1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Hos SimpleLash gør vi skønhed enkel med vores innovative magnetiske øjenvipper. Oplev den nemme påføring, det naturlige look og den langvarige komfort. Vores eksklusive design sikrer perfekte vipper hver gang - uden lim, uden besvær. Udforsk vores kollektion og transformer dit look med et enkelt klik.

2,8

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Resultatet er ikke som forventet

Resultatet er ikke som forventet!
Efter at have prøvet dette produkt flere gange må jeg sige at det ikke lever op til forventningerne. Under processen er der flere og flere øjenvipper der falder af padden hvilket vil sige at de ikke får det buk som de skal😕☹️

5. kesäkuuta 2025

De er helt vildt svære at sætte på

De er helt vildt svære at sætte på, jeg har helt opgivet at få dem helt ind til øjenlåget. Så det spild af penge. Plus der kun er to magneter så de gaber på midten. Udover det falder de små magneter meget hurtigt af, jeg har mistet to allerede og har endnu ikke formået at få dem på.

28. huhtikuuta 2025

Produktet virker ikke

Produktet virker ikke. Magneterne faldt af det ene af de to sæt jeg havde købt, da jeg prøvede dem første gang. Det lykkedes mig aldrig at få dem til at holde eller sidde ordentligt på mine vipper. De ville ikke slippe tangen. Jeg har prøvet at sætte dem på uden tangen, det fungerede heller ikke.

26. huhtikuuta 2025

Den hurtigste og bedste…

Den hurtigste og bedste betjening..varen kom inden for 2 dage.
Dog var jeg så uheldig at der ikke var magneter på den under vipperne, sendte et billede og fik refunderet mine penge med det samme .. det kalder jeg god og ordentlig forretningsmodel

10. huhtikuuta 2025

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling, interesse i hvad man synes om varen. Svarede hurtig på mail, og sendte straks et nyt sæt vipper. Da de første var i stykker. Vipperne passer dog dårligt til mine vipper, der er for lagt mellem magneterne. Så vipperne kan ikke klippes kort nok, og så kommer der et underligt buk på midten af vippen. Dog prøvede min datter dem, og på hende sad de bedre på. Der manglede dog stadig en magnet i midten af vippen, for at sidde helt optimalt tror jeg??

11. maaliskuuta 2025

meget dårlige service

meget dårlige service, ingen feedback overhovedet.

3. maaliskuuta 2025
Simplelash-logo

Vastaus yritykseltä Simplelash

Hej Linlin,

Vi er ked af at du har fået den oplevelse. Vi modtog din henvendelse d. 7. marts 2024 kl. 13:30, og svarede dig samme dato kl. 13:57. Da vi ikke hørte fra dig igen, antog vi, at sagen var løst.

Vi vil meget gerne finde en løsning på dette problem. Kan du venligst kontakte os på info@simplelash.dk, så vi kan hjælpe dig videre?

Med venlig hilsen,
Nick, SimpleLash