SF People Arvostelua 21

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fijn, eerlijk & leuk bedrijf. Aanrader om via Sharon & Mario opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging!

Saanut 5/5 tähteä

5-star service! Via SF een mooie uitdaging bij Samsung gestart! Samen met Sharon het volledige sollicitatieproces doorlopen. Ik heb dit als zeer aangenaam ervaren! Ze is erg gepassioneerd en gedreve... Näytä lisää

1. Rekrytointipalvelut
  2. Suorahakuyritys
  3. Rekrytoija

Yrityksen kirjoittama

✨PASSION FOR PEOPLE!✨ Zoek jij een baan die écht bij jou past? Wij denken graag met je mee en kijken naar de persoon achter het CV! Samen gaan we op zoek naar wat belangrijk is voor jouw next step. Persoonlijk contact vinden wij bij SF People erg belangrijk. Wat vaak begint met een berichtje via LinkedIn, eindigt altijd in leuke en waardevolle fysieke of digitale afspraken. Daarnaast weet je bij ons altijd waar je aan toe bent: goed nieuws delen we direct, twijfels spreken we uit en we laten ook weten als zaken anders lopen dan verwacht. SF People werkt samen met mooie opdrachtgevers, zoals Lenovo, Motorola, Samsung, TD SYNNEX, Pro Warehouse, Eromesmarko en nog vele andere. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zoek je juist collega's ter versterking van jouw team? Get in touch! Hopelijk zien we elkaar dan snel in real life! ☕️ Waarvoor kan je bij ons terecht? 🎯 Werving & Selectie 🎯 Detachering 🎯 Young Professional Program (voor starters die zich verder willen ontwikkelen) 🎯 Executive Search

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

21 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

SF People top!!!

Fijn, eerlijk & leuk bedrijf.

Aanrader om via Sharon & Mario opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging!

1. lokakuuta 2025

Hi Pien,

Wow, bedankt voor je mooie review! 🌟

We wensen je veel werkgeluk bij TD!

Tot snel! Groetjes Sharon & Mario

Top bedrijf

Werk nu al een paar jaar met SF people en het is altijd fijn werken en schakelen met ze.

5. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SF People

Bedankt voor je review, Stefan! En dit is geheel wederzijds: wij vinden onze samenwerking met TD SYNNEX en jou heel fijn! Het denken in mogelijkheden en kansen, altijd de voorgestelde kandidaten op de juiste werkplek plaatsen en het snelle schakelen, daar worden wij blij van 🤩

Opdat we nog meer heel lang fijn kunnen samenwerken en er veel leuke collega's, o.a. in het Young Professional Program, kunnen starten!

Groetjes Mario en Sharon

Snel en professioneel: binnen 2 weken een topbaan

SF People heeft mij binnen twee weken aan een geweldige salesfunctie bij een fortune 500 bedrijf geholpen. De communicatie was vlot en professioneel, en ze begrepen precies wat ik zocht. Dankzij hun inzet en netwerk kon ik snel aan de slag. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

3. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä SF People

Yes, wat een prachtige 5-⭐ review en aanbeveling!! Bedankt Wessel!
Jouw procedure ging als een raket, net als jouw start bij TD SYNNEX 🚀

Heel veel plezier en werkgeluk ✨

Prettige begeleiding

Prettige begeleiding, positiviteit, hoge betrokkenheid en leuke gesprekken tijdens het proces voor het vinden van een goede match! SF People is een organisatie die de simpele dingen goed doet 😎

23. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SF People

Bedankt voor de 5-⭐️ review en mooie woorden, Soufyan!!

Wij kijken ook terug op hele leuke gesprekken met jou en wensen je veel werkgeluk bij TD SYNNEX! Maar dat moet volgens ons wel goed komen :)

Warm, persoonlijk en duidelijk

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan ben ik geholpen door Sharon. Professioneel en tegelijkertijd een zeer aangenaam persoon. Haar snelle aanpak zorgde ervoor dat ik me altijd ondersteund voelde. Wat ik vooral waardeerde, is dat ze regelmatig vroeg hoe het ging, waardoor de communicatie heel persoonlijk aanvoelde.

Het resultaat? Een nieuwe baan! Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar hulp en begeleiding in dit proces.

19. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SF People

We zijn even stil van deze prachtige review! Bedankt voor je mooie woorden Orson 🤩 Jij ook bedankt voor het leuke contact dat we hebben gehad tijdens jouw sollicitatietraject.

We zijn heel blij dat jij jouw nieuwe uitdaging bij Lebara hebt gevonden! Echt een 💯% match; we weten dan ook zeker dat je het hier heel erg naar je zin gaat hebt.

Let's keep in touch! Groetjes Mario & Sharon

Enthousiast, vakbekwaam, geïnteresseerd

Vanaf het begin was Sharon van SF People heel behulpzaam! Weet waar ze het over heeft en zorgt voor een goede voorbereiding voor gesprekken.
Daarnaast is er ook interesse in de persoon. Ik zou SF People aanbevelen!

19. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SF People

Wow, bedankt voor de mooie 5-⭐ review, Jacco!
Wij kijken terug op hele leuke gesprekken en ook nu je al bent gestart hebben we nog steeds fijn contact :)

We wensen je heel veel plezier en werkgeluk bij Eromesmarko! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijn proces was dit

Wat een fijn proces was dit! Zeer persoonlijk betrokken met alles. En een onwijs leuke job aan over gehouden.

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä SF People

Bedankt voor je mooie woorden Dorien!! We zijn blij te horen dat je happy bent bij Garmin :) Tot snel!

Toppers!

Je hebt recruiters die jou willen plaatsen voor het geld en je hebt SF People die jou wil plaatsen om je oprecht verder te helpen.

Hele prettige organisatie die ook echt doet wat ze zeggen, met je mee denken en je ook adviseren om iets niet te doen.

Eerlijk en oprecht, zoek je een baan die bij je past dan moet je echt aankloppen bij SF People.

1. elokuuta 2024

Wow, wat een mooie woorden!! 🤩 Bedankt!|

We vinden het mooi om te lezen dat je onze procedure hebt ervaren zoals wij ook zijn: persoonlijk, eerlijk en transparant! Wij vonden het contact met jou heel fijn en zijn blij dat je het naar je zin hebt op je nieuwe werkplek.

Veel werkgeluk! ✨

5-star service!

5-star service!
Via SF een mooie uitdaging bij Samsung gestart! Samen met Sharon het volledige sollicitatieproces doorlopen. Ik heb dit als zeer aangenaam ervaren! Ze is erg gepassioneerd en gedreven in haar werk en behoudt korte lijntjes! Daarnaast in mijn functie bij Samsung werken we nog steeds nauw samen met SF om nieuwe mensen aan te werven! Keep up the good work! Echt een aanrader voor andere retailers als jullie kwalitatief goed personeel zoeken.

17. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä SF People

Wow, wat een mooie review Soemitro!! 🤩 Zoals het bij jou is gegaan, zou ik het eigenlijk altijd willen zien: van kandidaat naar klant! 🤗
We zijn heel blij met jouw vertrouwen in ons en de samenwerking die we nu hebben. Op nog veel leuke nieuwe collega's in de Samsung Stores 🔥

Innovatief en slagvaardig

Innovatief en slagvaardig

Leuke club mensen die meedenkt. Geen standaard W&S bureau, maar maatwerk met een human touch. Vindingrijk en succesvol in het vinden van de juiste match.

14. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä SF People

Bedankt voor jouw review met mooie complimenten, Gert-Jan :)
Ook de samenwerking met jou was altijd 5 🌟: snel schakelen, slagvaardig én durven kijken naar de persoon achter het CV. Een mooie match met hoe wij de zaken graag aanvliegen.

Saanut 5/5 tähteä

SF People is al jaren een fijne partij…

SF People is al jaren een fijne partij om mee samen te werken. Het contact is super prettig. Een mooie club!

1. helmikuuta 2024

Hi Rosie,

Bedankt voor je mooie woorden! 🌟 Wij vinden het ook heel fijn om met jou en Mettom samen te werken! Op nog vele mooie jaren :)

Groetjes Mario, Nadya en Sharon

Saanut 5/5 tähteä

Great people, great service!

In de afgelopen drie jaar heb ik via SF People mogen werken en als ik mijn ervaring in één woord zou moeten beschrijven, zou dat 'geweldig' zijn. Vanaf het allereerste contact tot het laatste moment ben ik uitstekend ondersteund, altijd op een vriendelijke en professionele manier. SF People onderscheidt zich door hun snelheid en flexibiliteit in het regelen van zaken. Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik met vertrouwen zeggen dat zij de beste recruitment agency zijn. Mijn oprechte dank gaat uit naar Mario, Sharon en Nadya voor hun voortdurende inzet en hulp. Ga vooral zo door!

12. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä SF People

Great Özhan!! Bedankt voor je mooie 5-🌟review, en natuurlijk ook voor de afgelopen 3 jaar. We vinden het bijzonder hoe jij je de afgelopen jaren hebt ontwikkeld en zijn blij dat je nu de next step gaat nemen! Succes, we keep in touch 🤗
Groetjes van Mario, Nadya & Sharon

Wat een leuk bedrijf!

Wat een leuk bedrijf om mee samen te werken! Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä SF People

Bedankt voor je review, Daan. Wij vinden het ook altijd fijn om met jou samen te werken :)

Saanut 5/5 tähteä

Een geweldige partner en recruiter

Het team van SF People verbindt mensen op een professionele en creatieve manier. Zo worden er bijvoorbeeld veel leuke events georganiseerd. Netwerken op het hoogste niveau!

De samenwerking tussen SF People en mij (Topsales Amsterdam) is van enorme toegevoegde waarde, en ik kijk dan ook uit naar alle mooie dingen die wij nog samen gaan realiseren!

Ik zou SF People absoluut aanbevelen als zakenpartner én recruiter binnen de commerciële sector.

Bedankt voor je mooie 5-⭐ review, Lotte!! 🤩
We zijn heel blij met de leuke, waardevolle samenwerking die wij met elkaar hebben. En dit is pas het begin, want er gaan nog heel veel mooie dingen aankomen :)

Saanut 5/5 tähteä

precies wat ik nodig had

Goeie ervaring met SF People door Sharon. Aardige en energieke dame. Had een erg goede relatie met de klant waardoor ik gemakkelijk aan tafel kwam. Handelt snel, komt haar afspraken na en denkt graag mee.

Bedankt voor je review, Ewout! 🤩
Wat goed te horen dat je terugkijkt op een fijn proces; dat is geheel wederzijds! Ik vind het super leuk dat je op de plek bent gekomen die je zo graag wilde. Ik weet zeker dat het een goede match is 🎉

Veel werkgeluk bij Garmin! ✨`

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede ervaring met Miguel van SF…

Zeer goede ervaring met Miguel van SF People gehad, hele traject geweldig goed begeleid. Dit bedrijf toont oprechte interesse in de mens en dat is vanaf de eerste kennismaking direct te merken. Ik ben dankbaar dat ik via Miguel van SF People weer een nieuwe uitdaging heb gevonden!

18. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä SF People

Hey Maurice, fijn dat je onze samenwerking zo prettig hebt ervaren. Natuurlijk is dat geheel wederzijds. Ik wens jou veel succes met je nieuwe uitdaging en bedankt voor je mooie woorden!

Groet,
Miguel

Super!

Wat een leuke mensen werken hier! Echt een top bedrijf!

Het is een warm bad waar je in valt en er wordt heel veel met je meegedacht. Van het ontvangen van mijn CV tot het geven van tips en tricks bij de sollicitatiegesprekken, je wordt heel goed begeleid bij het vinden van een nieuwe baan. Sharon, nogmaals enorm bedankt voor jouw persoonlijke aandacht en enthousiasme!

Mike, wat een geweldige 5-🌟 review! Bedankt 🤩

Zo fijn dat het een 💯% match is met Samsung/LOOP en dat je het zo naar je zin hebt als Shopmanager in Breda.

Jij ook bedankt voor de fijne sollicitatieprocedure. Ik ben heel blij voor je! Veel werkplezier en -geluk gewenst! 🍀

Uitstekende ervaring

Ik heb recentelijk een ontzettend positieve ervaring gehad met SF People. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de uiteindelijke plaatsing, was de service niets minder dan uitstekend.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Sharon, die mijn contactpersoon was gedurende dit proces. Sharon toonde een ongekende mate van professionaliteit en toewijding. Ze nam de tijd om mijn vaardigheden en wensen grondig te begrijpen en zorgde ervoor dat ik bij een bedrijf terechtkwam dat perfect bij mij past.

Wat mij vooral opviel, was Sharons vermogen om mij op mijn gemak te stellen en haar persoonlijke benadering. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en gaf nuttige adviezen tijdens elke stap van het sollicitatieproces. Haar vriendelijke en enthousiaste houding maakten het hele proces zeer aangenaam en stressvrij.

Daarnaast was de communicatie met het gehele team van SF People vlekkeloos. Ze hielden mij voortdurend op de hoogte van de voortgang en zorgden voor een soepele overgang naar mijn nieuwe functie.

Ik kan SF People en vooral Sharon van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hun professionele, efficiënte en persoonlijke aanpak heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Dank jullie wel voor de geweldige ondersteuning!

Vastaus yritykseltä SF People

Jamie, ik ben oprecht even stil van je prachtige review...! 🌟 Bedankt voor je mooie woorden!!

Wat fijn om te horen dat je ons contact zo prettig hebt ervaren (overigens geheel wederzijds 😉). Waar ik vooral blij om ben, is dat je nog steeds zo goed op je plek zit bij Pro Warehouse en jezelf daar helemaal ontwikkelt. Echt een 💯% match!

Veel werkgeluk! ✨

Zeer professionele organisatie!!

Zeer professionele organisatie!!
Dankzij SF People zeer goed geholpen aan een nieuwe baan. Goede communicatie en zelfs nadien blijven ze contact houden. Sharon heeft mij hiermee super geholpen.

Vastaus yritykseltä SF People

Wat worden wij blij van deze mooie woorden!! 🤩 Bedankt voor jouw 5⭐ review, Jeroen.

Ik vind het leuk dat we na al die tijd nog steeds contact hebben! :)

Groetjes Sharon

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin