Hallo nagelvrienden. Mooie verzorgde en trendy nagels vind ik heel belangrijk. Maar nog belangrijker dat je eigen nagels niet worden beschadigd. Dit gebeurd gelukkig niet met BIAB van SHATY. He... Näytä lisää
Ik kocht de cursus BIAB, maar deze was niet beschikbaar (doordat deze herbekeken wordt, wat super goed is!) Ik stuurde een bericht en kreeg meteen ee super vriendelijk antwoord! Als de cursus onlin... Näytä lisää
Mooie complete starters set, product nog niet geprobeerd. Snelle levering, omdat ik de starters set compleet gratis had, heb ik een later een doosje rode Biab erbij gekocht, en ook daar heb ik alleen... Näytä lisää
Ik vind Shaty een geweldig merk! Zeer goede en kwaliteitsvolle producten en zo’n lieve medewerkers die enorm snel antwoorden op vragen. Ik voel me terug helemaal goed over mijn nagels met Shaty!! Hun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
SHATY is hét BIAB-merk voor thuisgebruik, waar kwaliteit en eenvoud samenkomen. Onze hoogwaardige Builder In A Bottle (BIAB) producten zijn speciaal ontworpen voor iedereen die sterke, duurzame en prachtige nagels wil creëren, gewoon vanuit huis. Met SHATY geniet je van nagels die tot wel 21 dagen perfect blijven zitten, zonder afbrokkelen of beschadigen. Of je nu een beginner bent of ervaring hebt, onze gebruiksvriendelijke formules en diverse kleuren maken het makkelijk om professionele resultaten te behalen. Kies voor SHATY en ervaar zelf waarom wij het favoriete BIAB-merk voor thuis zijn.
Hof van Smaragd 12, 2614 TN, Delft , Hollanti
- 06 86424117
- Contact@shaty.nl
- shaty.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hallo nagelvrienden.
Hallo nagelvrienden.
Mooie verzorgde en trendy nagels vind ik heel belangrijk.
Maar nog belangrijker dat je eigen nagels niet worden beschadigd.
Dit gebeurd gelukkig niet met BIAB van SHATY.
Heel fijn product en hele bezetting van Shaty 👍👍.
Heel behulpzaam en zeer kundig advies.
Ben heel blij met SHATY.
Gr. Jose
Bestelling was al binnen de 24 uur hier…
Bestelling was al binnen de 24 uur hier en mijn dochter is er heel tevrede mee
Heel blij met de BIAB set
Had nog nooit zelf BIAB gedaan dus was een beetje bang dat het moeilijk zou zijn. Maar het viel echt mee. De uitleg is duidelijk en na 2 keer oefenen lukt het al heel netjes. Mijn nagels blijven nu al ruim 2 weken goed zitten. Scheelt mij echt veel geld vergeleken met de salon.
Aankoop cursus
Ik stuurde een bericht en kreeg meteen ee super vriendelijk antwoord!
Als de cursus online staat zal ik deze zeker aankopen!
Fijne en krachtige nagelvijl voor thuisgebruik
De draagbare elektrische nagelvijl is echt een uitkomst. Ik kan nu gewoon thuis mijn eigen nagels doen en dat scheelt zoveel tijd. De motor is krachtig genoeg om mijn acrylnagels bij te werken en de set is ook gewoon compleet. Echt een aanrader!
Top!
Superfijne nagelvijl met meer dan genoeg bitjes. Fijn in gebruik, maar ook de uitleg erbij is super!
Super service
Er was iets mis gegaan met mijn bestelling maar dit werd heel snel en correct opgelost. Ik had het daarna zo in huis. De vorige keer werd de bestelling ook heel snel geleverd. Goede service dus
Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Ook met fijne uitleg hoe het allemaal werkt.
Mooie lak fijn om mee te werken en…
Mooie lak fijn om mee te werken en i.d.d 3 weken zeker mooie nagels
Snel bezorgd en heel fijne gel om op te…
Snel bezorgd en heel fijne gel om op te brengen,kleuren zijn schitterend. Zeer tevreden
Een zeer tevreden klant
Erg tevreden over dit bedrijf, duidelijke site, snelle levering, prima producten.
Mooie complete starters set
Mooie complete starters set, product nog niet geprobeerd.
Snelle levering, omdat ik de starters set compleet gratis had, heb ik een later een doosje rode Biab erbij gekocht, en ook daar heb ik alleen de verzendkosten voor hoeven betalen, echt top! Nu alleen nog tijd vinden om het uit te proberen, maar volgens mij komt dat wel goed, er zit een duidelijke handleiding bij. j
Ze staan altijd klaar ik had een…
Ze staan altijd klaar ik had een probleem met de electrische fijl
Geweldig een hele set nagellak gratis…
Geweldig een hele set nagellak gratis ,dat heb ik nog nooit mee gemaakt,zo blij mee

Vastaus yritykseltä SHATY

Vastaus yritykseltä SHATY
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.