Silkeborg Kropsterapi Arvostelua 17

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

1. Akupunktiohoitaja

Hos Silkeborg Kropsterapi tilbyder vi professionelle behandlinger til dig, der døjer med smerter i hoved, nakke, ryg, arme og ben. Vi tilpasser behandlingsforløbet til den enkelte for et trygt og givende forløb. Vi behandler ud fra en holistisk tilgang til symptomerne og ser på hvad der er årsagen til de problematikker du kommer med.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Efter to behandlinger hos Poul-Erik har…

Efter to behandlinger hos Poul-Erik har jeg endelig kunnet sove dybt og godt.
Ved den første behandling brugte han god tid på at samtale om selve problemet, men også på at blive klogere på andre udfordringer, som spiller ind på ikke at kunne sove. Poul-Erik har gode råd og vejledninger, og hans forskellige behandlingsteknikker har virket virkelig godt. Jeg er så taknemmelig for endelig at få ro i kroppen og for min nu genfundne søvn.

6. helmikuuta 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse, Marlene 🙏
Det glæder mig meget at høre, at din søvn er blevet dybere, og at du har oplevet, at kroppen selv kunne finde tilbage i balance.
Tak for tilliden – og for at dele din oplevelse

Poul-Erik

Fantastisk forløb

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Poul-Erik.
En utrolig evnerig behandler med bred viden. Han brænder for sit fag, og mestrer det.
Jeg går der fra mere afslappet og afstresset, og med viden til at arbejde videre.

Jeg anbefaler ham til en hver.

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Silkeborg Kropsterapi

Tusind tak for de meget flotte ord, Victor.
Det glæder mig virkelig at høre, at du har oplevet forløbet som både afslappende og givende – og at du har fået noget med dig, du kan arbejde videre med.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for anbefalingen. Det betyder mere, end du tror.
Mvh Poul-Erik

Kan kun anbefale Poul-Erik efter et…

Kan kun anbefale Poul-Erik efter et stressforløb.

10. joulukuuta 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Peter 🙏
Det glæder mig meget at høre, at forløbet har været givende for dig.
Tak for din tillid og anbefaling.

Behandling af bivirkninger i forbindelse med kræftbehandling

Poul-Erik har i den grad hjulpet mig med flere problematikker. I første omgang var det spændinger i kæben. Derefter har han hjulpet mig med at bekæmpe bivirkninger ved min kræfbehandling, det gør han godt og jeg kan klart anbefale ham.

9. joulukuuta 2025

Kære Charlotte,
Tusind tak for din varme anmeldelse og for den tillid, du viser mig i dit forløb.
Jeg er rigtig glad for, at du har mærket god lindring – både i kæben og i forhold til bivirkningerne fra din kræftbehandling.

Det er stærkt gået af dig, og jeg er glad for fortsat at kunne støtte dig undervejs.
Vi fortsætter det gode arbejde sammen.

Poul-Erik

Super tilfreds :-)

Han er super god, jeg har ikke svimmelhed mere. Da det har gået længe med svimmelhed sidst den 9 Juli 2024 så fik første behandling så svimmelhed er væk hurtigt har været 2 gange forløb hos ham. Jeg er super godt tilfreds. Han har bedes mig hvis kommer igen så kontakt ham igen. Han er mega dygtigt. tusinde tak for god behandling ses en gange pludselig igen. Med venlig hilsen Chalotte

28. elokuuta 2025

Kropsterapi, Psykoterapi og akupunktur

Behandlingen jeg har fået, har givet mig en betydelig forbedret livskvalitet. Jeg har nu fået troen på at jeg kan få et godt seniorliv. Især opdagelsen af at jeg har Glutenallergi har medvirket til at jeg fuldstændig har ændret mine kostvaner så jeg nu er tæt på at være fri for smerter. Hvad behandlingen ud over akupunktur har bestået af , ved jeg ikke men Poul Erik har nogle evner jeg ikke har set før ;-)

8. toukokuuta 2025

Hej Per
Tusind tak for din ærlige og varme tilbagemelding 🌿
Det glæder mig dybt at høre, hvordan behandlingen og kostændringerne har givet dig ny energi og håb for dit seniorliv. Det er stærkt gået at tage skridtet til at ændre vaner – og fantastisk at mærke, hvordan det kan lette smerterne.

Behandlingen er altid et samspil mellem krop, nervesystem og bevidsthed, og det er netop kombinationen af akupunktur, kropsterapi "myoreflexterapi", evt. traumebehandling og ændring af vaner (her kost), der ofte giver den dybere effekt.
Tak for din tillid – og din humor 😊

Poul Erik

Nøjagtig samme historie som Ib…

Nøjagtig samme historie som Ib Rasmussen beskriver. Flere mails med "OPLEV BALANCERET VELVÆRE MED AKUPUNKTUR OG KROPSTERAPI"
Til diverse af vores firmamails, uden samtykke.

This email was sent by aicontactor.dk. Our AI-powered platform has identified that your business could benefit from our services based on publicly available information. If this message was sent to you by mistake or if you have any feedback, please click here to let us know. We value your feedback and continuously strive to improve our services.
Sent with the support of aicontactor.dk.
AI-powered solutions for targeted business success.

...og nej. Fik stadig mail selvom "Click here" var benyttet :(

Har i flere år været nødsaget til at betale for en cloudbaseret løsning mod spam mod dette. Heldigvis har jeg muligheden for smide disse i en samlet pulje med andre, så domæne kan blive blacklistet.

I har betalt for at spamme andre danske virksomheder med det her. IKKE i orden.

9. helmikuuta 2025

Hej Wartech

Jeg forstår din frustration og vil gerne understrege, at disse mails er sendt uden min godkendelse.
De er afsendt via Aicontactor.dk fra en falsk e-mailadresse tilknyttet min klinik, og jeg har ikke godkendt hverken indholdet eller udsendelsen.

Så snart jeg blev opmærksom på problemet, tog jeg kontakt til Aicontactor.dk for at få det stoppet.
Jeg beklager meget, at du har modtaget disse mails, og jeg sætter stor pris på, at du gør mig opmærksom på det.

Hvis du oplever flere henvendelser af denne type, må du endelig sige til, så jeg kan følge yderligere op på sagen.

Venlig hilsen
info@silkeborgkropsterapi.dk | +45 49 900 940
www.silkeborgkropsterapi.dk

Har fået "nyhedsbrev" fra Silkeborg…

Har fået "nyhedsbrev" fra Silkeborg Kropsterapi på flere, af hinanden, uafhængige mailadresser. Det har vi ikke givet samtykke til, og selvom vores firmas mailadresser er frit tilgængelige, så er den praksis drønhamrende ulovlig, så det vil jeg gerne opfordre til at man stoppe med (samt stopper samarbejdet med aicontactor som står for indsamling af de ulovlige leads). Retspraksis for denne form for markedsføring er bøder, og de er i størrelsen: "Mere end 100 henvendelser: 50.000 kr. + 200 kr. pr. henvendelse fra henvendelse nr. 101"
Måske sælgeren fra aicontactors glemte at nævne det i farten for Silkeborg Kropsterapi?

7. helmikuuta 2025

Hej Ib
Det beklager jeg, at i har modtager.
Jeg har desværre ikke godkendt noget af det der er sendt ud, og forsøger at stoppe det, der bliver sendt fra contact@silkeborg-kropsterapi.dk
mvh Poul-Erik

Traume behandling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg ankom til Poul-Erik med mange års traumer i min bagage. Den psykiske del havde jeg fået bearbejdet gennem hypnose terapi. Men min krop blev ved med at reagere på trickere, med uro, ondt i maven, dårlig søvn, forskrækkelser, smerter i mine led, tankemylder osv. Efter efter forløb hos Poul-Erik har min krop endelig fundet ro. Uroen i min mave, tankemylderet og de kropslige smerter er aftaget i en grad som jeg ikke turde tro på, var muligt.

20. joulukuuta 2024

Kære Majbritt

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Jeg er utrolig glad for at høre, at forløbet hos mig har hjulpet dig med at finde ro i kroppen efter så mange års udfordringer. Det betyder meget for mig at vide, at behandlingen har gjort en forskel for din hverdag.

Din tillid til processen og din vilje til at arbejde med dig selv har været helt afgørende. Det har været en fornøjelse at støtte dig på denne rejse, og jeg ønsker dig fortsat ro og balance fremover.

Jeg vil også benytte lejligheden til at ønske dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Må det nye år bringe dig masser af glæde og velvære.

De bedste hilsner,

Anderledes og effektivt

Behandlingsforløbet ligner ikke noget jeg før har prøvet, men var meget effektivt. Jeg har kunnet mærke tydelig forskel, og den anderledes tilgang var forfriskende.
Så hvis du har prøvet alt og det ikke virker, så kan jeg anbefale at give kropsterapi en chance.

26. marraskuuta 2024

Traumeterapi 10/10

Havde rigtig gode oplevelser med traumeterapien og har fået bearbejdet ting som lagde langt tilbage igennem det. Dog har resultatet på akupunkturen ikke virket helt som det skulle på mig. Men alt i alt en god oplevelse og Poul Erik er super sød og fortæller gerne om hvad han gør og hvorfor

6. marraskuuta 2024

Nu smertefri

Jeg kan kun give mine bedste
anbefalinger til behandler Poul Erik.
Han forvandlede hele forår / sommerens smerte i nakke og skulderen. Et forløb hvor smerterne gradvis aftog ved behandlinger hos ham fra 10-til 2 på smertetærskel -på ganske få gange.
Han bruger de forskellige behandlingsform ind de rigtig steder-og sætter sig ind i case, så han udrede problemet.
En så behagelig oplevelse..

25. lokakuuta 2024

Super godt forløb

Det var en super god oplevelse af komme hos Poul-Erik. På udne 2 mdr. fik jeg næsten 100% funktion tilbage i min frosne skulder. I samme periode med travlt på job gav kropsterapien mig også ro i kroppen/hoved samt lindring til nakke og skuldre. Det kan 100% anbefales!

1. toukokuuta 2024

Dygtig behandler

Poul-Erik har afhjulpet mine skulder og knæsmerter gennem en kombination af akupunktur, myoreflexterapi og traumebehandling. Jeg har oplevet terapien som tryg, omsorgsfuld, effektiv og professionel. Bedste anbefalinger herfra.

27. maaliskuuta 2024

Fantastisk oplevelse!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Silkeborg Kropsterapi. Jeg har døjet med en skade i lænden i mange år, som har begrænset mig meget i min hverdag og træning. Efter én behandling med myoreflexterapi og akupunktur har jeg ikke smerter i lænden længere - det er virkelig en befrielse.
Jeg har haft 10 behandlinger hos Poul-Erik med fokus på min holdning og traumeterapi. Hertil kan jeg se og mærke en markant forbedring.

Det er en fornøjelse at komme i gode og trygge rammer hos Silkeborg kropsterapi, hvor der fokuseres på det hele menneske, og hvad dine udfordringer er fra gang til gang.

Jeg kan varmt anbefale silkeborg kropsterapi!

14. maaliskuuta 2024

Kropsterapi der virker!

Jeg har gennem en periode modtaget behandling hos Poul-Erik for smerter i nakke, og traumer der har sat sig i kroppen. Forløbet har betydet, at jeg er smertefri og der igen er fri passage i kroppen. Kan varmt anbefale andre at benytte Silkeborg KropsTerapi.

7. helmikuuta 2024

En kær kollega anbefalede Poul

En kær kollega anbefalede Poul - det var med en del uvidenhed jeg bestilte en tid. Jeg kan på det varmeste anbefale ham.
Stor faglighed og en skøn rolig personlighed . Bedst af alt min fysiske udfordring blev løst til fulde 🙏🙏De bedste anbefalinger herfra💪

7. helmikuuta 2024