Sharks Pil Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Zo ontevreden oplichters 1e levering gehad, 2e levering werkten niet. 3e levering 150, 2 potjes nooit ontvangen, ze nemen de telefoon niet op, reageren niet op mail. Is ook rotzooi het zit in ee... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer effectief hulpmiddel om van je ongewenste kilootjes af te komen. Geeft een energie boost dus sporten wordt leuk en 1 maaltijd per dag is voldoende want je hebt helemaal geen honger meer!

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en waar voor je geld!

Snelle levering en waar voor je geld!! Top product om snel kilo’s af te vallen of je een boost te geven in de gym. Bestel regelmatig kuurtjes voor mezelf en familie en keer op keer top service. Negatieve reviews zijn dikke onzin, ben al bijna twee jaar klant en altijd goed geholpen!

19. tammikuuta 2024

Top!

Ze zijn heel netjes met hun contact. Ze vertellen goed hoe je het moet gebruiken. Snelle levering! Echt top! Heel tevreden over de bestelling en levering.

16. tammikuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Resultaat is gegarandeerd!

Ik ben super tevreden met deze pillen! Ben in anderhalve maand 6 kilo kwijt, dit was nooit gelukt zonder de capsules. Leuk dat anderen ook meteen het verschil zien, dus aan complimenten geen gebrek de laatste tijd :-)

Ik gebruik trouwens ook andere medicatie voor m'n schildklier en het kan prima samen. Enige opletpuntje is dat je het in de ochtend moet innemen, anders komt er van slaap weinig terecht.

2. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Eerst zien dan geloven zeggen ze altijd…

Eerst zien dan geloven zeggen ze altijd toch , mensen deze pil werkt uitstekend wil wel een tip geven aan de toekomstige mede shark gebruikers ONTBIJT EERST GOED !! Want geloof me pil werkt meteen je voelt gelijk dat je
Meer energie hebt en helemaal geen eetlust misschien handig om eerst te starten met een halve pil 💊 perdag en vanuit daar opbouwen n hele (10/10 product)

17. joulukuuta 2023

Werkt zoals beloofd

Werkt zoals beloofd. Steelt hongergevoel. Werkt uitstekend in de gym ook. Dn lekker energie op me werk!

Zorg ervoor datje goed slaapritme maakt voor jezelf. Dat helpt het afvallen ik samenwerking met deze 🦈 nogmeer. Ik ben tevreden!

1. joulukuuta 2023

Doet wat het beloofd

Ongelooflijk wat deze pil doet..! Ik was in het begin nogal sceptisch, maar ben zoooooo blij dat ik het toch maar heb geprobeerd.. Ongelooflijk wat deze pil doet..! Ik was in het begin nogal sceptisch, maar ben zoooooo blij dat ik het toch maar heb geprobeerd.. Ik ben minstens 8kg afgevallen op 1 maand tijd.. Hop naar volgende maand.. Doet wat het beloofd.. Ik ben minstens 8kg afgevallen op 1 maand tijd.. Hop naar volgende maand.. Absolute aanrader..!

13. joulukuuta 2023

Toppers

Toppers. Pillen werken duidelijk vanaf de 1ste keer. meermaals besteld altijd op tijd & op de hoogte gehouden van verzending.

12. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

sharkspillen zijn de beste pillen die…

sharkspillen zijn de beste pillen die je kan gebruiken om af te vallen, ik ben binnen 2 maanden 16kilo afgevallen. dus ik raad t je zeker aan als je echt wilt afvallen in korte periode zonder moeite.

12. joulukuuta 2023

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, na een maand was ik 5kg kwijt zonder te sporten. Echt een aanrader. Ook zeer vriendelijk en een top service. Mensen grijp jullie kans.

20. marraskuuta 2023

Snelle reactie via whatsapp

Snelle reactie via whatsapp, als ik vragen heb word ik altijd goed geholpen, eindenlijk een product wat echt werkt heb meteen 3 nieuwe potjes besteld!!

10. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin