ShytoBuy.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Probeer me uit schrijven voor mailing maar dat lukt maar niet en reageren gewoon niet en blijven maar mails steuren

Saanut 4/5 tähteä

Met een bang hartje besteld op de site voor de 1ste keer, gechat en gemaild en telkens geholpen De bestelling blijft id wel lang weg ,dus de schrik zat erin, maar vandaag alles mogen ontvangen wat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met de artikelen die ik heb besteld! Netjes en snel geleverd! Wel was er een artikel die wat later geleverd zou worden en dit is (kosteloos) nageleverd. Via de mail hierover contact geh... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Het duurde even voordat het product weer voorradig was. Shytobuy heeft mij op de hoogte gehouden hoe lang het nog zou duren. Enkele dagen voor er geleverd werd kreeg ik een bevestiging van Shytobuy... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ihonhoitoklinikka

Yrityksen kirjoittama

Onze website is in 2004 opgericht om je een discrete en gemakkelijke manier aan te bieden om producten te kopen die helpen bij een breed scala aan vervelende of gênante problemen. Inmiddels is ons productassortiment uitgebreid, van gezondheids- en schoonheidsproducten tot aan welzijn producten voor in de slaapkamer.

ShytoBuy.nl

Yrityksen kirjoittama

Wereldwijde 24 uurs Levering
We werken samen met een betrouwbaar netwerk van logistieke partners die 24-uurs en 3-5 daagse express levering bieden. Amsterdam, Parijs of Londen, wij regelen een 24 uurs levering tot aan jouw voordeur.
Gratis Levering
Gratis leveringen bij besteding van meer dan €50.
Voorradig
In tegenstelling tot veel andere aanbieders, beschikken we over een groot warenhuis waarin we alle producten daadwerkelijk voorradig houden. Mocht het product toch uitverkocht zijn, doen we onze uiterste best om het binnen enkele dagen toch te kunnen versturen.
Natuurlijke ingrediënten
Bijna al onze producten worden geproduceerd op GMP gecertificeerde locaties. Elk product wordt veilig getest en we werken enkel met merken samen als deze aan de hoogste standaarden voldoen.
Fantastisch support
Onze internationale klantenservice staat graag voor u klaar. Bel en ervaar het zelf! In 8 verschillende talen zijn we telefonisch, per live chat en per e-mail bereikbaar op werkdagen tussen 10 en 16.

Laagste prijs garantie

De beste deals zijn hier!

De beste deals zijn hier!
Vind je hetzelfde product ergens anders voor een lagere prijs, stuur ons dan een bericht en dan passen wij de prijs voor je aan.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede bediening vlug geholpen geen…

Goede bediening vlug geholpen geen lange geen wachtijden.

17. heinäkuuta 2023

Beste Bart,

Hartelijk bedankt voor je positieve feedback en de 5-sterren beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we je snel hebben kunnen helpen.

Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Jouw tevredenheid motiveert ons om constant ons beste te blijven doen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.

Onze klantenservice is op werkdagen van 09-14 uur bereikbaar via het volgende telefoonnummer: (+31) 858 884 418 of via de Live Chat op www.shytobuy.nl. En je kunt natuurlijk mailen via info@shytobuy.nl.

Saanut 5/5 tähteä

Snel en correct geleverd !

Gebruiksvriendelijke webshop. Het bestelde werd snel en correct geleverd.

17. heinäkuuta 2023

Beste Rob,

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden en de geweldige 5-sterren beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met je ervaring in onze webshop en met de snelle en nauwkeurige levering van je bestelling.

We doen ons best om onze webshop gebruiksvriendelijk te maken en om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen snel en zonder gedoe ontvangen. Jouw positieve feedback is een echte beloning voor ons harde werk.

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen.

Goed product!

Goed product. Goede prijs kwaliteit verhouding.

10. heinäkuuta 2023

Beste Thessa,

Hartelijk dank voor je positieve feedback en de 5-sterren beoordeling! We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het doet ons enorm plezier te horen dat je tevreden bent over onze producten.

Je tevredenheid is onze grootste beloning, en we zullen ons blijven inzetten om aan je verwachtingen te voldoen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te assisteren.

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede service en hele vriendelijke klantenservice

Ik had een mysmile bleekset ontvangen echter het bleeklampje werkte niet. Ik kreeg daarom geheel kosteloos een nieuwe bleekset toegestuurd. Dat noem ik nog eens een goede service!!

26. kesäkuuta 2023

Beste Annette,

Het doet ons enorm plezier te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je onze klantenservice als professioneel en vriendelijk hebt ervaren. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden aan al onze gewaardeerde klanten, en het is geweldig om te horen dat dit in jouw geval ook zo is geweest.

Voedingssupplementen , ect

Hallo , ..... Een fijne bestelervaring ondervonden met dit bedrijf . Aanbevelingswaardig voor andere consumenten die op zoek zijn naar kwalitatief goede en betrouwbare voedingssupplementen , ect .

20. kesäkuuta 2023

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor je ontzettend positieve review en de geweldige 5-sterren beoordeling!

We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning en motiveert ons om altijd ons uiterste best te doen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of opnieuw producten wilt bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en je de beste service te bieden.

Werkt ook tegen overgangsklachten

Snelle levering, Total curves werkt voor mij heel goed tegen overgangsproblemen zoals nervositeit, somberheid en lamlendigheid, vermoeidheid.

25. kesäkuuta 2023

Beste Lokke,

Bedankt voor je 5-sterren review!

We zijn erg blij te horen dat we hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.

Jouw feedback is belangrijk voor ons en we waarderen de tijd die je hebt genomen om jouw positieve ervaring met ons te delen. Het is ons doel om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden, en we zijn blij te horen dat we daarin zijn geslaagd.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We kijken er naar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Goede klantenservice!

Pakketje was niet aangekomen door fout van bezorgdienst. De klantenservice van shytobuy heeft me super geholpen en een nieuw pakket opgestuurd

12. kesäkuuta 2023

Beste Marie-Louise,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het zeer teleurstellend is dat je bestelling nooit is aangekomen, en we willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Ons team heeft je zaak grondig onderzocht en zijn momenteel in contact met je via e-mail om meer informatie over je bestelling te verstrekken.

Om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden, nodigen we je uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail. Op die manier kunnen we je sneller van dienst zijn en de situatie rechtzetten.

We waarderen je geduld en samenwerking terwijl we deze kwestie proberen op te lossen. We kijken ernaar uit om je snel van dienst te kunnen zijn.

op tijd en correctf

4. kesäkuuta 2023

Beste Rijk,

Bedankt voor je 5-sterren review! We zijn erg blij te horen dat we hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.

Saanut 1/5 tähteä

De pillen werken nergens naar.

De pillen werken nergens naar.
Waardeloos

1. kesäkuuta 2023

Beste Hans,

Bedankt voor het delen van je feedback.

We vinden het jammer te horen dat je niet tevreden bent met de werking van onze Viaman producten.

We begrijpen dat iedereen unieke behoeften en verwachtingen heeft, en het spijt ons dat de producten niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan. We doen ons uiterste best om hoogwaardige producten aan te bieden die effectief zijn voor de meeste klanten, maar het resultaat kan variëren van persoon tot persoon.

Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We staan klaar om naar je feedback te luisteren en je te helpen met eventuele zorgen.

Zeer veel keuze

Zeer veel keuze, leuke producten die uitnodigen en een goede prijs-kwaliteit verhouding! Aanrader!

23. toukokuuta 2023

Beste Tatjana,

Hartelijk dank voor jouw 5-sterren review! Het doet ons veel plezier te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop en onze producten.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van de kwaliteit van onze producten tot de levering en de klantenservice. Het is dan ook fijn om te horen dat we hierin geslaagd zijn.

We hopen in de toekomst terug aan je verwachtingen te kunnen voldoen.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we kijken uit naar jouw volgende bezoek bij Shytobuy.nl

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Goed product en nette prijs

30. toukokuuta 2023

Beste Albert,

Bedankt voor je 5-sterren review!

We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.

Saanut 1/5 tähteä

Heb mijn bestelling nog steeds niet…

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, had wel een mail gekregen met afhaalpunt. Helaas was die daar ook niet

21. toukokuuta 2023

Beste Aysel,

Bedankt voor je feedback en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren doordat je de bestelling niet hebt ontvangen.

Ons team heeft het probleem geïdentificeerd en heeft ontdekt dat de bestelling naar ons magazijn is teruggestuurd.

We willen je vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we je de benodigde ondersteuning kunnen bieden. Ons team staat klaar om je te helpen bij het oplossen van dit probleem en ervoor te zorgen dat je de bestelling alsnog ontvangt.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor de ongemakken die dit heeft veroorzaakt. We waarderen je geduld en begrip terwijl we dit probleem snel en efficiënt voor je oplossen.

snelle levering

snelle levering, perfect

23. toukokuuta 2023

Beste Mario,

Saanut 5/5 tähteä

Klacht over niet bezorgen van…

Klacht over niet bezorgen van pakket,,,ik kreeg een nieuwe zending snel toegestuurd..netjes afgehandeld..

29. toukokuuta 2023

Beste Anke,

Hartelijk dank voor je 5-sterren review! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze service.

We streven er altijd naar om een uitstekende klantenservice te bieden en een positieve ervaring te creëren voor al onze klanten. Het is geweldig om te horen dat we daarin zijn geslaagd en dat we hebben kunnen voldoen aan je verwachtingen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden. We waarderen je als klant en kijken ernaar uit om je in de toekomst van dienst te zijn.

Saanut 1/5 tähteä

2/3 werkdagen levertijd is al 2 maal…

2/3 werkdagen levertijd is al 2 maal 8/9 werkdagen levertijd!

3. toukokuuta 2023

Beste Dennis,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We vinden het spijtig te horen dat je ontevreden bent over de levertijd van je bestelling.

We begrijpen dat een langere levertijd frustrerend kan zijn, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en af te leveren, maar soms kunnen er onverwachte omstandigheden optreden die de levertijd beïnvloeden.

Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en we streven ernaar om onze klanten tevreden te houden.

Onze klantenservice is op werkdagen van 11-16 uur bereikbaar via het volgende telefoonnummer: (+31) 858 884 418 of via de Live Chat op www.shytobuy.nl. En je kunt natuurlijk mailen via info@shytobuy.nl.

gewoon perfect

26. huhtikuuta 2023

Beste Elouafi,

slecht contact slechte service

producten zonder resultaat. als je het product wilt terug sturen, word je slecht geholpen en is de service onduidelijk! geen aanrader om te bestellen eerste en laatste keer

20. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Roos,

Bedankt voor het delen van je feedback met ons.

We vinden het jammer dat jouw retour niet in ons systeem als terug ontvangen geregistreerd is.

Om dit probleem op te lossen en het pakket te lokaliseren, hebben we herhaaldelijk om de traceercode van de retourzending gevraagd. Helaas hebben we deze code nog niet van je ontvangen.

We willen je vragen om ons alsnog de traceercode te verstrekken, zodat we de retourzending kunnen traceren en de situatie kunnen oplossen.

Shytobuy Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin