NaoBet Casino Arvostelua 35

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Dziwne warunki dla Polaków

Znajomy z innego kraju ma tu konto i porównywaliśmy promocje. U niego lepsze warunki obrotu, mniej ograniczeń, a u mnie wszystko bardziej surowe. Nie wiem, czy to zależy od państwa, ale jak tak, to średnio to wygląda.

Saanut 1/5 tähteä

Kasyno, które zniechęca do hazardu

Paradoksalnie, po przygodzie z tym kasynem mam mniejszą ochotę na jakąkolwiek grę. Nie chodzi tylko o przegraną, ale o ogólne poczucie, że wszystko jest przeciwko mnie: regulaminy, RTP, obsługa, nawet interfejs. Zamiast rozrywki – lekcja, że lepiej trzymać się z daleka.

Zbyt długie odpowiedzi mailowe

Na proste pytanie o wypłatę dostałam maila na pół ekranu, z cytatami regulaminu, paragrafami, odnośnikami. Brak normalnego, ludzkiego języka. Mam wrażenie, że pisze to prawnik, nie ktoś od obsługi klienta.

Kasyno na odwyk

Po jednej nocy grania tutaj mam ochotę zrobić sobie długi urlop od hazardu. Serio. Ciągłe przegrane, brak jakichkolwiek małych sukcesów, obsługa z automatu, zero przyjemności. Jeśli ktoś chce się wyleczyć z kasyn, niech spróbuje tutaj – zadziała.

Średni support, słabe odpowiedzi

Zadałam konkretne pytanie o blokadę konta, a dostałam trzy różne odpowiedzi od trzech konsultantów. Każdy pisał co innego, zero spójności. Wygląda, jakby nikt tam nie wiedział, jakie są zasady. To trochę strach tam trzymać kasę.

Kasyno do zapomnienia

Rejestracja spoko, ale potem zaczyna się dramat. Bonus niby wysoki, lecz wymagania obrotu chore. Sloty tną się na telefonie, a wypłata 300 zł szła cztery dni. Nuda, stres, strata czasu.

Brak historii czatu

Rozmawiałem z konsultantem o problemie z bonusem, zamknęło mi przeglądarkę, wracam – a tam czat od zera. Żadnej historii, nic. Musiałem tłumaczyć całą sytuację kolejnej osobie od początku. To jest strata czasu dla mnie i dla nich.

Za wolne przelewy bankowe

Wpłata z konta doszła dopiero następnego dnia, chociaż reklamują „natychmiastowo”. Przez to przepadła mi promocja czasowa, którą chciałem wykorzystać. Obsługa mówi, że to „wina banku”, ale jak w innych miejscach działa to szybciej, to jednak coś tu nie gra.

Znikające saldo?

Miałam sytuację, że po restarcie gry nagle miałam 20 zł mniej, niż przed zawieszką. Napisałam do obsługi, ale dostałam odpowiedź, że „wszystko jest w historii”. No nie jest, bo przed chwilą sprawdzałam. Skończyło się na tym, że po prostu odpuściłam, ale niesmak ogromny.

Telefon nie wyrabia

Grałam tylko na telefonie, w autobusie i w domu. Co chwilę rozłącza, sloty zamrażają ekran, a potem nagle saldo inne niż przed zacięciem. Pani na czacie napisała, że to wina mojego internetu. Jakoś inne apki działają...

Saanut 1/5 tähteä

Zbyt krótki czas ważności bonusu

Dostaję bonus, mam kilka dni na obrót. Jak ktoś pracuje i gra tylko wieczorami, to praktycznie nie ma szans tego wykorzystać. Bonus niby jest, ale bardziej wygląda jak pretekst, żebyś grał intensywnie i szybko wszystko przegrał.

Sztywny regulamin, zero luzu

Miałam problem, że przez pomyłkę kliknęłam za wysoką stawkę i przez to złamałam warunki bonusu. Poprosiłam o jedno odstępstwo, bo widać, że to pojedyncza sytuacja. Odpowiedź: „regulamin jest jasny, nie możemy nic zrobić”. Zero ludzkiego podejścia, tylko paragrafy.

Saanut 1/5 tähteä

Kasyno jak każde, tylko gorsze

Niczym się nie wyróżnia poza tym, że gorzej traktuje graczy. Program lojalnościowy praktycznie nie istnieje dla zwykłych ludzi, tylko dla jakichś „VIP-ów”. My, drobni, możemy co najwyżej dostać 10 free spinów raz na tydzień. Słabo to wygląda.

Mało gier stołowych

Jeśli ktoś szuka ruletki, blackjacka i pokera w różnych wersjach, to tu raczej się zawiedzie. Oferta jakaś okrojona, stoły często zajęte, brak ciekawszych limitów. Wygląda to bardziej jak automatowe kasyno niż coś dla fanów gier stołowych.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin