ShirtbyHand Arvostelua 2 063

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 4/5 tähteä

Heb inmiddels al verschillende shirts gekocht en het ging goed tot de laatste bestelling. Men was vergeten de bestelling door te zetten. Na ruim 3 weken was er nog steeds geen shirt binnen en toe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik koop hier al diverse jaren overhemden nadat mijn maten waren opgemeten. De keuze uit stoffen en uitvoeringen is groot en de bestelling en aflevering gaan altijd vlekkeloos. Maar vooral de goede pas... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig, een medewerkster kwam bij me thuis om mijn maten op te nemen, ze had twee mappen met samples van stoffen bij zich, zodat ik direct de goede kleuren kon uitzoeken. Binnen een paar weken werde... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Na de meetafspraak die soepel verliep , voor het eerst besteld bij ShirtbyHand . Het shirt werd na een kleine 2 weken bezorgd maar was helaas iets te krap . Contact opgenomen en ze hebben de maatv... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Miestenvaateliike
  2. Miesten vaatteisiin erikoistunut räätäli
  3. Räätälipalvelu
  4. Smokkimyymälä

Yrityksen kirjoittama

ShirtbyHand sets a new standard in men's fashion. Start creating your tailor made shirt online. ShirtbyHand embraces product quality and modern authenticity. A new form of custom-made menswear. We create shirts which are premium, personal and for a fair price. Try creating your own shirt now in just 2 minutes!

ShirtbyHand - Making shirts personal

Yrityksen kirjoittama

100% Perfect Fit Guarantee

Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!

Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.

Of course we hope you love your shirt after arrival. If you don't, contact us over chat or mail. Just let us know what alterations you would like to make and we will take care of the rest.

4,8

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Mooie overhemden op maat

Nu 2 overhemden gekocht. Voor de eerste bestelling zijn ze langsgeweest om de maten op te nemen, maar uiteindelijk was het overhemd alsnog niet de juiste maat. Tot 2 keer toe hebben ze kosteloos het overhemd vermaakt, goede service.
Het 2e overhemd zit nu direct goed.

Hi Rinse,

Bedankt voor je review! Fijn dat je shirt nu wél de juiste maatvoering heeft, naar wens zit en je zo tevreden bent over de service.

We hopen je snel weer terug te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Ich war mit allem zufrieden

Ich war mit allem zufrieden! Passform, Liefertermin, ich kann nur empfehlen!

23. tammikuuta 2026

Hallo Helmut,

vielen Dank für deine tolle Bewertung. Es freut uns sehr, dass du so zufrieden bist mit uns.

Super service … preis & qulität 100%

Super service … preis & qulität 100%

23. tammikuuta 2026

Hallo Kim,

vielen Dank für deine tolle Bewertung. Wir freuen uns, dass du so zufrieden bist mit uns.

Liebe Grüße aus Hamburg,
ShirtbyHand

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. De keuzes zijn wel beperkter dan ze waren. Jammer!

Vastaus yritykseltä ShirtbyHand

Bedankt voor de review! Onlangs hebben wij een nieuwe collectie gelanceerd, zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Veel draagplezier gewenst met je shirt. Mocht je vragen hebben horen wij dat graag. Groetjes team Shirtyhand

Saanut 5/5 tähteä

Ruime keuze en goede prijs/kwaliteit…

Ruime keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering soms lang en soms snel.....

Vastaus yritykseltä ShirtbyHand

Bedankt voor de review, veel draagplezier van je overhemden gewenst. Groeten, Team shirtbyhand

Saanut 5/5 tähteä

al jaren bestel ik hier mijn hemden

al jaren bestel ik hier mijn hemden. perfecte pasvorm, goede service, mooie kwaliteit

Vastaus yritykseltä ShirtbyHand

Hi André, enorm bedankt voor de positieve reactie! We wensen je namens shirtbyhand nog veel draagplezier!

Saanut 4/5 tähteä

Contact is prima en vlot

Contact is prima en vlot. Maatvoering is uitstekend en makkelijk aan te passen in overleg. Vlotte levering.

Hi Onno,

Bedankt voor je fijne review!

Fijn om te horen dat de maatvoering naar wens is, je de levering als snel hebt ervaren en dat het overleg zo makkelijk ging!

Saanut 5/5 tähteä

Prioces is snel en elke stap wordt goed…

Prioces is snel en elke stap wordt goed inzichtelijk gemaakt. En natuurlijk zijn de shirts naar verwachting.

Hi Jozef,

Saanut 5/5 tähteä

Ich gehe immer ins Geschäft weil ich…

Ich gehe immer ins Geschäft weil ich den freundlichen Service und die Beratung sehr schätze.
Von den fertigen Hemden bin ich jedesmal begeistert.
Qualität super, Preis sehr sehr fair

16. tammikuuta 2026

Hallo Christian,

vielen Dank für deine tolle Bewertung. Es freut uns sehr, dass du so zufrieden bist.

Hoffentlich kommst du uns bald mal wieder besuchen.

Altijd weer perfect

Makkelijk en past altijd perfect

Hi Sacha,

Bedankt voor de goede review!

Fijn om te horen dat de shirts naar wens zijn en dat het proces je zo makkelijk af gaat.

We hopen je snel weer terug te zien .

perfecte service

perfecte service

Hi Arie,

Bedankt voor de goede review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

We hopen je snel weer terug te zien!

Netter Laden mit supernetten Verkäufern

Sehr netter und professioneller Service.

13. marraskuuta 2025

Hallo Andreas,

vielen lieben Dank für dein super Feedback! Es freut uns sehr, dass du so zufrieden mit uns bist.

Prettig

Prettig, precies en snel.

7. tammikuuta 2026

Hi Rudolf,

Bedankt voor de fijne review! Fijn om te horen dat je onze service prettig, precies en als snel hebt ervaren.

Hopelijk tot snel!

Saanut 3/5 tähteä

Op zich mooi bedrijf!

Op zich mooi bedrijf, overhemden van goede kwaliteit. Alleen wel jammer, dat je (ook als iemand bij je op bezoek komt) de stof moet uitzoeken op basis van een stukje stof van 2 bij 2 cm. Zit nu met een overhemd wat hartstikke glanzend is terwijl dat niet zo overkwam op het voorbeeld stukje.

7. tammikuuta 2026

Hi Tonny,

Bedankt voor de review!

Fijn om te horen dat je ons bedrijf en de kwaliteit waardeert, dat vinden we fijn om te horen.

Op ons servicepoint in Amsterdam hebben we grotere stalen. Mocht je een specifieke stof willen zien in een grote staal dan vinden we het geen probleem om deze op te sturen!

Natuurlijk mag je ook altijd bellen of mailen voor stofadvies en kunnen we kijken naar een oplossing voor de stof die niet naar wens is.

Ik hoor graag of dit wenselijk is, dan nemen we snel contact met je op.

Uma Empresa Exemplar

Fizeram-me uma camisa de Smoking com as medidas feitas com muita precisão e um tecido de claramente alta qualidade. Recomendo.

16. joulukuuta 2025

Caro Rafael,

Muito obrigado pelas suas palavras e avaliação.

ShirtbyHand

Saanut 5/5 tähteä

Mein erstes Hemd passt nicht gut...ohne…

Mein erstes Hemd passt nicht gut...ohne Probleme habe ich nun ein neues bekommen, das passt perfekt. Danke

30. joulukuuta 2025

Hallo Josef,

vielen Dank für dein tolles Feedback. Wir freuen uns, dass du nun mit dem 2. Versuch zufrieden bist!

Liebe Grüße aus Hamburg,
Team ShirtbyHand

Top service

Geweldige service en betaalbare prijzen. Nadat mijn maten aan huis zijn opgemeten, eerste shirt besteld. Helaas iets te krap ingemeten. Echter zonder extra kosten nieuw shirt ontvangen met aangepaste maten. Heel netjes. Nieuwe shirt zit perfect. Stoffen zijn mooi en de prijzen realistisch. Ik ga nog vele overhemden bestellen!

24. tammikuuta 2026

Hi Perry,

Bedankt voor je fijne review!

Fijn om te horen dat de maatvoering naar wens is, en dat je de service als fijn hebt ervaren!

Perfecte pasvorm, prachtige stof

De meetsessie in Amsterdam gedaan (beetje lastig te vinden maar de aanhouder wint), en na bestelling al binnen 3 weken geleverd. Pasvorm echt perfect, mooie stoffen en heel netjes afgewerkt.

30. joulukuuta 2025

Hi Marco,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review!

Fijn om te horen dat de meetsessie (ondanks) het zoeken, de moeite waard was en dat alles zo snel geleverd kon worden.

We zijn blij om te horen dat de pasvorm, stofkeuze en afwerking zo goed bevallen.

Veel plezier met het dragen en hopelijk tot een volgende keer!

Team Shirt by Hand

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin