Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Ska ni verkligen även hålla på med att "laga" tvättmaskiner...?

Ska ni verkligen hålla på med att "laga" tvättmaskiner...?
Vår tvättmaskin fick en felkod som hade med filterbyte att göra. Vi ringde återförsäljaren och blev hänvisade till QSR & Brion Vitvaror (Servly).
De kom, satte på tvättmaskinen och konstaterade utifrån tvättmaskinens tomgång att "det var fel på motorn, ej värt att laga". Från det att de ringde på porttelefonen, kom till våning 4, "undersökte" felet samt var ute ur lägenheten igen tog det 16 min. Av dessa var de i lägenheten i max 10 min då han dels satte igång tvättmaskinen och "lyssnade" och dels upprepade flera ggr att det var en gammal tvättmaskin och inte ngt särskilt dyrt märke, ej värt att laga. För detta tog de betalt 1 timme, 750 kr + etableringsavgift 450 kr, totalt 1500 INNAN rotavdrag!!

Reparatören konstaterade felet utifrån ren gissning – för han gjorde inget för att verkligen säkerställa att det var fel på ”motorn”.
Anlita inte dessa skojare om ni vill få ngt undersökt eller reparerat. De är duktiga på att ta betalt - men i övrigt helt inkompetenta.
Det ”jobb” han gjorde motsvarade en debitering på max 500 kr som ersättning för resa. Vill varna alla som vill ha en seriös felsökning el vill reparera ngt som har m tvättmaskiner att göra att vända sig till de!! Gäller QSR-Brion Vitvaror, Göteborg som numera ägs av Servly.

24. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kom en hantverkare som inte ville…

Kom en hantverkare som inte ville lyssna på våra önskemål. Han blev förbannad och åkte därifrån. Han sa att han inte skulle komma tillbaka och han avbokade allt. Försökte ha en dialog men icke. Fick senare en faktura på det icke utförda jobbet. Har varit nästan omöjligt att få kontakt. Allt löste sig men jag skulle inte rekommendera bolaget.

11. syyskuuta 2025

Beställa reservdelar

Jag kontaktade serviceföretaget för att beställa reservdelar till min tvättmaskin. Jag fick snabbt och positivt svar på mejlet, vilket kändes lovande.

Men när det var dags att beställa delarna upptäckte jag att de ville ha 1900 SEK för något som normalt kostar max 400 SEK. Var noga med att kontrollera priserna själva och jämför innan ni beställer.

9. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin