Om jag hade kunnat sätta minus 10 hade jag gjort det. Det här är ett blufföretag. Beställde en multiryggsäck, det tog 7 veckor innan jag fick den och då var det en helt annan väska än den jag beställ... Näytä lisää
Beställde och betalade för en vara, fick bekräftelse i början av april med leverans upp till 6 veckor, har nu gått 8 veckor och ingen respons på mejlen.
Uppdatering. Det tog lång tid för Seniordeal att svara men lovade att ersätta ev. tullkostnader. Av någon anledning släpptes paketet igenom utan kostnader. Har leverantören skrivit fel någonsta... Näytä lisää
Kolla upp vad ni tar in för produkter och tjänster. En träningsklocka som fick kasseras för den var helt kass. Medskick av nyckelringar som inte ska kosta något i ett år. Det stämmer nog men efter ett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi på Seniordeal vill förenkla vardagen för Sveriges 55+ och förlänga livslängden på plånboken genom att tillhandahålla exklusiva seniorrabatter och pensionärsrabatter. Vårt mål är att tillhandahålla bästa möjliga erbjudanden och rabatter för Sveriges seniorer och pensionärer. Seniordeal har nära samarbeten med företag inom en rad olika branscher och vi jobbar dagligen med att hela tiden förbättra vårt utbud av seniorrabatter och pensionärsrabatter för våra medlemmar. Vårt enda krav är att du är 55 år eller äldre för att kunna ansluta dig till vår tjänst. Inga andra konstigheter. 190 000 MEDLEMMAR Sveriges största helt digitala förmånssida för landets seniorer med över 190 000 medlemmar. GRATIS MEDLEMSKAP Medlemskapet är helt kostnadsfritt och du får tillgång till hundratals seniorrabatter och pensionärsrabatter.
Sandhamnsgatan 63 c, 115 28, Stockholm, Ruotsi
- info@seniordeal.se
- seniordeal.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Roliga utskick
Tycker att det kommer roliga erbjudanden dådå som jag tar del av. Roligt också att vara en del av deras vinklubb och få vintips.

Vastaus yritykseltä Seniordeal
Det är väldigt svårt att ta bort…
Det är väldigt svårt att ta bort medlemskap i denna appen. Det är skumt att man inte kan avregristrera sig. De skickar bara erbjudande om vin inget annat.

Vastaus yritykseltä Seniordeal
Fullständigt omöjligt att avregistrera…
Fullständigt omöjligt att avregistrera sig! Svarar inte på mejl eller via hemsidan. Reklamen bara fortsätter trots massor av begäran om att bli avregistrerad. Går inte heller att radera kontot direkt på hemsidan. Oseriösa!

Sanslöst
Sanslöst! Det tycks som om ni uppmanar alla seniorer att bli alkoholister. Den enda reklam jag får är Vin, vin och ännu mera vin. Sanslöst dåligt av er!

Verkar inte seriöst
Gick med för att veta mera ,trodde det var som lets deal eller rabble ,alltså att min fick vettiga erbjudande exempelvis gå två betala för en idrottsupplevelse ,teaterbesök eller bio , men med seniordeal får man inte några rabatter som är värda namnet , däremot bombarderas man av reklam ,Bad om avregistrering efter 10 minuter ,spärrat deras mail och sms .Känns inte seriöst !

Enbart vinreklam
Ingen mer rabatt på något än nån annan får. Bara ett sätt att komma åt dina uppgifter o kunna skicka reklam på t ex viner som länkas direkt till Systembolaget...
Rena lurendrejeriet med andra ord.

Vastaus yritykseltä Seniordeal
Endast vinerbjudande i varje nyhetsbrev!!!
Jag fick riktad reklam till mig som 55+ om att bli medlem hos seniordeals.se
Jag skulle få många fina rabatter.
Men sedan jag blev medlem så har jag ENDAST fått erbjudande i min mail om olika viner! Vecka efter vecka, månad efter månad!
Jag klickade till slut på Unsubscribe för jag ville inte ha all denna vinreklam, speciellt som jag själv inte ens dricker alkohol. Det fick jag göra xx antal gånger men nu tror jag att nyhetsbreven äntligen sluta komma!
Seniordeal: Det är urdåligt att det enda ni skickar ut är vinerbjudande. Man ska inte behöva få drogrelaterade erbjudanden om man inte själv har godkänt det. Sätt dit en ruta där man kan kryssa i om man vill ha alkoholreklam eller inte. Och erbjud annat än bara alkohol.

Vastaus yritykseltä Seniordeal
Det verkar bara vara en vinklubb...

Hand-dammsugare
Under mer än ett års tid har det kommit erbjudande endast om lyxartiklar som fina viner och liknande. Nyligen kom ett erbjudande om en handdammsugare som jag nappade på. Det var rejält nedsatt pris från ca 900 till 250. Dammsugaren var pytteliten och helt värdelös!

Vastaus yritykseltä Seniordeal
Bli aldrig medlem i Seniordeal.se!!!!
Seniordeal.se verkar sälja alla personuppgifter till alla skumma företag som finns på planeten. Efter ngn timme bombarderades jag av reklam via mail och mobil. I början 5-6 st per timme. Kontaktade kundservice för att ta bort kontot vilket man inte själv kan i webblösningen. Inga svar tills jag skrev på deras FB-sida. Nu kan jag inte logga in, men min telefon har inte slutat ringa och mailen kommer. Jag har ingenstans på deras sida valt att få reklam. Vad hände med GDPR?