Hurtig ekspedition. Der var fejl/ mangel i kassen med tørrestativ men der blev omgående sendt en ny, uden at jeg skulle bøvle med at sende pakken med fejlen retur. Køber gerne her igen.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
En del af min ordre var i rest. Fik en mail om dette og havde et par spørgsmål. Kundeservice var meget hurtige til at vende tilbage og meget servicemindet. God service, levering som lovet og produkter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Her kan man trygt handle. Jeg har købt smykke opbevaring og kvaliteten er helt i top. Jeg er super glad for dem og lever op til beskrivelsen på hjemmesiden. Ville have givet 5 stjerner hvis man ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg var uheldig at der manglede skruer i min forsendelse og straks sendte de en helt ny. Super duper behandling og jeg handler meget gerne igen her.🙂🙂🙂
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä SimplyOrganized
Yrityksen kirjoittama
Du kan gå på opdagelse i vores shop, hvor du finder et fantastisk udvalg af opbevaringsløsninger, der kan bruges i hele hjemmet. Vi har alt i opbevaring – hvad enten det er til badeværelset, skoene, makeup eller køleskabet. Alle vores produkter godkendes af vores team, så du er sikker på at få de allerbedste resultater derhjemme.
Ønsker du at blive inspireret til at komme i gang med din helt egen organiseringsfest (ja, det er det, vi kalder det her), så gå på opdagelse i vores skønne kategorier, sortér produkterne efter materiale eller læs mere om organisering på vores blog, hvor der er et hav af idéer, tips og tricks til organiseringen. Eller book et besøg i vores showroom i Brøndby.
God fornøjelse i vores organiseringsportal!
Vil du gerne vide mere om produkterne, vores service, levering eller noget helt fjerde, så giv vores kundeservice et kald, eller send en mail til:
Mail: hej@simplyorganized.dk
Tel: +45 53 53 86 05
Vi accepterer MobilePay, MasterCard, Visa, ApplePay, Viabill og EAN I Danmark
Vi accepterer MasterCard, Visa og ApplePay I Sverige
Vores hjemmesider: https://www.simplyorganized.dk/ https://www.simplyorganized.se/
Yhteystiedot
Vallensbækvej 24, 2605, Brøndby, Tanska
- +45 53 53 86 05
- hej@simplyorganized.dk
- simplyorganized.dk
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har ikke modtaget varen endnu
Jeg har ikke modtaget varen endnu, og heller ikke hørt noget om hvornår den skulle komme selv om den er bestilt den 16 marts.
Jeg var uheldig at der manglede skruer…
Super duper behandling og jeg handler meget gerne igen her.🙂🙂🙂
Dejlig købs oplevelse
God hjemmeside.
Altid hurtig levering.
Ingen problemer ved returnering.
Hurtig ekspedition
Køber gerne her igen.
Leveringen gik hurtigt varerne pakket…
Leveringen gik hurtigt varerne pakket forsvarligt ind og svarede til det jeg forventede god oplevelse
Fine ting og hurtig levering!
De var rigtig hurtige og dygtige til at…
De var rigtig hurtige og dygtige til at behandle forsendelsen og jeg er meget glad for de ting der ankom :)
God oplevelse
Det var nemt og overskueligt at bestille på deres hjemmeside, gode produkter og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse og helt sikkert et sted jeg vil bruge igen.

Super glad
Super glad for mig min lille reol. Så er der styr på grønsager og ser også hyggelig ud når man pynter med lidt blomster

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.