I ordered 2 brewing bags at this shop with a question in the order about the proper size for my simple pan. I received both bags plus a different size bag with a handwritten card that they add... Näytä lisää
Beste Simpelbrouwers, Ik was totaal verrast door de snelle Doos-omruil-service. Ook de manier van handelen / omschakelen was Top👌🏽 Zoals het er nu uitziet zullen we 27 Nov het thuis brouw bier... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Allereerst het telefonische contact met het korte positive advies. Na het ontvangen van het brouwers pakket wilde ik direct aan de gang gaan maar helaas door een blessure moet ik ff wachten met brouw... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering. Duidelijke handleidingen. Mijn eerste bier brouwsel is perfect gelukt. Heerlijke volle smaak met 7-8% alcohol. Heb ook gelijk meerdere pakketten besteld voor IPA en Blond bier. Voor m... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Simpelbrouwen
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Simpelbrouwen!
Bij Simpelbrouwen draait alles om het maken van je eigen bier. Of je nu een doorgewinterde brouwer bent of net begint, wij hebben alles wat je nodig hebt om je eigen ambachtelijke bieren te brouwen.
Onze Brouw Pakketten:
- Simpel pakket - Perfect voor beginners die willen beginnen met thuisbrouwen.
- Plus pakket - Alles voor de starter en als extra een handige glazen thermometer
- Cadeaubox - Het perfecte Cadeau!
Onze producten omvatten een breed scala aan brouwapparatuur, ingrediënten en accessoires. Van brouwketels tot hop en mout, we hebben het allemaal. En met onze eenvoudige recepten is het brouwproces nog nooit zo toegankelijk geweest.
Bekijk onze producten en begin vandaag nog met het brouwen van jouw eigen heerlijke bieren. Met Simpelbrouwen wordt bierbrouwen een plezierige en bevredigende ervaring voor iedereen!
Lina Roetert Steenbruggenstraat 11, 7415 NL, Deventer, Hollanti
- 0630062174
- info@simpelbrouwen.nl
- simpelbrouwen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Leuk kado
Leuk kado, helemaal compleet om een lekker biertje te brouwen thuis. Mijn zoon was er blij mee

Vastaus yritykseltä Simpelbrouwen
Prima op tijd bezorgd en goed verpakt
Prima op tijd bezorgd en goed verpakt. Verder kan ik geen review geven, het is cadeau gedaan.

Vastaus yritykseltä Simpelbrouwen
De bestelling was heel snel bezorgd
De bestelling was heel snel bezorgd. Leuk compleet pakket met gezellige confetti.

Super service.
Super service.
Na uitpakken bleek er iets kapot te zijn gegaan en na prettig e-mailcontact met snel antwoord werd er zonder problemen een nieuwe toegestuurd!

TOPPIE
TOP! Alles kwam goed binnen en het werkt uitstekend

Super!
Leuk contact, snelle levering en zelfs nog een extraatje! Het cadeau is erg origineel en leuk om te geven, zat goed verpakt en veilig verzonden.

Top!
Goede klantenservice en snelle levering. Mijn vriend is heel blij mee met het pakket!

Goede website
Goede website, snelle levering, TOP service!
Mijn ervaring: bij mijn bestelde waterslot was abusievelijk geen bijpassende doorvoerrubber geleverd. Op zaterdag dit gemaild, en direct dezelfde dag een begripvol antwoord terug en ook direct dezelfde dag een mail dat het nieuwe pakket klaar was voor verzending. Super goede service dus!

Vastaus yritykseltä Simpelbrouwen
De spullen hadden in een mooie doos…
De spullen hadden in een mooie doos mogen zijn en niet alleen in de verzenddoos.

Prima leverering
Prima leverering, ik werd netjes op de hoogte gehouden van het leveringsproces.
Product ook in goede staat ontvangen.

Vastaus yritykseltä Simpelbrouwen
Super simpel lekker bier !
Ik heb voor mijn verjaardag een starters set gekregen. Nu meerdere malen een ingrediënten pakket gekocht. Goeie duidelijke beschrijving hoe te bereiden, helemaal super.

Vastaus yritykseltä Simpelbrouwen
Zeer vlotte levering van de bestelling
Zeer vlotte levering van de bestelling, keurig verpakt.

Vastaus yritykseltä Simpelbrouwen
Mooi samen gesteld pakket.
Mooi samen gesteld pakket.
Snel verzonden. En leuk versierd ingepakt.

Vastaus yritykseltä Simpelbrouwen
Super leuk en netjes pakket
Super leuk en netjes pakket! Perfect om aan iemand als cadeau te geven!

Vastaus yritykseltä Simpelbrouwen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.