Simple Goods Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,1

Har ikke modtage min ordre som blev bestilt d. 13-5-26. forsøg at skrive til dem 2 gange, men ingen svar retur. De har trukket pengene, så lidt øv at man troede det var et seriøs firma🫣

Hurtig levering og super koncept. Jeg er dog i tvivl om jeg køber igen. Da jeg syntes det har en ubehagelig lugt. Ikke lige det jeg forbinder med opfrisker og renhed.

Jeg gir Simple Goods det høyeste antall stjerner jeg kan gi! 🤩 Simpelthen utmerket - udmerket - excellent. Produkter, ordrebehandling, hurtighet og etterrettelighet. Alt stemmer. Hilsen en meget... Näytä lisää

Jeg er vældig begejstret for produkterne - de er både geniale og lækre! Jeg bruger flere af tingene dagligt og fortæller om konceptet til alle og enhver, der kunne have interesse.. (+ det er super... Näytä lisää

1. Siivousaineet

Tietoja yrityksestä Simple Goods

Simple Goods rengøringsmidler er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100 % naturlige og økologiske æteriske olier. Vi gør rent med ansvarlighed, kærlighed og sikrer os, at alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelige.

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

PÆNE OG MILJØVENLIGE RENGØRINGSMIDLER

Hvis du gerne vil have pæne, "sunde", effektive, miljøvenlige rengøringsmidler, så er Simple Goods dine nye venner. Folkene bag er super nice, det er dyrt, men det holder lææææænge, og det er blevet (enlillebittesmule) sjovere at gøre rent

14. kesäkuuta 2022

Hurtig pakning og levering

Hurtig pakning og levering. Intet at sætte en finger på der.

Dog kan jeg slet ikke holde lugten af produktet ud og har derfor for 109kr ubrugelig rengøringsmiddel. Det er ret ærgerligt, men dog ikke virksomhedens skyld 🤷🏼‍♀️

18. toukokuuta 2022

Lækre produkter🌟

Lækre, velduftende produkter, som oven i købet er smukke at have stående fremme.
God service & hurtig levering ❤️🌱
Vi er vilde med den bæredygtige profil, så vores børn med god samvittighed kan deltage i rengøringen🙏🏻

8. toukokuuta 2022

Kære Mie,
Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse - Skønt med glade kunder <3
Lene & Maria // Simple Goods

Jeg er vældig begejstret for…

Jeg er vældig begejstret for produkterne - de er både geniale og lækre!
(+ det er super hyggeligt at få prøver med, hver gang en bestilling kommer i hus!)

8. toukokuuta 2022

Kære Helle,
Mange tak for din flotte anmeldelse af vores produkter <3 Det betyder utrolig meget for os. TAK <3

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter. Gode for miljøet, er effektive og kommer i fineste emballage. Hurtig levering. Varmeste anbefalinger.

7. toukokuuta 2022

Hej Kamilla,
Mange tak for din flotte anmeldelse, den betyder utrolig meget for os <3

Lækre produkter

Lækre produkter, der ikke kun er fantastiske at gøre rent med, men også er flotte at have stående og dufter skønt.
Er især kæmpe fan af vaskekluden der kan komme i opvaskeren ✨

28. huhtikuuta 2022

Hej Gitte,
Tusind tak for din skønne anmeldelse, den er vi super glade for <3

Lækre produkter

Jeg er vildt med et koncept, hvor der produceres miljøvenlige rengøringsmidler - som rent faktisk stadig virker lige så godt som "almindelige" rengøringsmidler.

Derudover dufter de fleste produkter virkelig dejligt - og netop ikke kemisk, som man er vant til. Og så gør det jo heller ikke noget, at emballagen er super lækker - og at produkterne dermed rent faktisk pynter på hylderne i rengøringsskabet.

28. huhtikuuta 2022

Hej Tanja,
Mange tak for din anmeldelse <3
Hvor er det dejligt, du er glad for vores produkter.
Vi håber at at rengøringen er blevet til en leg ;-)

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, dufter godt og gør ordentligt rent, uden dårlig samvittighed.

5. huhtikuuta 2022

Hej Gry,
Mange tak for de rosende ord, hvor er det skønt at høre, du er glad for vores produkter :-)
Lene & Maria // Simple Goods

Super service hele vejen igennem.

Super service hele vejen igennem.
Hurtig levering, og produkter der lever op til deres beskrivelser- og så dufter det bare fantastisk.

27. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Simple Goods

Hej Jeanette, Tusind tak for dine søde ord og fordi du tog dig tiden til at lave en anmeldelse <3 Det sætter vi stor pris på.
Lene & Maria