Very disappointed as I placed an order on the 22nd May, I paid for the next day delivery which would have delivered today which is Saturday the 24th May but nothing has arrived. I checked the order in... Näytä lisää
Bestelling gaat prima ondanks dat hij de eerste keer niet klopte. Verder zijn de shakes lekker maar heel zoet vergeleken met Cambridge maar prima hoor. Wel jammer dat je geen account kunt aanmak... Näytä lisää
Besteld voor kleine honderd euro. Produkten hadden al lang binnen moeten zijn (er staat 2 tot 3 werkdagen) zijn ruim 1 week verder, niks ontvangen en je kanniet bellen en contactformulier werkt niet.... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Wederom snelle en correcte levering
Wederom snelle en correcte levering. Op naar de volgende verloren kilo's :)
Top producten snelle levering en goede…
Top producten snelle levering en goede klantenservice
Ik was vergeten de kortingscode in te…
Ik was vergeten de kortingscode in te voeren.
Na een mailtje is alsnog de korting verrekend. De eerste shakes smaakten prima.
Snel verstuurd en lekkere producten
Super snelle levering
Super snelle levering , je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending
Wat een heerlijke shakes!
Wat een heerlijke shakes!! De ontbijt muesli is ook erg lekker en de maaltijd repen ook! Ik ben nu 3 weken bezig en 2 kilo afgevallen gaat niet heel snel maar zo gaat het prima! Duurt wel een aantal dagen voordat de bestelling bezorgd is.
Misschien een tip voor de zomer
Misschien een tip voor de zomer. Onze bestelde repen waren toen grotendeels plat of vervormd en aan de verpakking geplakt. Erg vervelend om dan je reep nog netjes te eten!!! Het dunne kartonnen doosje is dan ZEKER geen goed beschermmiddel tegen de hitte.
Zeer tevreden
Goede service helpdesk !
De shakes zijn heerlijk
De shakes zijn heerlijk
Vol van smaak. Alleen zijn ze vergeten er een shake beker bij te doen.
Heb anderhalve week geleden producten…
Heb anderhalve week geleden producten besteld en nu nog steeds niks ontvangen !!erg teleurgesteld hierdoor en wil ook verder eigenlijk geen bestellingen meer doen ik wil serieus gaan lijnen en heb er dan niks aan als ik zolang op mijn producten moet gaan wachten!heb wel al een melding hierover gemaakt en ook antwoord sorry hiervoor maar heb nu dus nog geen producten mvg peggy
Derde keer besteld
Derde keer besteld, gewoon omdat het werkt en ook nog een erg lekker is
Snel geleverd en de shakes zijn toppie
Echt lekkere producten
Echt lekkere producten. Makkelijk vol te houden en een ideale manier om kilo’s te verliezen
Heerlijke shakes
Heerlijke shakes, smaakvol.
Echter de levertijd vond ik lang.