Flotte produkter og enestående god service!!. Langt over det som en kan forvente. Jeg har kjøpt både sminke og klær, og har alltid fått hyggelige og serviceminded svar hvis jeg har hatt spørsmål. Synn... Näytä lisää

Denne netthandelen har et utrolig godt utvalg av lekre kvalitetsklær, sko, tilbehør og også hudpleie/kosmetikk/hårprodukter. Vareutvalget er håndplukket av en «kjenner» og så langt er jeg kjempefornøy... Näytä lisää

Har aldri hatt problemer med å handle her. Merker så godt at dette er en lidenskap for Synnøve Sorthe. Hun svarer raskt på alle sprs som jeg har stilt henne, og varene kommer raskt. Hun bruker mye tid... Näytä lisää

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Returnerte kjøpte varer

Returnerte kjøpte varer, inkl.en singlet det viste seg å ikke være returrett på (oversett av meg). Fikk da beskjed om dette, men at hun kunne returnere denne mot at jeg vippset 150 kr på forhånd for frakt. Jeg syntes dette var for kostbart, og ba om å få sendt den tilbake med billigste måte via Posten eller evt få den hentet av en venninne, som bor i Ålesund. Sorthe avslo begge disse mulighetene, så jeg valgte da å avslutte saken med å betale singleten via Klarna selv om den ble værende igjen hos henne. Dessverre en opplevelse av totalt fraværende kundeservice.

6. maaliskuuta 2026

Elendig kundeservice

Jeg har kjøpt både klær, sko og kosmetikkprdukter, og har vært fornøyd til nå. Så lenge man ikke klager på noe, så går det greit. Denne gangen hadde jeg kjøpt et par sko som jeg så at sålen på hælen ble slitt etter få timers bruk. Jeg kjente med en gang jeg gikk med skoene at sålene på hælene var glatte og var av hard plast. Etter en halv dag var det kommet betydelig slitemerker på sålene, plasten bare smuldret opp. Men nettbutikken avviser feil ved skoene. Ikke interessert i å komme til en løsning. Jeg må bare si at jeg er skuffet over elendig kundeservice. I tillegg til å ikke forholde seg til kjøpsloven. Det blir ihvertfall ikke mer handling fra denne nettbutikken for min del.

20. maaliskuuta 2026

Vurderte å kjøpe en Kaftan til 1199 ,-

Vurderte å kjøpe en Kaftan til 1199 ,-
Sjekker med Google Lenz og ser at Kaftane selges av Joom og Temu,helt identiske.
På Joom kostet Soroya Kaftan 230 kr.
Det er lureri.
Synnøve skriver at de må forhånds bestilles.
Fordi hun kun har noen av hver.
Styr unna.
Fordi jeg spurte på Facebook om hvorfor hun selger Temu og Joom kaftaner til 1000 kroner påslag er jeg blokkert.
Synnøve Sorthe dette må du svare på.
Alle som sender i retur får ikke handle på nytt.
Alle som skriver kritikk på Facebook blir blokkert.
Synnøve Sorthe skriver at kaftanene må forhånds bestilles,fordi da vet hun hva hun skal bestille på Temu.
Det kan jo ikke være lov?

10. maaliskuuta 2026

Har kjøpt en del klær

Har kjøpt en del klær, og har vært veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. Den eneste returen jeg har gjort, gikk også fint. Men som det nevnes her, kunne retur-prosedyrene vært enklere. Det jeg derimot ikke synes noe om, er eiers uproffe tilnærming til kritikk. Som næringsdrivende, vil man alltid møte både utfordringer og kritiske røster - og noen ganger kan det å tie være gull. Hun utviser svært liten takhøyde for meningsytringer, til tross for at hun stadig spør sine følgere på FB om hva man synes om diverse nyheter. Hun er redd for at negative tilbakemeldinger på vareutvalget, skal ødelegge for businessen - men skjønner dessverre ikke at det er hennes egen uproffe opptreden som er hennes største trussel. Takk for meg.

15. helmikuuta 2026

Har sendt en pakke i retur som brev

Har sendt en pakke i retur som brev, altså uten sporing. Den er ikke mottatt i flg Synøve. Har foreslått at hun burde investere i et system som produserer returlapper som blir sendt sammen med varen. Veldig mange nettbutikker bruker dette, og det forenkler returen både for kunde og leverandør fordi da kan man spore varen. Håper at dette forslaget ikke medfører at jeg blir utestengt fra nettsiden. AMT

12. tammikuuta 2026

Dårlig kundeserviceNår det gjelder å handle herfra

Når det gjelder å handle herfra, så leveres det raskt, men klager du eller sender noe tilbake får du elendig og frekke svar fra Synnøve. Har vært veldig god kunde og handlet for over 15000kr, men kundebehandlingen er veldig dårlig. Fikk aldri igjen pengene for en kjole jeg sendte tilbake fordi jeg ikke sendte med sporing. Kjolen ble «borte»

10. tammikuuta 2026

Dette er den verste nettbutikken jeg…

Dette er den verste nettbutikken jeg har opplevd .
Jeg returnerte en vare ,men gud for "en sti å gå" mtp retur/tilbakemelding....For det 1. gikk det over max tid før de fikk tak i returen som VAR kommet frem ,for det 2.var daglig leder den mest usmakelige "ever" ,spydig og frekk på mail ,virkelig en dårlig opplevelse.Aldri mer noen handel der fra .
Anbefales IKKE .......Fortjener ikke 1⭐️ engang ......

4. marraskuuta 2025

Jeg var fornøyd med en ullkjole , men sendte tilbake noen klær som ikke passet. Fordi jeg hadde sendt tilbake 2 ganger, ble jeg "svartelistet".Får ikke bestille noe mer klær. Ikke lov, i følge kjøpslo

Får ikke bestille noen nye klær, fordi jeg har sendt retur 2 ganger. Det er deres policy, når en sender retur for mange ganger, vil se ikke ha deg som kunde . Det er ikke God service! Klærne passet meg ikke, og i forhold til kjøpsloven har jeg rett til det.

18. marraskuuta 2024

100% useriøs

100% useriøs. Nå selger hun en klessteamer som et multiprodukt da den kan brukes til « spabehandling» av ansikt . Hun påstår bl.a. annet at den gir glattere hud og vil «åpne» porene ved å bruke den i ansiktet. Altså en klessteamer til ansiktsbehandling. Det kan gjøre store skader på huden.

22. syyskuuta 2025

Styr unna

Styr unna! Jeg ville returnere et produkt som ikke fungerte og damen truer med å anmelde meg fordi produktet virket da hun fikk det tilbake. Hun solgte meg et dårlig Kinaprodukt til over dobbel pris. Ufin og lite profesjonell dame.

15. syyskuuta 2024

Gode produkter

Gode produkter, gode priser og hurtig levering. Spesielt tannkremen var effektiv. DentYucral har super smak og fjerner dårlig ånde.

2. syyskuuta 2025

Super nettbutikk!

Veldig god presentasjon av produktene med både bilder, video og beskrivelser. Kjemperask levering! Og produktene stemmer godt overens med beskrivelsen. Og toppers service :) Anbefales!

26. kesäkuuta 2025

Jeg har handlet hos Synnøve flere…

Jeg har handlet hos Synnøve flere ganger. Super service, varene er på vei kort tid etter bestillingen og det finnes et bredt utvalg av klær, sminke og smykker for kvinner i alle aldre og fasonger. For en tid tilbake bestilte jeg en kjole som ikke passet. Overhodet ingen problem med å returnere den og få pengene tilbake. Bare å lese den fine instruksjonen som følger med. Jeg er meget fornøyd med å handle hos Synnøve nettopp fordi jeg alltid får god kundeservice og rask levering.

6. elokuuta 2025

Flott nettbutikk med god service

Flott nettbutikk med både klær, ,sko, sminke, hudpleie , hårprodukter m.m. Kjekt med gode tips og videoer som viser både klær og produkter. Har handlet der flere ganger uten negative opplevelser. Aldri returnert noe, så har ingen erfaring med det. Fra siste ordre har jeg nå testet ut Kalie bukse som er superbehagelig og god i størrelsen .Og Soivre eyeliner i grønn, som jeg var litt redd ble for mye "bling" , men ble fin når den tørket på øyelokket. Myk, lett å legge og sitter godt. Smittet av kun en gang grunnet svette øyelokk, men etter tips om litt pudder på øyelokket, løste det seg.

15. elokuuta 2025

Jeg vil gjerne legge inn en ann.eldelse…

Jeg vil gjerne legge inn en ann.eldelse om dette produktet og denne Nettbutikken!Ser at produktet og Nettbutikken har fått urettferdig dårlig omtale!Jeg har kjøpt 3 forskjellige vannfaste eyelinere fra Soivre cosmetics fra denne Nettbutikken og er kjempefornøyd med alle 3.Jeg må bruke makeupfjerner for vannfast sminke for å få den av igjen.Detre fordi jeg da slipper å gni så mye i øyepartiwt for å få det bort!Den er helt tydelig vannfast og sitter godt på min hud hele dagen i et hektisk yrke som Helsefagarbeider,på små dampende rom når jeg hjelper pasienter med dusjing.Jeg gleder meg egentlig bare til hun også får den i 2 andre farger Den kan med god samvittighet annbefales,både den og Nettbutikken til Synnøve Sorte🥰

24. elokuuta 2025