Simpelt.dk Arvostelua

1 009
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg ELSKER Simpelts shampoobare. Jeg har prøvet flere forskellige bare, af forskelig arter og i forskellige prisklasser og Simpelts slår dem alle! Jeg har med andre shampooer både flydende og bare o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg startede med at købe prøvebarerne og oplevede en desværre en del udfordringer med at fordele produktet (har langt tykt, let krøllet hår). Prøvede dog at købe en bar i almindelig størrelse og siden... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ideen tiltaler mig og jeg har derfor shampoo- og balsambarer fra forskellige producenter. Jeg skal ved næste køb prøve en anden variant, da den første med mandarin desværre ikke er optimal til mi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt års tid efterhånden. FANTASTISKE produkter! Psoriasis i hårbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hår er let og luftigt... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kauppa
  2. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Dansk hårpleje udviklet med simple, effektive ingredienser. Simpelt har et ønske om at nedbringe unødig plastikemballage, og producerer shampoobarer og balsambarer, der ikke indeholder vand.Idet den ikke indeholder vand og er flydende, behøves plastikemballagen ikke. Simpelt shampoobarer og balsambarer produceres i Danmark og pakkes i papæsker. Simpelt shampoobar 01 er den første AllergyCertified shampooer nogensinde. Simpelt er en webshop med Simpelt-produkter og et særligt udvalg af produkter fra andre brands, som bidrager til en hverdag med mindre plastikforbrug.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 009)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Curly girl med irriteret hovedbund.

Jeg havde irriteret hovedbund pga. curly girl metoden. Min hovedbund var begyndt at klø helt ustyrligt. To dage med hårvask med shampoo og balsam og der var faldet ro på min hovedbund. Mit hår ser mere sundt ud, end det har gjort længe. Jeg har lyst til at vaske hår i det hver eneste dag, for mit hår bliver ikke tørt af det. Jeg er forevigt kunde!

14. marraskuuta 2023

Hej Kristina,
Hvor er det fantastisk at høre. Det er jo lige den slags oplevelser vi ønsker at give Jer. Vi er forevigt taknemmelige for din anmeldelse :)

Virker som det skal

Godt produkt

11. lokakuuta 2023

Hej Anna,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du er tilfreds med Simpelts produkt.

Silkeblødt hår

Bestilte en lille Shampobar. Mit hår blev rent og blødt som silke.

18. syyskuuta 2023

Hej Vikie,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft så god en oplevelse med en Simpelt minishampoobar. Vi håber, det får dig til at vende tilbage efter en bar i fuld størrelse :)
Mange tak for anmeldelsen.

Saanut 5/5 tähteä

Er SÅ glad for Simpelt shampoo og…

Er SÅ glad for Simpelt shampoo og balsam. Mine krøller er så meget flottere end med andre shampooer som endda er beregnet til krøller. Derudover er kundeservicen fantastisk! Kæmpe anbefaling herfra!

13. syyskuuta 2023

Hej,

Mange tak for den virkelig flotte anmeldelse :)
Hvor er det bare fantastisk, at dine krøller har det så godt med pleje fra Simpelts produkter. Vi er meget glade for, at du både er tilfreds med produkter og service. Tusind tak for anbefaling.

Så tilfreds!

Det er klart en af mine ynglingshjemmesider. Elsker deres produkter og så er der altid nogle super gode og detaljerede beskrivelser af produkterne, hvilket er lækkert da de ofte er nogle lidt “alternative” ting frem for hvad man er vandt til. Det føltes super trygt!!!

19. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Laura,

Mange tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du værdsætter vores arbejde med at formidle produkterne og selve produkterne. Der er ikke noget vigtigere for os, end trygge (og glade) kunder.

En fejlpakket vare

En fejlpakket vare blev hurtig rettet op og ny pakke lå til afhentning dagen efter. En rigtig god service. Tak

11. syyskuuta 2023

Hej Christina,

Mange tak for forståelsen af den lille menneskelige fejl. Dejligt at vi hurtigt kunne rette op på den, og at du er glad for produkt og service.

Skønt firma

Gode produkter, gennemsigtighed og tydelig kommunikation, mulighed for hjælp til at få mest muligt ud af produkterne.

27. elokuuta 2023

Hej Christina,

Wauw, mange tak for den flotte anmeldelse :)

Varen kom hurtig

Varen kom hurtig.
Glæder mig til at benytte varen
Nu afprøvet balsam helt fantastisk og fylder ingenting i kufferten,på ferierne.

21. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Simpelt.dk

Mange tak for anmeldelsen. Håber du bliver glad for varen :)

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering - elsker konceptet som er gennemført

25. heinäkuuta 2023

Hej Birgitte,

Mange tak for den søde anmeldelse :)

Lækre og bæredygtige produkter

Helt vildt lækre, bæredygtige produkter og super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. heinäkuuta 2023

Hej Tina,

Wauw - mange tusind tak for den flotte anmeldelse! :)

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening. Sød hilsen på mail - efter at varerne var modtaget :-)
Kan klart anbefale Simpelt.dk

28. kesäkuuta 2023

Hej Aase,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt, at det faldt i god jord :)

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin