Ich bin sehr zufrieden. Sehr schnelle Lieferung und hilfsbereite Mitarbeiter. Vielen Dank und bis zum nächsten mal.
Schnelle Lieferung! Die Lampe ist sehr schön und macht wunderbare atmosphärische Beleuchtung! Das alles kabellos!😀 Toll!! Danke!
Blijkbaar is Seprio een partner van bol.com. en tolereren ze zo'n kwalitatief miserabel product (spoelbakmatje). Bol.com moet zich schamen en Seprio nog meer. Beiden verdienen aan deze handel. Voor... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Ich bin sehr zufrieden
Schnelle Lieferung!
Schnelle Lieferung!
Toll!! Danke!
Heel tevreden met onze draadloze…
Heel tevreden met onze draadloze schilderijlamp. Kwaliteitsvolle én luxueuze uitstraling. Degelijke magneethouder om lamp eenvoudig op te laden. Absoluut aan te bevelen !
Niet wat ik er van verwacht had.
Het pakket mogen ontvangen, maar pas na dat ik een mail ging sturen, waar een dag later op werd geantwoord. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, want het telefoonnummer wat op hun site staat is afgesloten en via mail bijna niet te bereiken. Nee , ik bestel niets meer via dit bedrijf.
Seprio, ronduit schandalig
Bol.com moet zich schamen en Seprio nog meer.
Beiden verdienen aan deze handel. Voor de klant weggegooid geld, helemaal als je achteraf hoort, dat die troep uit China komt.
We asked for a golden led lamp for our…
We asked for a golden led lamp for our painting, and we received a black one of another model. We are still waiting for an answer and our money back. Not satisfied with your service. 😱
Ik had handgrepen voor de keuken…
Ik had handgrepen voor de keuken besteld om die mee te nemen naar het buitenland. Op woensdag 8 april zou dit geleverd worden. Bellen met dit bedrijf ging niet. Ik heb meermalen gemaild dat ik het echt op tijd moest ontvangen! Dat zou geen probleem moeten zijn. Helaas werden de handgrepen pas op zaterdag 11 april, 3 dagen te laat, geleverd, ik was toen al vanaf donderdag weg.............
ZEER ZEER SLECHTTTTTT
Geen antwoord gekregen
Geen antwoord gekregen. Matje is zo krom als wat. Van alles geprobeerd om her recht te krijgen. Dus niet. En het kost maar €9;99.en geen antwoord...brrr
Teveel gestalk voor een review dat…
Teveel gestalk voor een review dat stel ik niet op prijs
Snelle levering, binnen 2 dagen in huis.
Helaas werd er 1 verkeerd artikel geleverd.
Minpuntje is dat het telefoonnummer niet bereikbaar is.
Na 2 dagen wel reactie op mijn mail en werd het alsnog keurig opgelost door direct een nieuw artikel op te sturen.
Alles klopte
Alles klopte. Binnen 2 dagen het bestelde artiekel afgeleverd. Aflevertijd gied aangegeven.
Dit is de eerste maal dat ik bij seprio…
Dit is de eerste maal dat ik bij seprio iets bestel. Alles is prima verlopen zoals meestal bij alle andere zaken waar ik wat bestel. Ga zo door zou ik zeggen
Product wel betaald, niet ontvangen!
Nog steeds de bestelling niet ontvangen en ook geen reactie op mijn mail!
Alles verliep top
Nog geen 1 ster waard
Wat een waardeloos bedrijf.
Ijscoupe besteld en mooie schaaltjes. Betaald er de hoofdprijs voor en dan krijg je het kapot geleverd.
Rampzalig in gepakt
Geen bescherming in de doos, niks op de doos dat er iets breekbaar in zat.
Dus je raad het al.
Toen ik het pakket kreeg viel de doos al uit ellende uit elkaar. De glasscherven kwamen me tegemoet.
Je stuurt een heel bericht met foto's en uitleg.
En je krijgt alleen een email terug vanuit seprio met oke.
Haha nooit meer dat ik hier iets bestel