Anbefalt valg 🎯 Beste velkomsttilbud i dag Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Første dagen hadde jeg et lite innskuddsproblem og trodde det ville løse seg raskt. I stedet tok chatten en time bare på å svare, og da forsto de ikke engang problemet. Pengene ble trukket to ganger o... Näytä lisää

Jeg satte inn 300 kr og fikk en bonus jeg egentlig ikke hadde bedt om, som låste hele saldoen til omsetning. Da jeg kontakta support for å fjerne den, tok det tre dager før de svarte. I mellomtida kun... Näytä lisää

jeg prøvde å bytte mellom casino og sport med samme saldo og det ble bare rot. pengene forsvant fra den ene delen uten å dukke opp i den andre. support brukte dagevis på å ordne det. i mellomtida sto... Näytä lisää

Har netop modtaget min plakat og den er præcis som jeg ønskede den. Høj kvalitet og hurtig levering - ikke en finger og sætte på noget.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

107 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Gikk faktisk bedre enn jeg trodde

Jeg hadde egentlig ganske lave forventninger, lastet inn 300 kr for å teste. Registrering tok to minutter, BankID og ferdig. Fant raskt favoritspielen min fra et annet casino, og den funka likt her. Tappte først alt, satte inn litt til, så kom det et frispinn-rush og jeg var plutselig i pluss. Tok ut 1500, og jeg måtte ærlig innrømme at jeg forventet trøbbel, men det gikk gjennom på samme dag. Litt rart å skrive positivt om et casino, men sånn ble det nå.

Ikke fancy, men pålitelig

Sammenlignet med noen av de mer glorete casinoene ser denne siden nesten kjedelig ut, men jeg har etter hvert lært å sette pris på det. Mindre støy, mindre distraksjoner, bare ren funksjon. Når jeg setter inn, så er pengene der. Når jeg tar ut, så kommer de. Det er egentlig det viktigste for meg nå.

Fikk hjelp på telefon

Jeg liker egentlig ikke å chatte, så jeg prøvde kundeservice på telefon. Ble litt overraska over at det faktisk var noen hyggelige folk i andre enden som snakket normalt norsk. Vi gikk gjennom verifiseringen sammen, og etterpå gikk uttaket mitt igjennom uten mer problemer. Jeg er ikke så flink teknisk, så det betydde mye at de var tålmodige.

Litt kjedelige kampanjer

Selve casinoet funker bra, men kampanjene deres er mest sånn standard ting. Ingen katastrofe, bare ikke så spennende. Jeg bruker det mer for faste spill jeg liker enn for bonuser. Men ja, jeg har hatt noen små gevinster her også, så helt greit.

7. heinäkuuta 2026

Små gevinster gjør meg fornøyd

Jeg spiller bare med små beløp, vil helst ikke miste kontrollen. Her føles det greit, jeg kan sette inn en hundrelapp i helga og kose meg med noen runder. Fikk utbetalt 600 kr en gang, kom på konto neste dag. Ikke rik, men litt ekstra pizza-penger er fint.

telefonen ble ikke varm

høres kanskje rart ut, men noen casinoer gjør at mobilen min blir skikkelig varm. her kunne jeg spille ganske lenge uten at det skjedde, og batteriet holdt overraskende bra. det betyr nok at siden er litt bedre optimisert. jeg liker å sitte i senga og spille litt før jeg sovner, og dette funka bra for det. bare synd jeg tapte akkurat i siste runde før jeg skulle legge meg, men sånn er det.

Litt dyr hobby, men gøy

Hvis jeg ser på kontoutskriften min så er det klart jeg bruker en del penger her i løpet av en måned. Men jeg har satt faste grenser og legger det inn som en del av budsjettet mitt, omtrent som å gå ut og spise. Casinoet hjelper meg faktisk med å holde oversikt, og jeg liker at de sender varsel hvis jeg nærmer meg grensene. Det føles ikke like skummelt som jeg trodde før jeg begynte.

Nattspilling funker fint

Jeg spiller mest etter midnatt når barna sover, og sidene henger nesten aldri. Bare én gang frøs et spill, men jeg fikk runden tilbake da jeg logget inn igjen. Det er egentlig nok til at jeg føler meg trygg nok til å fortsette litt av og til.

Weird geolocation blocks

When I travel to visit family, I can’t log in sometimes, it says my region is blocked. But my country is allowed and I’m just in another city. No explanation why.

Multiple currencies, one mess

I tried switching my account currency because I moved countries. They said it’s impossible and I have to open a new account, which is not allowed either. So I’m stuck with conversion fees forever.

Different rules for winners

Once I actually withdrew a larger amount, suddenly my account got flagged and my bets were limited afterwards. When I was losing, nobody cared. Funny how that works.

Messy layout on tablet

On my iPad the site elements overlap, some buttons are half off-screen. It looks like they never tested properly on tablets. Hard to click the right thing.

My quick mood booster

When I’m a bit down, a small deposit and a lucky bonus round can actually lift my mood. Of course sometimes I just lose too, but the possibility itself is exciting.

5. heinäkuuta 2026