Super flink Hussein og godt arbejde. Er tilfreds og vil bruge ham igen. Dejligt at han kører ud👍🏼

Jeg har lige fået lavet en indvendig vask af min bil, der blev støvsuget og vasket instrument samt vinduerne. Og må sige jeg er yderst tilfreds, tak Hussein for dit gode arbejde!

1. Autopesu

SH Carwash er en professionel bilvask, polering, interiør klargøring, mm. virksomhed, der tilbyder håndvask af biler, autocamper & MC. Med fokus på kvalitet og miljøvenlighed.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fantastisk service

Fantastisk service, og meget grundig rengøring, bilen var som ny igen🎉

22. huhtikuuta 2026

God og grundig rengøring

God og grundig rengøring

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Shcarwash

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder virkelig meget! 🙏
Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet, og at du sætter pris på, at vi kører ud.

Super flink Hussein og godt arbejde

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Shcarwash

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord – det betyder virkelig meget! 🙏
Vi stræber altid efter 5 stjerner, så hvis der var noget, der ikke helt levede op til dine forventninger, må du meget gerne give os feedback. Det hjælper os med at blive endnu bedre næste gang.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen – og næste gang sigter vi selvfølgelig efter de 5 stjerner ⭐
De bedste hilsner
Hussein
SH Carwash

Jeg har lige fået lavet en indvendig…

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Shcarwash

1000 tak for din anmeldelse ( Joachim ) og de 5 stjerner!

Virkelig god rengøring

Efter to flytninger og transport af juletræ trængte bilen til en kærlig hånd.Alle krummer fra juletræet etc. blev fjernet og bilen virkede som ny. Virkelig god service

14. maaliskuuta 2026

Vi sætter stor pris på din tillid og håber at se dig igen.

Hurtig og perfekt rengjort bil…

Nemt at booke tid med en dags varsel efter at jeg var blevet brændt af to gange af SteamRex. Hossein kom lidt før tiden hjemme på afressen og en times tid senere var der en perfekt rengjort bil. Det bliver Shcarwash jeg bruger fremover.

6. maaliskuuta 2026

Total flink fyr

Total flink fyr, som i den grad ku gøre bilen ren

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Shcarwash

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Super godt 👍

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Hej! Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at se dig igen næste gang bilen trænger! Med venlig hilsen, Teamet hos SH Carwash."

SH Carwash ftw!

Efter at have vasket min bil indvendigt og ude på, er Sh Carwash stedet jeg kommer til at benytte fremover. Jeg fik super professionelt service, med ekstra pleje af bilen og både gode råd og anbefalinger. Derudover kommer jeg også til at lave benytte værkstedet til dæk service.

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Hej Massi. Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det gør os stolte at høre, at du er tilfreds med både den indvendige og udvendige vask, og at du følte dig godt vejledt. Vi sætter stor pris på din tillid, og vi glæder os meget til at hjælpe dig igen – både med vask og når det bliver tid til dækservice i værkstedet. God dag til dig! Med venlig hilsen, SH Carwash."

Enormt godt og veludført arbejde

Enormt godt og veludført arbejde. Super sød og imødekommmde. Kan varmt anbefales til alle som ønsker en skinnende bil.

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Kære [Sarah Vigdis], Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! det er vi glade for at høre.

Fantastisk service på hjemme adresse

Jeg bestilte en indvendig rengøring af min bil, på deres hjemmeside. Det var nemt at finde frem til de forskellige typer rengøring. Jeg ville gerne have besøg hjemme. Intet problem. Min bil blev så lækker, virkelig godt arbejde.
Stor anbefaling herfra!

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Kære [Mette], Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! det er vi glade for at høre.

Bilen kom meget beskidt ind og da jeg…

Bilen kom meget beskidt ind og da jeg hentede den igen, var den som ny. Tak for god service

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Kære [Astrid], Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! det er vi glade for at høre.

God service

God service, og meget grundig rengøring. 👍

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Kære [Athena], Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! det er vi glade for at høre.

Punktlig, grundig og venlig

Punktlig, grundig og venlig. Det bedste anbefalinger her fra!

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Kære [KHN], Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! det er vi glade for at høre.

6 ud af 6 stjerner

6 ud af 6 stjerner – En serviceoplevelse ud over det sædvanlige

Jeg afleverede min meget beskidte leasingbil hos SH Carwash, og Hussein mødte endda ind en hel time før åbningstid for at hjælpe mig. Fra start til slut var han professionel, smilende og ekstremt serviceminded.

Tre timer senere var bilen klar – og da jeg ankom, stod Hussein i fuld buschauffør-uniform med slips og pæne sko. Han fortalte, at han dobbeltjobber for at få succes som iværksætter uden at stifte gæld. En imponerende arbejdsiver og en fantastisk rollemodel!

Bilen var pænere end da jeg fik den som demo for tre år siden. Jeg giver mine varmeste anbefalinger:
Besøg SH Carwash og hjælp med at sprede budskabet, så Hussein kan leve af det, han elsker – for dygtig, dét er han!

Bedste hilsner og ONE love
Carsten

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Kære [,Carsten], Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! det er vi glade for at høre. vi ses igen

Bedste service

Meget god service og punktlig og god kommunikation

23. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Shcarwash

"Kære [Sandeep], Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! det er vi glade for at høre.