ShaveSafe Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Jeg har nu brugt shaving foamen i 3 år, og jeg går aldrig tilbage til noget andet produkt til intim barbering. Den er forholdvis drøj i brug, og er bare helt fantastisk. Det er den eneste Shaving gel/... Näytä lisää

Jeg synes det er helt fantastisk hvordan Shavesafe allerede virker efter 1 uge på mig. Jeg har ingen røde knopper. Før skulle der gå minimum en uge i mellem barberinger, for at undgå knopper og kløe.... Näytä lisää

Jeg har altid haft problemer med røde knopper og irriteret hud, og så så jeg Nana fra ShaveSafe fortælle om hendes produkter, og havde egentligt tænkt at det igen bare var et falsk produkt der popped... Näytä lisää

Quick delivery, and lots of emails to help you start (maybe a bit to many emails) but other than that great service.

1. Hyvinvointikeskus

Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Endelig et produkt der virker....

Med en hud der behøver skånsomme produkter, havde jeg prøvet ret mange forskellige produkter til barbering. Så jeg var lidt skeptisk om det ville virke. Men det gjorde det! Det er det første produkt jeg har prøvet der virker, det overraskende var at det ikke klør bagefter, jeg behøver ikke creme ind bagefter eller noget, produktet kan stå alene og jeg anbefaler det derfor til alle jeg kender. Topstjerner herfra!

Super Produkt

Har været virkelig glad for at bruge SafeShave, det virker som lovet. Har ingen problemer med røde knopper mere og min hud blusser ikke op og bliver rød efter barberingen. har prøvet andre ligende produkter men de har ikke været lige så gode og så er ShafeShave også helt uden parabener og parfume som jo er endnu et plus.

Den virker bare!

Jeg har ikke brugt andet end ShaveSafe, siden jeg købte det første gang for 2½ år siden. Det virker bare. Jeg har tidligere døjet med indgroede hår og i det hele taget irriteret hud i forbindelse med barbering. Jo oftere jeg anvender ShaveSafe, desto mere mindskes disse problemer. Og så elsker jeg, at det er uden parabener, parfume mv.

Fantastisk baberskum.

Jeg har ikke barberet mig siden jeg var ung og holdt hurtigt op da jeg fik vild kløe. Med dette nye produkt tænkte jeg at jeg ville prøve igen og det er helt uden gener og min hud bliver helt glat og blød bagefter. Flasken holder længe og derfor har jeg ikke noget imod prisen.

23. kesäkuuta 2012

Shavesafe for perfect safe shaving -og det virker!

Jeg startede med at bruge shavesafe efter en venindes opfordring, og jeg må sige, at jeg er overrasket over produktets effekt. Jeg har ingen klager, kun ros, og hvor nedenstående oplæg hæfter sig ved prisen, vil jeg hellere drikke de to færre kaffe latte og dermed få råd til knap et halvt års forbrug, for det er hvor længe min flaske har holdt.
Ydermere synes jeg Shafesafe tilbyder en god service, og produktet blev leveret hurtigt til min dør.

13. toukokuuta 2012

Super godt - men dyrt!

Jeg er også hoppet på Shavesafe-vognen. Det er efter min mening et super produkt, virker helt som det skal og jeg har været rigtig glad for at bruge det. Det eneste minus er dog prisen! Det er lige lovligt mange penge at give for en barberskum, og i længden kan mit budget heller ikke holde til det.

11. toukokuuta 2012