Sfeerhaardkopen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Takkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Bij Sfeerhaardkopen.com vindt u een uitgebreid assortiment elektrische sfeerhaarden, waterdamphaarden, cinewall-haarden en haardmeubels. Of u nu op zoek bent naar een moderne inbouwhaard of een complete cinewall-oplossing, wij helpen u graag bij het vinden van de haard die perfect past bij uw interieur. Persoonlijk advies, kwaliteit en service staan bij ons centraal. Daarom nemen we graag de tijd om onze klanten te adviseren, zowel online als in onze showroom. Wilt u de haarden eerst in het echt ervaren? U bent van harte welkom in onze 1.000 m² showroom in Utrecht. Wij zijn 7 dagen per week geopend en u kunt zonder afspraak langskomen om verschillende haarden en cinewall-opstellingen te bekijken en de sfeer zelf te beleven.

Erinomainen

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

zeker 5 sterren waard

zeker 5 sterren waard, mijn cinewall is prachtig door deze mooie sfeerhaard. 75 inch tv en sfeerhaard onder is top

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sfeerhaardkopen

Bedankt voor je fantastische review! Wat geweldig om te horen dat je cinewall zo prachtig is geworden met onze sfeerhaard en dat de combinatie met je 75 inch tv helemaal naar wens is.

Dat is natuurlijk precies waar we het voor doen. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie 5-sterrenreview!

Groetjes, Team Sfeerhaardkopen

Super mooi bedrijf

Super mooi bedrijf, deskundig personeel en zeer mooie producten.

4. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sfeerhaardkopen

Hi Herman, bedankt voor je mooie feedback! We hopen je snel weer te mogen verblijden en staan altijd voor je klaar! Groetjes, team Sfeerhaardkopen

Saanut 5/5 tähteä

Een van de betere/mooiste aankopen die…

Een van de betere/mooiste aankopen die ik heb gedaan in de afgelopen periode. Snelle levering waardoor en snel van genoten kon worden. Dankjewel

7. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sfeerhaardkopen

Hi Kees, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te verblijden met jouw beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling! Groetjes Esmee

Maak gezelige in huis

Maak gezelige in huis

25. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sfeerhaardkopen

Goedemorgen Sophie, bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Groetjes, Tygo

Saanut 5/5 tähteä

We hebben vorige maand voor onze…

We hebben vorige maand voor onze nieuwbouwwoning een sfeerhaard gekocht. Het ziet er geweldig uit! De service was goed en de plaatsing ging soepel!

18. kesäkuuta 2026

Beste Michael,

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat de sfeerhaard zo mooi staat in uw nieuwbouwwoning. We wensen u heel veel gezellige en sfeervolle momenten met uw nieuwe haard!

Team Sfeerhaardkopen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin