Very disappointed as I placed an order on the 22nd May, I paid for the next day delivery which would have delivered today which is Saturday the 24th May but nothing has arrived. I checked the order in... Näytä lisää
Heb anderhalve week geleden producten besteld en nu nog steeds niks ontvangen !!erg teleurgesteld hierdoor en wil ook verder eigenlijk geen bestellingen meer doen ik wil serieus gaan lijnen en heb er... Näytä lisää
Bestelling gaat prima ondanks dat hij de eerste keer niet klopte. Verder zijn de shakes lekker maar heel zoet vergeleken met Cambridge maar prima hoor. Wel jammer dat je geen account kunt aanmak... Näytä lisää
Besteld voor kleine honderd euro. Produkten hadden al lang binnen moeten zijn (er staat 2 tot 3 werkdagen) zijn ruim 1 week verder, niks ontvangen en je kanniet bellen en contactformulier werkt niet.... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Shakes zijn echt heerlijk
Shakes zijn echt heerlijk. Jammer dat ze niet in pot te koop zijn.
Niks teklagen
Snelle levering.
Ruilen soep smaak
Gevraagd om een ander zakje soep dan rundvlees omdat ik dit niet eet wegens geloofovertuiging. Jammergenoeg heb ik dit niet gehad. Dus kan ik het zakje niet gebruiken en dus weggooien.
zeer tevreden!
Tot nu toe bevallen de shakes uitstekend, goed van smaak (vanille, aardbei, witte chocola, caramel , hazelnoot) en zeker heel erg vullend. De smaak is natuurlijk, en niet kunstmatig. Fijn dat deze low-carb zijn! Ik heb de andere producten nog niet geprobeerd (soep en curry). Zeer smakelijk. Snel in huis, levering was prima met duidelijk boekje erbij voor hoe het in zn werk gaat. Fijn dat je met het startpakket alles zelf mag samenstellen, hierdoor kun je dingen die je niet wilt, gewoon links laten liggen, en kies je zelf het pakket. Dat vind ik prettig. Heb tot nu toe 2 keer dag een shake gedaan en savonds koolhydraatarme maaltijd ipv shakethat product. Tot nu toe zeer tevreden en ik val ook af, ;)
Goede producten
Goede producten! De smaak is fantastisch en een hele vlotte levering.
Heerlijke producten voor een goede…
Heerlijke producten voor een goede prijs!
Top alles snel geleverd en niet verkeerd
In 1 week ruim 4,5 kg kwijtgeraakt 👌🏽
In 1 week ruim 4,5 kg kwijtgeraakt 👌🏽
Alles is lekker en goed v smaak, behalve de noodles en de sour cream.
Ik ben zeer tevreden over shake that…
Ik ben zeer tevreden over shake that weight,
Shakes zijn erg lekker en je valt er goed van af.
Verder snelle levering van mijn bestelling.
Shakes zijn echt niet lekker en de…
Shakes zijn echt niet lekker en de muesli ruikt naar hondenvoer. Ook te weinig keize uit de slapen voor veggie eters. Na 4 dagen gestopt met het dieet.
Heerlijk!!
Heerlijk! Nog nooit zulke goeie shakes gehad. Kan er gewoon zin in krijgen! Heb de repen ook besteld en ben zeer benieuwd hoe deze smaken. Ik hoop dat dat een traktatie word, dan kan ik dit nog heel lang vol houden. Xx
Snelle service
Snelle service. Paar keer nu een bestelling gedaan en is altijd goed gegaan.
Goed te bestellen en lekker
Goed te bestellen, snel verstuurd.
Goede en lekkere producten. Ik heb 3 x een Cambridge dieet gevolgd, dan hebben ze hier veel lekkere maaltijden en Shakes. Ook de prijs is beter.
Kortom ik zal het aanbevelen.
Zeer tevreden
Veel keuze, duidelijke uitleg en zeer snelle levering. Prima klantenservice!
Ze hadden bij mij een foutje gemaakt…
Ze hadden bij mij een foutje gemaakt met de telling van de producten. Maar na een mail heel snel weer opgelost.
Snelle levering vanuit de UK
snelle levering en goede producten!
Was erg snel bezorgd en goed geïnformeerd.
Producten zijn lekker en goed vol te houden.
Ben nu een paar dagen bezig en ben al ruim 2 kilo kwijt!
Het makkelijkste dieet ooit.