Sharks Pil Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Zo ontevreden oplichters 1e levering gehad, 2e levering werkten niet. 3e levering 150, 2 potjes nooit ontvangen, ze nemen de telefoon niet op, reageren niet op mail. Is ook rotzooi het zit in ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerst zien dan geloven zeggen ze altijd toch , mensen deze pil werkt uitstekend wil wel een tip geven aan de toekomstige mede shark gebruikers ONTBIJT EERST GOED !! Want geloof me pil werkt meteen je... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik ben super tevreden met deze pillen! Ben in anderhalve maand 6 kilo kwijt, dit was nooit gelukt zonder de capsules. Leuk dat anderen ook meteen het verschil zien, dus aan complimenten geen gebrek... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer effectief hulpmiddel om van je ongewenste kilootjes af te komen. Geeft een energie boost dus sporten wordt leuk en 1 maaltijd per dag is voldoende want je hebt helemaal geen honger meer!

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestel en ervaar !

Mijn man en ik zijn vaste klanten van Sharks pil. Mijn man is bijna 9kg afgevallen en ik meer dan 10kg en dat zonder intensief te sporten. Het geeft je een energieboost door de dag heen.

Aanrader voor iedereen die moeite heeft met afvallen. Top supplement !

7. heinäkuuta 2025

Top communicatie top product

Eerder ervaring gehad met deze pillen. Binnen 2weken was ik 6kg afgevallen en voelde me super. Even gestopt en daarna weer 2weken ingenomen. Toen bijna 5kg afgevallen. En weer gestopt. Nu weer Nieuwe pillen besteld en na een paar dagen was het nog niet binnen. (Dit was ik niet gewend van ze) Normaal een dag of 2. Via de mail benaderd en meteen een mail terug gekregen met excuses en dat het nog even kon duren omdat de levering vertraagd is en dat ik snel een track and trace code kon ontvangen. En jahoor, na een paar dagen waren de pillen binnen gekomen. Heerlijke energie en totaal geen eetlust en mijn 2liter water per dag gaat er makkelijk in. Ik heb er zin in. Ik zeg tot nooit kilo’s 👋

25. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Niet tot nauwelijks afgevallen

Levering was prima, binnen een week. Toen ik mailde om te vragen waar de bestelling bleef kreeg ik ook keurig heel snel antwoord.
Ik gebruik de pillen nu echter 2 weken en ben niet tot nauwelijks afgevallen. En tja, daar was het me natuurijk wel om te doen.....
Dus nee, ik ben niet tevreden

30. toukokuuta 2025

Snelle service

Ze hadden het per ongeluk verkeerd opgestuurd , mailtje gestuurd en het werd meteen de volgende bezorgd!
Fouten maken is menselijk maar de manier hoe ze het oppakken een 10+!

8. toukokuuta 2025

Top!!!

Top!!!!
Snelle service ook direct aangeleverd.
Deze geven ook een enorme verschil,
Veel energie, geen eetlust en resultaat is er zeker!!
Heel tevreden!

27. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn eerdere review verwijderd

Ik heb mijn eerdere review verwijderd. Dit is de 2e keer dat ik heb besteld. Maar bij de 2e keer nul resultaat terwijl bij de 1e keer een perfecte resultaat had. Qua kg cijfers niks en ook geen energie boost.
Zoals omschreven gebruikt. Een goed gezond ontbijt in de ochtend, veel water gedronken en gesport. Denk dat de inhoud is veranderd?? Had nog de “sterke” variant ook nog is

25. tammikuuta 2025

Is het lezen waard.

Paar maanden terug had ik een hele slechte review geschreven, omdat ik dacht dat ik de pillen die ik had bestelt niet zou krijgen, maar had ze alsnog gekregen, ik voel mij daardoor zo rot over, terwijl ik supper goed werd geholpen , de pillen doen hun werking, daar geen twijfel over.
Als je twijfelt om de pillen tw kopen, doe het en je zult er geen spijt van krijgen.

8. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin