SimpleDeal.nl Arvostelua 866

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Goede gamingstoel voor een goede prijs! Snelle levering. De leuningen blijven ietwat wiebelig, omdat de schroeven niet helemaal vastgedraaid kunnen worden, maar verder een zeer degelijke stoel.

Saanut 4/5 tähteä

vorige maand een schoenenkast besteld en weken aan een stuk aan het lijntje gehouden geweest dat er vertraging was met transport en dat ze nog niet binnen waren een binnen weer elke keer deze week kri... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Het zijn mooie meubels maar zeer jammer dat ik tot op heden enkel 2 stuks heb ontvangen. Edit: een week later kreeg kon ik de overige 2 stuks ook ontvangen. Ik geef maar 3 sterren omdat ik de b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De krabpaal werd netjes en op tijd bezorgd, Net als op de website en gemakkelijk in elkaar te zetten, stevig en fijn voor onze katten die er graag opzitten

1. Huonekaluliike
  2. Kalustetukku
  3. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  4. Toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

SimpleDeal.nl richt zich voornamelijk op kwalitatief goede woonaccessoires en meubels voor een betaalbare prijs.

Hyvä

Kaikki arvostelut

82 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Inefficiënte klachtendienst

Ellenlang wachten, mails sturen. Van meerdere personen hetzelfde antwoord krijgen. Inefficiënte klachtendienst.
Na bijna 3 weken eindelijk geleverd. De stoel hebben we nog niet in elkaar gezet, laat ons hopen dat de jarige 2 weken na datum tevreden zal zijn

1. joulukuuta 2025

Helaas..leuk bureautje

Rails en toebehoren die bij het bureautje hoorde te zitten inclusief handleiding waren niet aanwezig.
Deze werden snel verzonden nadat ik per mail contact op had genomen. Ook de Handleiding ontbrak, en opnieuw miste ik verschillende toebehoren. De handleiding werk per mail verzonden, echter hoorde deze niet bij dit bureautje. Daarop heb ik een retour label aangevraagd en geld retour. Bureautje 3 weken geleden al retour verzonden, helaas nog geen reactie van jullie of geld retour.

9. marraskuuta 2025

Beste,

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen uw klacht serieus en komen graag met u in contact om dit netjes op te lossen.

Onze klantenservice zal met u contact opnemen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Met Vriendelijke groet,

Simpledeal

Saanut 5/5 tähteä

Omdat alles correct verlopen is en ik…

Omdat alles correct verlopen is en ik een heel tevreden klant ben ,en ook hele goede chauffeur vriendelijk en blijft teminste bij ons pakket staan tot ik er was ,daar ik van de 5 de verdieping moet komen dus dank u voor jullie allen ,doe zo verder en ik geef het door aan mensen hoe goed SimpleDeal is vriendelijke groeten aan iedereen en chauffeur en vriendelijk bedankt .

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SimpleDeal.nl

Graag gedaan en hartelijk dank voor u positief review

Saanut 2/5 tähteä

Prachtige make up tafel …

Prachtige make up tafel besteld helaas zijn er een aantal onderdelen scheef .
Contact gehad er werd me verteld dat het verstuurd zou worden.
2 weken verder en nu vind het bedrijf dat de onderdelen zo horen.
Heb foto’s en filmpjes gestuurd nog steeds niet genoeg .

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SimpleDeal.nl

Wat vervelend , Onderdeel is netjes besteld en wordt toegestuurd naar u huis , Jammer dat u voor die tijd nog een negatief beoordeling achterlaat

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos!

Via Bol.com kocht ik een product van Simpledeal.nl. Toen het product aan kwam bleek het niet compleet. Blijkbaar hadden zij een verkeerde advertentie geplaatst. Het ware product dat ik kocht was alleen een deel ter vervanging maar dat stond er duidelijk niet bij. Ik heb contact gezocht met bol.com en simpledeal. Na lang heen en weer gemail heeft Simpledeal de advertentie aangepast en mij de schuld gegeven dat ik niet goed heb gelezen en er toch duidelijk bij stond dat het alleen een deel van het product bevatte. Gelukkig had ik printscreens gemaakt van de originele advertentie waarin duidelijk een compleet product werd verkocht! Na nog een aantal weken van op en neer gemail (Ik wilde graag de ontbrekende onderdelen ontvangen) kon iemand mij eindelijk vertellen dat ze het complete product niet eens verkopen. Helaas voor mij! We zijn toen overeen gekomen dat ik het halve product mocht terugsturen en mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels zijn we 2 weken verder en heb ik mijn geld nog niet ontvangen. Ik heb gemaild met Simpledeal en zijn geven doodleuk aan dat ze mijn retour pas net hebben ontvangen waardoor er vertraging is ontstaan. Ze zijn echter blijkbaar vergeten dat ze mij 10 dagen geleden (!!!) al hebben bevestigd dat ze het artikel retour hebben ontvangen!
Waardeloos bedrijf met waardeloze klantenservice!

23. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä SimpleDeal.nl

Beste Stefanie wilt u aub mail sturen naar ons met TAV Cindy , Wij willen meer informatie en zeker dit op een goed manier oplossen met u , Dit is echter niet hoe wij met ons klanten omgaan . Wacht u mail af . tot snel

Saanut 3/5 tähteä

geduld is een schone zaak

OP mijn vraag wanneer het komt werd de termijn van vier tot acht werkdagen weken. Toen weer werkdagen en vandaag i de achtte dag en nog steeds niks.

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SimpleDeal.nl

Wat vervelend , wij zien dat hij geleverd is , wilt u aub contact opnemen met ons service desk aub.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin