Jeg er helt vild med min ring med tre små diamanter på række. Den er så yndig og feminin. Leveringen var hurtig. Inden køb skrev jeg et spørgsmål til Anette, som blev besvaret hurtigt og meget venl... Näytä lisää
Virkelig trist oplevelse. Vi ønskede smykker i unika til vores 17 års bryllupsdag. Skrev i god tid og havde god kontakt nogle dage. Afventer så at høre nærmere, nu alle detaljer var på pla... Näytä lisää
Virkelig smukke smykker, har nu to forskellige slags øreringe, og ønsker mig en ring som næste smykke. Hurtig og sikker levering
Hos SIDONA designer og producerer vi ægte, håndlavede og eksklusive smykker – og med 15 års erfaring indenfor smykkebranchen er du altid garanteret et stykke veludført håndværk. Vi benytter kun rene og ægte metaller og ædelstene i vores smykker. Kvalitet, god betjening og fair priser går hånd i hånd hos os
Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Betydelig hurtigere levering end aftalt. Superfedt produkt

Virkelig trist oplevelse.
Afventer så at høre nærmere, nu alle detaljer var på plads.
Fik ét tegnet forslag og ellers ingenting. Trods lovning om det.
Hvis man ikke kan, må man jo melde fra på opgaver. En bryllupsdag kan man ikke holde folk hen med...
Vi er nu efterfølgende blevet tilbudt rabatter og god pris, men vi ville bare gerne have haft det ønskede i bryllupsdagsgave, eller en klar afvisning, så vi kunne have valgt en anden guldsmed i god tid.

Vastaus yritykseltä SIDONA ApS
De allersmukkeste smykker i ægte guld og ædelstene i allersmukkeste design🌟 Denne gang fik jeg det allersmukkeste vedhæng i 18 karat guld med ædelsten af London Blue Topas💙 og til min 60 års fødselsdag i maj fik jeg de allersmukkeste ørehængere i 18 karat guld med ædelsten i hvid topas 🤍 og der er flere smukke smykker jeg ønsker mig, som både er i guld og sølv. Så den varmeste anbefaling herfra. Kan kun sige at Anette Wille skaber de mest eksklusive smykker i det allersmukkeste design 🌟💫✨🌟💫✨🌟💫✨🌟💫

Vastaus yritykseltä SIDONA ApS
Leveringen var hurtig. Inden køb skrev jeg et spørgsmål til Anette, som blev besvaret hurtigt og meget venligt.
Jeg kunne sagtens finde på at købe flere fine smykker herfra.

Vastaus yritykseltä SIDONA ApS
Leveringen er virkelig kommet i spil . Det fantastisk . For 2 år siden gik der næsten 2 uger. Selvom der stod 2 dage. Nu kom varen dagen efter på en lørdag . Der er sket noget . 💪

Vastaus yritykseltä SIDONA ApS
Har købt en dyr guld ring med 3 sten.
Nu er det 2 gang af en af de 3 sten falder ud af ringen.
Og når jeg skriver til dem nægter de bare at svare og afhjælpe problemet. Lige som der også var mange problemer med at få den lavet første gang der faldt 1 sten ud af ringen.
Hold jer fra at købe noget her. De ingen service når du først har betalt.

Hurtig og sikker levering

Vastaus yritykseltä SIDONA ApS
Fantastisk kundeservice og hurtig ordrebehandling.

Vastaus yritykseltä SIDONA ApS
Meget smukke smykker. Rigtig god service og hurtig forsendelse.

Vastaus yritykseltä SIDONA ApS
Sen bestilling men det bestilte nåede frem til tiden
Super kundeservice

Vastaus yritykseltä SIDONA ApS
Smukke produkter, hurtig leverering og virkelig god personlig service!