De bestelde producten werden netjes verpakt geleverd en zijn helemaal zoals beschreven. Op een vraag per e-mail over de bezorging werd vriendelijk gereageerd.
Toffe producten, leuk persoonlijk kaartje erbij, snel geleverd (iets meer dan 1 week). Helemaal blij mee en de ontvanger van mijn cadeautje is dat ook!
Ik kon 1 dag na mijn bestelling nog moeiteloos de kleur veranderen. Nette communicatie daarover. Later kreeg ik de bon en zag dat de oude kleur er nog op stond. Hierover gemaild maar daar kwam geen an... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
personalised clothing & accessories for everyone that ❤️ a POP of colour | printed by hand 💪 in Haarlem | every name and colour 🌈 combination possible
Stephensonstraat 7, 2014KB, Haarlem, Hollanti
- info@shop-pop.nl
- shop-pop.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Originele ontwerpen met teksten goed voor hoofd en hart
Mooie truien. Goed meegedacht over ontwerp combinatie.
En op bestelling gemaakt wat goed is voor het milieu
Gave trui met prachtige opdruk
Gave trui met prachtige opdruk, krijg veel positieve reacties!
De wereld is mooier nu ik mn knaptoetjurk aankan
Mooie kwaliteit, en zoals beloofd binnen de bezorgtijd geleverd!!
Goede kwaliteit shirt, mooie opdruk.
Mijn bestelling was zoek geraakt
Mijn bestelling was zoek geraakt. Zie eerdere review van mij (Mario Verkooijen). Maar via heel fijn app contact heb ik geheel gratis een nieuwe trui ontvangen. Geweldige service dus en een hele fijne communicatie hierover. Van mij mogen ze hun naam veranderen in Top Shop-Pop bedrijf!!
Betrouwbaar bedrijf!
Ik heb nu drie truien bij jullie besteld.
Ze kwamen allemaal snel thuisbezorgd.
Netjes verpakt en mooie kwaliteit.
De kleding is heerlijk (van kleur
De kleding is heerlijk (van kleur, materiaal, gevoel van comfort) en het ziet er fantastsich uit. En dat het op bestelling geproduceerd wordt vind ik echt een pluspunt!
Vriendelijk, meedenkend en snel
Bedrijf denkt goed mee en communiceert snel en helder. De organisatie waar ik werk geeft de mogelijkheid hier bedrijfskleding te bestellen.
De kleur die ik wilde, was helaas niet meer beschikbaar. In plaats van "op=op", "helaas" en "zoek maar wat anders", dacht het bedrijf mee en boden ze een alternatief aan dat erg dicht bij mijn wensen lag. Hier was ik erg blij mee omdat de keuze in kleuren die mijn organisatie beschikbaar stelde al niet heel groot was.
Ik werd daarnaast goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Al met al een goede ervaring. Ook met een extra notitie die ik bij de bestelling had achter gelaten, werd goed rekening gehouden.
Mooi item maar verzending duurde erg lang.
Leuk shirtje! Wel erg duur voor wat het is én wat ik erg jammer vond was dat de verzending veel langer duurde dan in eerste instantie werd gezegd. De verzendtijd zou 1-2 weken duren. Ik heb eind augustus de bestelling gedaan en kreeg het shirtje pas de derde week van september.

Vastaus yritykseltä Shop POP
Helemaal blij!
De trui is zo ontzettend leuk! Goed naar onze wensen (die we konden doorgevend) gekeken!
We hadden veel gedoe met PostNL en dat hebben ze keurig voor ons opgelost!
Zeer mooie truien en goede kwaliteit.
Zeer mooie truien en goede kwaliteit.
Zeer tevreden over de feedback die ik kreeg via whattsapp.
Snel geleverd en perfect verstuurd…
Snel geleverd en perfect verstuurd binnen de afgesproken termijn.