ShaveSafe Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Jeg har nu brugt shaving foamen i 3 år, og jeg går aldrig tilbage til noget andet produkt til intim barbering. Den er forholdvis drøj i brug, og er bare helt fantastisk. Det er den eneste Shaving gel/... Näytä lisää

Jeg synes det er helt fantastisk hvordan Shavesafe allerede virker efter 1 uge på mig. Jeg har ingen røde knopper. Før skulle der gå minimum en uge i mellem barberinger, for at undgå knopper og kløe.... Näytä lisää

Jeg har altid haft problemer med røde knopper og irriteret hud, og så så jeg Nana fra ShaveSafe fortælle om hendes produkter, og havde egentligt tænkt at det igen bare var et falsk produkt der popped... Näytä lisää

Quick delivery, and lots of emails to help you start (maybe a bit to many emails) but other than that great service.

1. Hyvinvointikeskus

Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det virker bare

Det virker bare - produktet er godt, service er godt og abonnementet virker så fint og er meget nemt at tilrettet, hvis ens behov ændrer sig

31. heinäkuuta 2023

Kære Heidi,
tusind tak for dit review 🤩
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for abonnementet!
Mange hilsner Nana

Den bedste skraber og skrabehoveder!

Efter utallige indkøb af skrabere fra forskellige firmaer er dette altså den bedste. Hovederne holder længe, gær præcis det de skal.
Hurtig levering og acceptable priser.
Klar anbefaling herfra!

31. heinäkuuta 2023

Åh kære Camilla,
hvor er det bare et dejligt review at få! 🤩
Tusind tak for at dele!!

10/10

Jeg har døjet med indgroede hår efter barbering på benene i laaang tid og ingen andre metoder end jeres produkter virker! Det er helt fantastisk at slippe af med det. Troede ikke at det kunne lade sig gøre. Så tusind tak for produkter der virker og holder!
Og så er prisen helt i orden - bonus :-)

3. elokuuta 2023

Kære Linda, tusind tak for dit flotte review! 🤩
Jeg bliver bare så glad og stolt, når den slags historier bliver delt!
Så tusind tusind tak! :D
Mange hilsner Nana

Jeg kunne ændre medlems abonnement

Jeg kunne ændre medlems abonnement, nemt og hurtigt og helt uden problemer. God service 👍

23. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Kære Lotte, tusind tak for at dit review! Skønt du er glad for min service! :D

The best!

God kundeservice. Gode produkter. Nemt og billigt.

4. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Kære Helene, mange tak for de mange stjerner og de flotte ord!!! :D

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, samt produkter, der bare virker :) Bestilte igår, fik leveret i dag.

15. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Kære Gunvor, tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er glad for at du har haft så god en oplevelse, både med produkter og levering <3
Tusind tak for at dele!

Lækre gode produkter

Lækre gode produkter. Lynhurtig levering. Gode priser.

10. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Kære Lars, tusind tak for de pæne ord og at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af mine produkter! :) Det betyder rigtig meget!

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, gode produkter 👌🏻

13. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Kære Sara, tusind tak for dine pæne ord! Jeg er glad for at høre, at du er glad for produkterne :)

Super service!

Der var sket en fejl så jeg fik en dobbelt forsendelse.
Nanna var super sød og hun var hurtig med en rigtig fin løsning!
Tusinde tak søde Nanna 😁👍

16. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Kære Jan, tusind tak for at skrive! Jeg bliver så glad, når folk er tilfredse med kundeservicen :D
Rigtig god jul.

Super service

15. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Hej Bent, Tusind tak for at dele din mening! Fantastisk at høre at du er tilfreds med servicen! Det betyder meget for mig :D

Rigtig godt produkt🤩

15. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Kære Helle, hvor er det bare skønt at høre at du er glad for produkterne! Tusind tak for at dele din mening.
Mange hilsner Nana

Godt udvalg af lækre produkter.

Godt udvalg af lækre produkter.
Jeg har valgt et abonnement der passer til mig, hvor det bliver sendt lige til addressen.
Nemt og billigt.

2. marraskuuta 2022

Kære Tine,
mange tak fordi du deler dine tanker om produkterne og abonnementet! Det betyder rigtig meget for mig!! :D

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Lækker shaver og ingen røde knopper👏👏👏.
Fantastisk!

1. marraskuuta 2022

Kære Pernille,
tusind mange tak for de helt utroligt pæne ord! :)
Så skønt at du er glad for produkterne!!