Verste massasjen jeg har vært borti. Hun tok meg i ørene, deretter i ansiktet. Sykt ekkelt. Jeg hadde et sår under foten og spurte om hun kunne la være å ta på det, hun tok på det likevel. Tvungen mas... Näytä lisää

Vejle. Havde ikke prøvet thai massage før, så var spændt. Kom pga hold i lænden og fik en times fullbody massage, front og bag, hovedbund og ansigts massage :) bagefter fik jeg vand og frugt også :)... Näytä lisää

Har ofte besøgt deres lækre klinikker i både Holstebro og Vejle, og kommer regelmæssigt. De er alle meget dygtige og de har skabt en meget rolig afslappet atmosfære for os kunder. Har prøvet både ma... Näytä lisää

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Bedste massage EVER

Bedste massage EVER! var så heldig at opleve den bedste massage i Herning. Skønne lokaler, skøn service og personale. Det hele spillede og de fandt punkter jeg aldrig havde mærket før jeg var øm. Skøn skøn oplevelse - kan stort varmt anbefales.

28. maaliskuuta 2026

DEN BEDSTE THAI MASSAGE I KØBENHAVN!

DEN BEDSTE THAI MASSAGE I KØBENHAVN!
Inge tvivl, jeg kommer snart igen, søde og meget, meget dygtige piger!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BEST THAI MASSAGE IN COPENHAGEN!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

no doubt!

13. tammikuuta 2025

Kan klart anbefales

Har prøvet mange forskellige massører, men må sige at Siam vender jeg altid tilbage til.
Aldrig haft en dårlig oplevelse og priserne er fornuftige.

11. kesäkuuta 2024

Siam Vejle FANTASTISK!

Min mand og jeg kommer fast hos Siam i Vejle! De kan VARMT anbefales, utrolige dygtige og kompetente ansatte og efter lidt tid samt vejledning når man frem til et match så man kan booke den samme massør, hvis ønsket!
Vidunderligt sted 🙏🏻

19. syyskuuta 2024

Fik ikke den time massage jeg betalte…

Fik ikke den time massage jeg betalte for. Vi var to afsted. Efter vi havde lagt os, begyndte den anden massør at massere min kæreste. Min massør gik bare ud af rummet og kom tilbage efter 5 minutter. Nu forventede jeg at massagen startede, men nej nu skulle der findes en masse ting. Så jeg lå bare og kikkede op i loftet..

Jeg forventer når der står 60 minutter massage at jeg også får det. Hvis ikke skriv 45 eller 50 minutter.

Jeg forventer også til den pris at massøren er klar til start tidspunktet.

11. syyskuuta 2024

Fantastisk oplevelse
Vi fik en par massage og vi vidste ikke hvad thai massage var før vi prøvede det nu. Og hold da op for en oplevelse. Både den blide og den voldsomme del var skøn!
De mennesker der klager over at få albuer osv gnedet rundt og slået burde google thai massage..

10/10 herfra

27. elokuuta 2024

SIAM Herning

SIAM Herning

Jeg fik 60 min graviditetsmassage, og gud fri mig vel hvor var det skønt. Der blev spurgt ind til hårdheden og ellers fik jeg lov til at ligge og døse hen i egne tanker. Meget venligt og dygtigt personale.

11. heinäkuuta 2024

Har været hos Siam mange gange i…

Har været hos Siam mange gange i Herning, og i dag var mit gavekort gået ud på dato, men det var ikke noget problem. Og massagen var fantastisk, de er super søde og spørger om alt er okay, forfriskninger bagefter, har bare godt og sige om Siam i Herning. PS: man skal bare sige hvor hårdt massagen skal være, så gør de akkurat som du siger.

6. toukokuuta 2024

HERNING Siam Massage

HERNING
Har været inde og få massage i Herning hos Siam massage flere gange og har været fuld ud tilfreds hver eneste gang
Suverænt god, venlig service med en lille forfriskning bagefter. Vil give de varmeste anbefalinger til stedet. Har allerede bestilt en ny tid til massage.

12. helmikuuta 2024

Synes de fortjener min anmeldelse Er…

Synes de fortjener min anmeldelse Er kommet her rigtig mange gange og altid for fornøjelsen skyld og alt har været perfekt De er super dygtige alle sammen
Nu er jeg tilbage pga problemer i lænden og det klare de også
Hyggeligt sted med så hyggelige omgivelser

7. elokuuta 2023

Vejle.
Havde ikke prøvet thai massage før, så var spændt. Kom pga hold i lænden og fik en times fullbody massage, front og bag, hovedbund og ansigts massage :) bagefter fik jeg vand og frugt også :) selvom jeg kom pga et hold i ryggen, så gik jeg derfra og følte jeg kom ud fra en spa oplevelse :) massagen på problem området gjorde self. Ondt. Men ellers mega behagelig oplevelse :) ikke sidste gang jeg vælger SIAM.

30. marraskuuta 2022

Rigtig træls oplevelse

De skriver i deres brochure, at man har 3 forskellige muligheder for hårdhed af massage. Men fik ikke andet en albuer hamret ned i ryggen. Havde ikke ondt nogen steder inden, men da jeg forlod stedet var ryggen ødelagt og min hofte, fordi en massør havde siddet på mig. Vil ikke anbefale det. Det er nu dag 2 efter massagen, og jeg har stadig ondt efter deres såkaldte “massage”.

24. elokuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili