2,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,0

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Koop hier niks tenzij je zin hebt in gedoe

Koop hier niks. Je krijgt overhemden uit China. Synthetischer kan niet. Kleuren zijn niet hetzelfde als op de website. Terugsturen kost je 14 euro voor 1 / 2 overhemden. Dan duurt het een maand voordat je retour verwerkt wordt. Ik had betaald met Klarna. Via de mail werd mij gevraagd om dit te betalen. Niet gedaan en gelukkig eindelijk afgehandeld. Niks kopen hier, levert alleen maar ellende en gedoe op.

1. elokuuta 2026

OPLICHTERS 1E KLAS

Niet alleen verkoopt dit bedrijf rotzooi uit China, maar de terugbetaling laat ook weken op zich wachten.
Vanmorgen (28-8-2026) gekeken op de site van Sep en Emma, ik krijg een foutmelding. Iedereen die nog geld van deze oplichtersbende krijgt kan ernaar fluiten want ze bestaan niet meer.

6. heinäkuuta 2026

Waardeloze troep uit China

Wat heb ik spijt dat ik hier niet eerder ben gaan kijken. Het klopt inderdaad allemaal wat hier staat over Chinese vodden. We hebben weken moeten wachten op n tod dat linea recta in de kliko kon. En toch 50 euro voor betaald. En weet ik met hoeveel vliegtuigen meegeweest is. Natuurlijk een mail gestuurd maar dat krijg je n mail terug dat je een nieuw item uit mag zoeken op hun kosten maar dat je op eigen kosten de "broek" moet terugsturen naar n adres 3 achter in China. Ze denken zeker dat ik helemaal achterlijk ben!
Blijf ver weg van dit "bedrijf"!

18. elokuuta 2026

Oplichters

Oplichters, drop shipping. Kreeg een spuuglelijk synthetisch chinees vod geleverd. Pogingen voor retour en geld terug stranden in vage mails over tegoed bonnen. Eindelijk een retour adres, ergens in hong kong, flat 17, lift 3, 4e deur rechts…. Serieus…
Gewoon ordinaire oplichters die zich niet aan de wetgeving houden.

17. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Eigenlijk 0 sterren korte broek besteld…

Eigenlijk 0 sterren korte broek besteld voor me zoon lijkt totaal niet op het plaatjes.Is gewoon goedkope rotzooi uit china je betaald heel veel geld en je krijgt een heel goedkoop broekje van hele slechte kwaliteit dus je word echt afgelegd dus mensen nooit iets kopen hier.Ben echt vreselijk boos op dit bedrijf en maak er ook melding van me zoon moet ook gewoon hard werken voor zijn geld om dit te kopen .

13. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

6 juli besteld ,"linnen"overhemd ,2xl…

6 juli besteld ,"linnen"overhemd ,2xl ging toch nog even checken ,ja hoor zooi uit China🤬,22 juli binnen ,nou nog geen eens een L ,en als dat linnen is .doe nog geeneens moeite om te retourneren, 3 x NIKS!!!!

22. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

KOOP NIKS BIJ DIT BEDRIJF!!!

KOOP NIKS BIJ DIT BEDRIJF!!!
Ik heb hele vervelende ervaringen mbt retourneren. Je moet dus je retour ZELF naar China terugsturen! Toen ik mijn aankoop deed in april 2026 was nergens te lezen dat je moest retourneren naar China. Ik ben al 3 maanden bezig mijn geld terug te krijgen!!!! Ze komen met mooie voorstellen maar geld terug …. NEE dus.Men paait je met kadobonnen, zelf hoger dan het retourbedrag maar geld terug….. ho maar
Denken ze nou echt dat ik nog iets wil kopen bij dit bedrijf…. IK WIL MIJN GELD TERUG!!!

Daarnaast was de kwaliteit slecht, de print was niet netjes en de afwerking liet ook te wensen over. In ieder geval….mij zien ze niet meer als klant.

19. huhtikuuta 2026

Erg slechte ervaring

Erg slechte ervaring: overhemd besteld, keurig direct betaald met iDeal. Helaas kreeg ik geen orderbevestiging per email.
Zelf contact opgenomen (alleen mogelijk via email blijkbaar) en op verzoek een bewijs van betaling aangeleverd om daarmee een terugbetaling te ontvangen.
We zijn inmiddels weken verder en nog is het niet geregeld en wordt er niet gereageerd. Inmiddels de hoop verloren dat het goed komt….

7. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin