowy. Najlepsze, że zamawiając nigdzie nie pisało, że kraj wysyłki Chiny, wręcz wprowadzono mnie w błąd, że zamówienie będzie w ciągu kilku dni roboczych.

6. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Firma z którą nie można się…

Firma z którą nie można się skontaktować.Kupiłam u nich sukienkę,czekam już trzy tygodnie i nic. To oszuści ,uważajcie. Nie kupujcie u nich ,bo stracicie pieniądze. Muszę ich zgłosić do UOKIK.

4. heinäkuuta 2026

Firma widmo!!

Firma widmo!!

Tydzień czekam na dostawę,
W aplikacji In post info przesyłka w przygotowaniu, ale śladu nie ma ani gdzie jest, ani kiedy dotrze.
Moim zdaniem oszustwo.

23. kesäkuuta 2026

Waistline is perfection

Waistline is perfection. Material is gorgeous. Only lost a star because the skirt slit is quite ambitious—definitely keeps things interesting during board meetings.

22. toukokuuta 2026

Tailoring is 10/10

18. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

An absolute masterpiece of a…

An absolute masterpiece of a silhouette. The peplum style jacket accentuates the waist perfectly, and the midi skirt length is incredibly sophisticated. It's sophisticated, formal, and effortless.

30. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

I bought the outfit thinking “okay…

I bought the outfit thinking “okay maybe this will look good” and then suddenly im planning a whole event just to wear it 😂 its actually really flattering. Only reason its not 5 stars is because the fabric could feel a bit more high-end.

5. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam, oszustwo jakich malo, zamowilam dwa damskie garnitury, mialy dotrzeć w ciągu 4-6 dni a juz ponad miesiac idą i dojść nie mogą, zero możliwości sprawdzenia dostawy, zero zwrotu środków na konto. Omijać szerokim łukiem....

21. toukokuuta 2026

If my friend asked me

If my friend asked me, I’d probably say “yeah it’s fine, just don’t expect luxury.” The clothes are wearable and cute enough, but the quality doesn’t fully match the aesthetic online.

15. toukokuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin