Seniorsalg Arvostelua 161

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Sublim kundeservice, gøres næppe bedre nord for Sydpolen. KT strømpe, diabetes og hælspore er utrolig behagelig og virksom ( minus hælproblemer kan jeg allerede registrere ). Jeg har købt 6 par - for... Näytä lisää

Jeg er ikke stor fan af nethandel. Foretrækker at se og mærke på varen inden jeg trækker pengene frem. Her måtte jeg alligevel gøre en undtagelse, for der er lidt for langt fra mig til firmaets showr... Näytä lisää

Bestilte 6 par støtte strømper fra Seniorsalg, og må sige deres priser er gode i forhold til hvad støtte strømper ellers normalt koster, jeg valgte bambus som materiale. Modtog dem dags dato og har... Näytä lisää

Beställde en gymboll 65 cm i diameter. Fick ett bekräftelsemail om att de skulle skicka en gymboll 75 cm i diameter. Påpekade att det verkade vara fel storlek. De bedyrade att den var 65 cm. Fick hem... Näytä lisää

1. Apuvälinetoimittaja

Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Jeg kendte ikke dette firma før nu

Jeg kendte ikke dette firma før nu, men sikke en positiv oplevelse.
Jeg bestilte min vare fredag formiddag og kunne hente den lørdag eftermiddag. Det må jeg sige - det er godt nok hurtigt. Mange tak, og varen passer perfekt.

5. huhtikuuta 2025

Hej Bente
Tak for din ordre og tilbagemelding.
Dejligt med din positive svar.
Rigtig god uge til dig.

Varning!

Vill varna för detta företag. De säger att de skickat paketet men det kommer aldrig fram.
På mail svarar de nonschalant och ointresserat så jag undrar om detta är en bluffirma?
Är så arg att jag snart exploderar.

5. maaliskuuta 2025

Hej Anna
Jag är mycket ledsen att ditt paket inte har kommit fram, men som jag skriver är det efterlyst av Schenke, Sverige och vi skickar ett ersättningspaket till dig idag.
Ursäkta besväret.
Hälsning

God kundeservice og vejledning

Fik god og nyttig vejledning i telefonen, så jeg kunne bestille de rigtige køkkenredskaber på webshoppen.
Er overrasket over hvor meget Seniorsalg har i deres sortiment.
Klar anbefaling til at benytte denne webshop. De har virkelige mange hjælpemidler, til at gøre hverdagen nemmere.

27. helmikuuta 2025

Hej Annette
Tak for din tilbagemelding.
Dejligt vi kan være med til at gøre hverdage lettere og du vender tilbage med din oplevelse. Mange TAK og god dag

Fremragende

Fremragende, bestilte badestol havde den 2 døgn senere. TAK

7. helmikuuta 2025

Hej Steen
Tak for din tilbagemelding og dejlig du gav dig tid til at skrive til os. God dag/Hanne

Hurtig levering og det ønskede produkt…

Hurtig levering og det ønskede produkt til en meget fair pris, tak Seniorsalg jeg vil helt sikkert handle os jer igen⭐️👍😊

10. tammikuuta 2025

Hej Bitten
Tak for din tilbagemelding.
Dejligt at du deler din oplevelse her 😁
Du er altid velkommen forbi vores side.
Rigtig god dag til dig.
Hanne

Har købt en rollator hos Seniorsalg

Har købt en rollator hos Seniorsalg, model "Actiumplus Space Rollator". Talte med den sødeste medarbejder og fik super god vejledning. Jeg følte mig tryg, og kan kun sige, at jeg er umådeligt tilfreds. De bedste anbefalinger herfra.

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Seniorsalg

Mange TAK for din søde tilbagemelding.
Håber du får mange godt oplevelser sammen med din Rollator;-)
God weekend/Hanne

Omöjligt att få kontakt med företaget vid retur

25/11 2024 beställde jag ett par skinntofflor för 420 kr + 95 kronor i frakt, vilka levererades och betalades via Klarna 3/12. Tofflorna var en julklapp som tyvärr inte passade. De returnerades därför 27/12 och jag meddelade företaget detta. Jag har därefter flera gånger efterlyst en bekräftelse på att de mottagit min retur, men har inte fått ngn återkoppling över huvud taget. Jag har lämnat meddelande på företagets hemsida + skickat e- post, men 11/1 2025 har ingen återkoppling skett.
Företaget säger sig erbjuda ångerrätt 365 dagar om året, men någon kontakt går tydligen inte att få vare sig på deras hemsida där utrymme finns för meddelanden, eller via e- post. Avråder med anledning av ovanstående att inte handla av detta företag som tydligen är okontaktbara.

27. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Seniorsalg

Hej Anne, når du sender en pakke med GLS fra Sverige til Danmark går der ca. en uge før vi modtager den. I dette tilfælde er der også helligedage og nytår, så den pakke du har afsendt d. 27/12 har vi først modtaget d. 9/1. Herefter har vi skrevet på vores hjemmeside, at vi senest 8 hverdage efter modtagelsen, håndterer returordren.
Dette har vi gjort i dag, så dette er indenfor 3 hverdage efter modtagelsen.

Hurtig levering og supergod service

Skulle bruge en julegave i sidste øjeblik, sa de fysiske butikker ikke havde varen. Bestilte varen onsdag, den blev sendt torsdag og jeg kunne hente den fredag. Jeg ringede til dem torsdag og blev forsikret om at vi nok skulle nå det. Hurtig levering og super god service.

18. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Seniorsalg

Hej Marie Louise, tak for den fine anmeldelse.

Overordentlig fantastisk service.

Overordentlig fantastisk service.
Fik tilsendt et varmetæppe i en forkert farve, som skulle bruges til gave.
Det ville være omstændigt for modtageren at få det byttet.
Seniorsalg sendte et nyt tæppe i den rigtige farve, uden beregning.
Det er da den flotteste service man kan ønske sig.
Tak til Seniorsalg.

27. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Seniorsalg

Hej Jane, tak for den fine anmeldelse

Utilfreds kunde

Jeg købte en lup med lys for 3 uger siden, den svarede
ikke til mine forventninger, så jeg sendte den retur igen.
Jeg har rykket for pengene flere gange, får den undskyldning, at der er meget sygdom så de kan ikke
fortælle hvornår kommer retur.
Det er et sted jeg ikke vil handle der igen.
hl

5. marraskuuta 2024

Hej Hans,
Vi undskylder mange gange, at vores behandlingstid for din returordre var 10 hverdage og ikke 8 hverdage, som vi lover på vores hjemmeside.
Som kompensation for dette, betalte du så ikke for returfragten.

Mærkværdig form for kundeservice

Mærkværdig form for kundeservice.

Med vilje henvendte jeg mig pr. mail, flere gange, for at undgå en situation som denne. Jeg har henvendt mig pænt og høfligt, og alle mails kan vises for dette. Men de eneste svar jeg har fået, er at alle modeller er de samme, uanset farve. Det er ikke farven, jeg har spurgt til, men om der kan være en fejl i selve produktet. Har fået et billede af vedkommendes - som har svaret mig - model, som står helt anderledes end min. Mine spørgsmål er stadig ikke besvaret. Er blot meddelt at jeg kan sende produktet tilbage, hvis ikke jeg er tilfreds.

Sær måde at drive forretning på, med så ringe kundeservice. Jeg kan ikke anbefale denne shop.

OPDATERET:
Interessant svar fra denne Søren. Det var absolut ikke tonen eller meldingen, i mailkorrespondancen med Hanne Grøn. Har stadig de e-mails. I er til grin.

25. syyskuuta 2024

Hej,
Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af, at den købte Book Seat ikke lever op til dine forventninger, og som tidligere skrevet, må du gerne sende den retur til ombytning, hvis der er fejl på produktet eller sende den retur og skrive du ønsker pengene retur.
Vi har 365 dages returret på ubrugte varer.
Mvh/Søren

Fantastisk oplevelse

Jeg bestilte i første omgang en krykke i den forkerte farve og til den forkerte hånd. Om det var via email eller telefon, var de altid hjælpsomme og flinke hele vejen igennem. Det var ukompliceret og hurtigt at få returneret den fejlkøbte en og fik hurtigt pengene igen.
Min nye krykke er let, flot og behagelig og den ankom to dage efter bestilling.
Sådan skal det være. Jeg vil med glæde anbefale dem og også bruge dem igen.

12. heinäkuuta 2024

Hej Estela,
Tak for den fine anmeldelse.

Simpelthen fantastisk

Jeg fik min pakke 1 dag efter bestilling. Produkterne er som jeg forventede. Jeg havde bestilt en vare for lidt og deres kundeservice var så søde at hjælpe. Jeg kan stærkt anbefale at handle hos SeniorSalg.

16. heinäkuuta 2024

Hej Lena,
Tak for den fine anmeldelse

Bestiller 3 Pøllepuder

Bestiller 3 Pøllepuder. Kan se at de er i flere forskellige farver. Kan ikke selv bestille en ønsket farve og skriver i bemærkningsfeltet at jeg ønsker 3 forskellige farver da de er til mine mindre børnebørn. Får en turkis, hvid og sort tilsendt. Jeg kontakter stedet og får fat i Jesper. Jeg fortæller at jeg er skuffet og at hvis og sort slet ikke fremgår på billedet. Dette er forkert markedsføring og han beklager ikke men siger at jeg bare kan sende dem tilbage med ny ønsket farve uden at vide hvilke farver de har. Senere fortæller han at der er andre farver. Jeg synes at de skylder at være mere imødekommende og ikke sælge noget spm ikke fremgår.

4. heinäkuuta 2024

Hej Jette,
Efter aftale mellem dig og Hanne, har vi nu sendt en lyserød pude til dig.
Du ønskes en god sommer.

Utilfreds

Jeg har bestilt 3 støttestrømper fra Supcare. Det kunne tydeligt ses på det ene par, at de har været taget brugt. Jeg har selvfølgelig kontaktet Seniorsalg og skal aflevere strømperne retur uden ekstra omkostninger.
Jeg ender med at have købt 2 støttestrømper med 39kr i fragt oveni, så dette er bestemt ikke min bedste handel.
Jeg er lidt skuffet over, at de ikke tilbyder deres kunder fx en rabatkode, når fejl fra deres side opstår.
Jeg køber her ikke igen.

18. kesäkuuta 2024

Hej Irina,
Vi sendte i går et par nye strømper til dig og du må gerne beholde de brugte eller smide dem ud.
Du ønskes en god sommer