Rigtig flot service fra Shoe Chapters, Århus. Alt har fungeret perfekt lige fra ordre (web) af sko, telefonisk støtte og vejledning. Sko skulle byttes pga anden størrelse, hvilket blev klaret hurtigt.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hurtig levering, varen korrekt og i orden. Tak for en god handel. Bestilte et par Asics sko onsdag formiddag og kunne afhente skoene i pakkeshop torsdag eftermiddag. Helt perfekt.
Virkelig god service! Jeg besøgte Jeres butik for et par uger siden! Mega god betjening af en virkelig serviceminded fyr - Skal siges at alle ekspedienterne var meget imødekommende. Jeg fik... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - pakken kom allerede dagen efter. Skoene levede fuldt ud op til forventningerne
Er helt vildt tilfreds & handler her…
Er helt vildt tilfreds & handler her gerne igen!
Bestilte et par sko igår lidt i 14. Et kvarter senere bekræftelse & oprettelse ved GLS.
Dagen efter kl.10 var min vare klar til afhentning!
Adidas Superstar sko var helt som forventet i original indpakning og kasse. Helt igenne Sublimt 🤩
Fede sko, fede priser, hurtig lev.
Stort udvalg af sko, super gode tilbud og så leveret på 1 1/2 dag! Kommer helt sikkert til at købe sko her fremover🫶
Hurtig levering. Skoene var for store men uden ekstra udgifter fik jeg lynhurtigt et par i rigtig størrelse.
Virkelig god service og hurtigt afsendelse af ordre
Virkelig god service og hurtig afsendelse af ordre - kan varmt anbefales og vil helt sikkert købe fra dem igen
Fantastisk butik
Fantastisk Team, fantastisk service og kanon udvalg. Hele vejen igennem god butik med gode varer og en god placering centralt i Aarhus.
Ordered the 14 october 2022 shoe on…
Ordered the 14 october 2022 shoe on this website and Never receive

Vastaus yritykseltä Shoechapter
Virkelig hurtig service
Jeg bestilte mine sneakers lørdag, mandag blev de sendt, og jeg kunne hente dem i pakkeshoppen tirsdag. Jeg er meget tilfreds, 5 stjerner fra mig.
Var i butikken i Århus
Ekspedienterne i butikken er helt vildt gode og dygtige. De er serviceminded, ekstremt venlige og vildt dygtige.
5 ud af 5 herfra✨
Virkelig hurtig levering og utrolig hjælpsom og hurtig kundeservice! Ikke mit sidste køb her :)
Lyn hurtig levering og tilbagebetaling
Lyn hurtig levering og tilbagebetaling på webshoppen, da skoene desværre i mit tilfælde var for store, og jeg derfor måtte sende dem retur. Handler meget gerne her igen
Var i deres butik i Aarhus
Var i deres butik i Aarhus, medarbejderne var rigtig venlige og var meget hjælpsomme og tålmodige, også selvom jeg skulle prøve 4-5 forskellige par sneaks.
Endte op med at købe et par New Balance 2002r Khaki.
5 ud af 5
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service - super søde ansatte
Mega god service
Mega god service. Flinke at snakke med i telefonen og hurtig forsendelse.. perfekt😊
Virkelig hurtig levering
Udelukkende rosende ord herfra. Bestilte et par sneakers som jeg længe havde ledt efter, fredag sidst på eftermiddagen og modtog dem allerede dagen efter omkring middag. Kyndig vejledning i pakken til hvordan man plejer og passer sine sko. Alt i alt en god oplevelse.
Altid en god oplevelse at handle hos…
Altid en god oplevelse at handle hos Shoechapter.
Virkelig en god oplevelse:) 10 min…
Virkelig en god oplevelse:) 10 min efter bestilling var skoene sendt og de kom dagen efter:) God oplevelse
Verdensklasse butik
Verdensklasse butik med suverænt personale.
Kun positive ting at sige om butikken og medarbejdernes kompetencer.
Positiv oplevelse +++++
Mit første køb hos Shoechapter, men hvis dette er standarden, bliver det næppe det sidste. Nem og overskuelig hjemmeside, godt sortiment, gode priser (nettets billigste på den vare jeg søgte) og super hurtig levering. Så bliver det da vist ikke meget bedre.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.