1. Turvajärjestelmien asennus
  2. Turvajärjestelmien toimittaja

Sikra Sikkerhet er en spesialist innen moderne alarmsystemer for boliger, boligforeninger, bedrifter og marine. Vi kombinerer innovasjon og personlig tilpassede løsninger for å sikre at våre kunder får den beste beskyttelsen tilpasset deres unike behov. Med produkter fra bransjens ledende leverandører leverer vi høy kvalitet og pålitelighet i alle våre sikkerhetsløsninger. Vårt mål er å skape trygghet og sikkerhet gjennom skreddersydde systemer som kombinerer avansert teknologi med brukervennlighet. Enten du trenger en helhetlig sikkerhetsløsning for din bedrift, en pålitelig alarm til hjemmet eller spesialtilpassede systemer for marine, er Sikra Sikkerhet din trygge partner.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Etter å ha hatt dårlig erfaring med en…

Etter å ha hatt dårlig erfaring med en av Norges største alarmaktører – med høye månedspriser og lite serviceinnstilling – var jeg skeptisk til å bytte alarmselskap. Men overgangen til Sikra har vist seg å være helt på den andre siden av skalaen.

Sikra leverer topp service fra første dag. De er imøtekommende, raske til å følge opp og gir deg følelsen av at du faktisk blir sett som kunde. Prisnivået er også langt mer fornuftig, uten skjulte kostnader. Det beste av alt er at man eier anlegget selv.

Installasjon og gjennomgang av systemet går profesjonelt for seg, og alarmen fungerer stabilt og intuitivt. Appen er enkel å bruke, og responsen når man trenger hjelp er både rask og vennlig – noe som står i sterk kontrast til tidligere erfaringer.

Sikra gir en trygghetsopplevelse slik den burde være: god service, forutsigbare priser og moderne løsninger som faktisk gjør hverdagen tryggere.

Jeg anbefaler dem på det sterkeste til alle som har vært misfornøyd med andre aktører – dette er et alarmselskap som virkelig setter kunden først.

2. joulukuuta 2025

Meget fornøyd

Meget fornøyd. Fikk gratis befaring, med gode råd om hva slags løsning jeg kunne ha. De kom med en veldig god løsning med få elementer som har super dekning i boligen vår. Prisen er det ingenting å si på. De kom presis, jobbet rask og effektivt. Har nå testet anlegget over en lengre periode og jeg kan anbefale de om du trenger et sikkerhets system.

2. joulukuuta 2025

Nytt brannvarslingssystem

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort med å sette opp nytt brannvarslingssystem i borettslaget vårt. Vi opplevde Sikra Sikkerhet som profesjonelle og tydelige i kommunikasjonen fra start til slutt. Våre ønsker å behov ble lyttet til og arbeidet ble gjennomført på en god måte. Hyggelige folk å samarbeide med!

31. toukokuuta 2025

Etter tyveri av båt har vi installert…

Etter tyveri av båt har vi installert Sikra Båt-alarm. Systemet er enkelt å bruke, solid bygd og gir raske varsler direkte til mobilen. Installasjonen gikk knirkefritt, og kundeservice var både hjelpsomme og imøtekommende da jeg hadde spørsmål.

1. toukokuuta 2025

Meget fornøyd

Meget fornøyd. Fikk gratis befaring, med gode råd og anbefalinger utover løsningen jeg selv hadde sett for meg. Kom faktisk med en løsning på færre elementer, men med like god dekning av arealet i boligen vår. Så er spesielt imponert over at de prioritere riktig god service over det å selge mest mulig. Prisen er det ingenting å si på opp mot konkurrentene. De kom som lovet, jobbet rask og effektivt. Har nå testet anlegget en stund og er strålende fornøyd Kan trykt anbefales

24. huhtikuuta 2025

Veldig fornøyd med produktene

Veldig fornøyd med produktene, god app-løsning hvor du enkelt kan skru av/på alarm og full oversikt over alle produktene vi har fått installert i huset. Fantastisk kundeservice. Anbefales på det sterkeste!

13. elokuuta 2024