Yritys on vastannut
Hoogoorddreef 69, 1101 BB Amsterdam Zo, NL
Yritys on vastannut
De twee medewerkers waren heel vriendelijk. De eerste medewerker heeft het hekje open gedaan, en alles goed en professioneel uitgelegd. De tweede medewerker (op de dag dat ik de opslagruimte echt kre... Näytä lisää
Snel online geregeld en snel toegang tot opslag. Ook nog wat vragen van mij aan medewerker over het slot en de verzekering waren duidelijk toegelicht.
Het gesprek met de medewerkers was vruchtbaar. Ik was direct verkocht. Ik had al verschillende opslagplaatsen bezocht. Een pluimpje voor de klantvriendelijkheid.
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Hoogoorddreef 69, 1101 BB, Amsterdam Zo, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Een heel soepel en goed georganiseerd proces. Steeds goed geïnformeerd en geen speld tussen te krijgen.
Goede service en informatie. Ruime opslag, Makkelijk te bereiken.
Vriendelijk personeel op vestiging zuid-oost en alle instructies waren duidelijk en werkten. Jammer dat je je persoonlijk moet komen legitimeren ipv upload via internetlink.
Een echte vrijheid voor het gemak tot toegang van de opslagruimte. Goed geregeld en vriendelijk personeel.
Mooie opslag. Het online reserveren van de opslag verliep zeer voorspoedig. Bij mijn bezoek aan de opslag heeft jullie medewerker mij perfect uitgelegd hoe alles in zijn werk ging. Uiteindelijk paste alles prima mede doordat de ruimte lekker hoog is.

Vastaus yritykseltä Shurgard Self Storage - Amsterdam Zuid-Oost
Hi tot nu toe is alles snel makkelijk en soepel gegaan het is schoon heel mooi en tot nu toe heb ik niks negatiefs te zeggen
Makkelijk, goed te berijden en lekker dicht bij..
minpunt, dat je elke keer als je de lift in gaat, je code in moet vullen..
Duidelijke beschrijving van het in gebruik nemen van de box. Schone en nette box.
De afspraken die wij hadden gemaakt zijn goed nagekomen. De opslag was schoon en netjes. Naar verwachting