De testen hebben we op tijd gekregen. De eerste testen waren te gevoelig voor mij maar van goed kwaliteit.De andere testen van selecte werken ook goed maar ikheb heel veel strips moeten weggooien omd... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Help ik weet niet hoe ik de test moet lezen Kunnen jullie mee kijken , ik weet niet zo goed welke dag nu mijn piek is geweest Ik zou vandaag mijn ovulatie dag moeten hebben ik ben nu 2 maanden... Näytä lisää
Ik heb 2 digitale thermometers besteld ivm ziekte . En had gevraagd ook 2x batterij (speciale voor deze thermometer) Helaas niet bij gevoegd. Door handicap kan ik niet even batterij kope... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De zes testen waren de volgende dag in huis! Ben heel blij met deze strips ZONDER PLASTIC OMHULSEL 🌎🙌🏽 Dit zouden ze overal zo moeten verkopen (of nog beter: gratis moeten verstrekken aan vrouwen).... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Sensitest is sinds 2002 specialist in thuistesten en gezondheidsproducten voor zowel mannen als vrouwen.
Wij bieden betrouwbare en gebruiksvriendelijke testen, zoals ovulatietesten, zwangerschapstesten, spermatesten en diverse andere gezondheidstesten die discreet thuis gebruikt kunnen worden.
Sensitest helpt consumenten om op een toegankelijke, discrete en betrouwbare manier meer inzicht te krijgen in hun gezondheid.
Yrityksen kirjoittama

Snel bezorgd met track en trace
Laan van de Ram 49, 7324BW, Apeldoorn, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Het ging heel vlot. Het apparaat was snel binnen en werkt perfect.
Assortiment is uitgebreid en redelijke prijzen, verschillende prijscategorieën. Verzending kan sneller ivm specifieke dagen dat de artikellen in het assortiment gebruikt dienen te worden.

Vastaus yritykseltä Sensitest
Ik heb een bloedsuikermeter, maar ik kan mijn bloedsuiker er niet mee meten en er staat helemaal geen uitleg bij hoe ik dat moet doen.

Vastaus yritykseltä Sensitest
Bij mijn bestelling ontbrak er een item, een mailtje gestuurd en meteen antwoord gehad dat het werd opgestuurd, 2 dagen later was het al binnen! Top service!!
Fijn in gebruik. Duidelijke uitleg en nauwkeurige metingen. Geeft snel resultaat. Vergeleken met de Freestyle werkt dit apparaat beter. Ik heb verschillende apparaten gebruikt, maar deze is de beste. Zeker een aanrader.
Bestelling op afgesproken tijdstip afgeleverd
Mijn bloedsuikermeter van Sensitest was snel geleverd, de meter bevat een goede handleiding waardoor ik de meter makkelijk kon installeren
Zwanger na 2 rondes met ovulatietesten. Daarvoor 8 maand onsuccesvol geprobeerd!
Goede ervaring met de sneltesten van Sensitest. Snelle bezorging en de testen zijn duidelijk en eenvoudig in gebruik, zeker een aanrader.
Ik heb de Vitamine D test besteld en gebruikt, super duidelijke stappenplan over hoe je de Vitamine D test moet uitvoeren.
Het heeft mij geholpen om te kijken of mijn vitamine D supplement werkt.
De basale thermometer geeft telkens een andere temperatuur. Dat is natuurlijk problematisch voor een ovulatiethermometer die elke kleine verschuiving zou moeten kunnen geve. Het verschilt soms wel een halve graad ook al meet je meteen na mekaar.
Na contact met de klantenservice zeiden ze dat dit ‘normaal’ is en dat ik niet zo moet zeuren.
Waardeloos dus.
Edit: na dagen mailen en van het kastje naar de muur gestuurd worden, en pas na deze publiekelijke review, laat de klantendienst weten dat ik het ‘gerust mag retourneren’.

Vastaus yritykseltä Sensitest
Slecht product. Laat al indrooglijn zien voor je de test überhaupt doet.

Vastaus yritykseltä Sensitest
Eerlijk en betrouwbaar. Snelle levering wat echt super fijn is!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.