Pure oplichting
Ik dacht een prachtige jurk te bestellen voor mijn verjaardag. Helaas werd ik in plaats daarvan opgelicht.
Ik kwam de site tegen via een Instagram add, waar de jurk werd geadverteerd die ik heb besteld. Op hun website stonden ook reviews die waren geplaatst op Trustpilot. Er werd vermeld dat de beoordeling gebaseerd was op 693+ reviews, maar als je dan op Trustpilot zelf ging kijken stond er helemaal niets. Ik vond het dus al een beetje gek en besloot 1 jurk te bestellen en te betalen met Klarna achteraf betalen, zodat ik niet meteen mijn geld kwijt zou zijn als ik opgelicht werd. Na het ontvangen van track & trace informatie bleek ook dat deze Nederlandse website leverd vanuit China. Toen wist ik eigenlijk al genoeg.
Ik heb gisteren een jurk ontvangen, maar het is totaal niet de jurk die ik besteld heb. Goedkope stof, de kleur van de jurk zelf is niet hetzelfde, de mooie beugel en bh achtige pasvorm rond de borsten ontbreekt, de onderjurk is niet hetzelfde en de afwerking rond de borsten ontbreekt. Kortom ik ben gewoon keihard opgelicht en ben niet van plan om voor een slechte goedkope kopie van wat ik besteld heb te betalen.
Update 24 aug 2024:
Na via de mail contact gezocht te hebben op verzoek van Klarna en te zijn begonnen met onderhandelen over terug betalen, heeft Silvesta besloten dat het handig is om mijn emailadres maar gewoon te blokkeren om van mijn gezeik af te zijn. Maandag maar weer contact opnemen met Klarna.
Update 01 september 2024:
Klarna had na mijn contact de case geëscaleerd. Vanmorgen kreeg ik bericht dat mijn betaling volledig is gecanceld en ik dus niets hoef tw betalen. Silvesta had wel in de tussentijd mijn email adres gedeblokkeerd om mij een mail te sturen met de mededeling dat ik nogsteeds niet gereageerd had op de eerdere mail. Goh, hoe zou dat toch komen. Ook op die mail kon ik niet reageren. Erg kinderachtig.
6. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu