Silkly Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Do NOT order this IPL machine. Silky Skin Pro added two unwanted products on to my order. There was no indication as to the fact that they would be added automatically, nothing to suggest I shoul... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Elendig kundeservice, skickar varor från Kina, via fraktbolag i Malmö. Ingen returadress följer med, svarar inte på mail, vill inte refundert för returnerade varor, har en returadress som visar til e... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Blev först väldigt slätt och fint. Men blev snabbt (efter ca 15 min) rödprickig och känslig i huden. Jag var väldigt varsam. Hade jag gnuggat som på reklamen hade jag varit skinnflådd. Som om jag had... Näytä lisää

1. Karvanpoisto

Yrityksen kirjoittama

Silkly - Revolutionerande hårborttagnings- och exfolieringsprodukt för mjuk, silkeslen hud. Med en unik formula baserad på nanokristall-teknik, erbjuder Silkly en effektiv och skonsam behandling. Upplev snabba resultat med enkel användning - få silkeslen hud på bara några minuter med Silkly. Silkly är ett säkert och pålitligt alternativ till traditionella hårborttagningsmetoder såsom rakning och vaxning. Produkten är också lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Dess naturliga formula är säker att använda på alla kroppsdelar, inklusive armhålor, ben, bikinilinje och ansikte.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Funkar sådär

Funkar bra på släta ytor som lår och vad men inte alls vid knä och fotled. De hårda kanterna skaver på smalben och andra beniga partier och lämnar röda ömmande märken. Kommer dock behålla produkten då den peelar bort gammal hud bra.

7. heinäkuuta 2023

Bluff företag

Båda angivna kontakt: telefon, address och email är icke gilltiga. Email har bara ett autosvar, utan återkoppling. Företaget finns inte registrerat hos varken bolagsverket eller hos skatteverket. Icke transparent, vart går pengar och om skatt betalas. Intressant produkt, men köper den heller hos en transparent företag.

8. heinäkuuta 2023

En sån bluff!

En sån bluff!
Inte ett hårstrå försvinner och huden blir bara irriterad och svider. Tänk att jag kunde gå på detta, och dessutom köpa två pp en gång 🤣 Så lurad!
Har inte ens börjat processa någon retur då det brukar vara omöjligt med såna här lurendrejerier.
Lägg dina pengar på nåt annat, det är mitt råd!

7. heinäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Den var väldigt bra på armar och ben

Den var väldigt bra på armar och ben. Men bikini linjen så lyckades jag inte så bra. Jag kanske tog i för hårt och blev därför väldigt röd och irriterad i huden. Man blir väldigt len och mjuk ,len som en bebis.

6. heinäkuuta 2023

Inte fått den ännu

Testade kompisens och gillade den massor. Väntar på att min ska komma.
Hoppas den inte slits ut eller börjar skinnflå mig om jag använder den ofta. Dagen efter har ju håret börjat komma ut igen.
Har inte testat bikinilinje och underarmar

6. heinäkuuta 2023

Superprodukt

Superprodukt! Lite svårt kring knäna men i övrigt hur bra som helt. Mjuka lena ben, hoppas den inte ”slits ut” för fort bara 😊

5. heinäkuuta 2023

Bluffprodukt

Bluffprodukt.
Både smärtsamt och dåligt resultat. Funkar okej på underbenen men under armar och bikinilinje var den både smärtsamt, ineffektiv och det blev rejäla prickar och sår i efterhand. Mycket värre prickar än vad man får av rakning så att de påstår sig löst problemet med strawberry-hud är största skämtet. Håller dessutom endast för ett fåtal tillfällen, sen blir den sliten.

5. heinäkuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Håller en dag

Håller en dag. Sen måste man peela igen. Vilket gör att huden pekas för ofta och börjar svida som brännsår.
Bra quickfix men slår varken rakning eller vaxning i längden.

10. kesäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Hurra! Det kom skötselråd!

Engångverktyg. Nöts ut blixtsnabbt. Jag har använt den 2-3 ggr på underbenet. Först utmärkt, men snabbt utsliten. Håller kanske i tre år, men slutar snabbt ha effekt. Bara bluff. Uppdatering: Företaget har kontaktat mig med tips om skötsel. Det fungerar bra nu och jag justerar mitt omdöme. Men den informationen fick jag inte vid köpet, så full pott blir det inte.

26. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin