Picked up a linen blazer in July and honestly the price surprised me. Quality feels way above what I paid. Courier was slow, but I'd shop here again.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Totalny syf . Złodzieje i oszuści .Zamówiłem okulary w kwietniu, do dziś nie otrzymałem przesyłki ani paragonu . Na kilkukrotny kontakt odpowiada automat ,że się zajmą sprawą priorytetowo i nic . Za... Näytä lisää
Materiał jest lepszy niż zwykle kupuję. nosiłam to przez kilka godzin i nic mnie nie drażniło ani nie krępowało..
Na początku nie byłam pewna dopasowania. po przymierzeniu leży dobrze i czuć równowagę.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Komfort od razu wyczuwalny
Komfort od razu wyczuwalny
Miałam to na sobie przez długi dzień…
Miałam to na sobie przez długi dzień poza domem. było wygodne i ani razu nie przeszkadzało.
Na żywo robi lepsze wrażenie
Na żywo wygląda czyściej niż na zdjęciach. wykończenie sprawia wrażenie bardziej premium.
Podoba mi się że nie jest krzykliwe
Podoba mi się że nie jest krzykliwe. czysty europejski styl.
Zwykłe ale bardzo wygodne
Chciałam czegoś prostego co nadal wygląda schludnie. nie spodziewałam się że będzie aż tak wygodne szczerze. sprawdza się na co dzień.
Nic się nie zmienia po czasie
Po kilku założeniach nadal czuć to samo. to zwykle dobry znak dla mnie.
Szukałem czegoś praktycznego co nadal…
Szukałem czegoś praktycznego co nadal dobrze wygląda. to sprawdza się na co dzień bez wysiłku.
To był przemyślany zakup
To był przemyślany zakup. po kilku użyciach nadal jestem zadowolona.
Wygoda wyszła na pierwszy plan po…
Wygoda wyszła na pierwszy plan po dłuższym noszeniu. styl jest drugorzędny ale oba są obecne.
Leży lepiej niż się bałam
Kolor milszy niż na ekranie
Kolor online wydawał się chłodniejszy. na żywo jest łagodniejszy i łatwiejszy do noszenia.
Wysyłka trwała mniej więcej tyle ile…
Wysyłka trwała mniej więcej tyle ile zapowiadali. maile z informacjami sprawiły że byłam spokojna.
Nosiłem to w różne dni i przy różnych…
Nosiłem to w różne dni i przy różnych temperaturach. poradziło sobie lepiej niż się spodziewałem.
Czas dostawy był zgodny z opisem
Czas dostawy był zgodny z opisem. śledzenie ułatwiło czekanie.
Dobrze sprawdza się przy zmiennej…
Dobrze sprawdza się przy zmiennej pogodzie. nie jest ciężkie ale nadal praktyczne czego potrzebowałam.
Podoba mi się czysty design
Podoba mi się czysty design. nie wygląda modowo na siłę ale nadal jest nowoczesne.
Trustpilot-kokemus