1. Huonekaluliike

Selly Home - billige møbler online Drømmer du om et rigtigt køkken og en stilfuld spisestue? Du er kommet til perfekt! Vores køkkenmøbler og spisestuemøbler er en garanti for holdbarhed, kvalitet og den bedste pris. Møblerne til et børneværelse er ikke kun smukt udseende, men frem for alt sikkerhed. Børnemøbler fra vores tilbud gør det muligt at skabe et behageligt fristed, hvor barnet kan lege i timevis og slappe af. Vores tilbud inkluderer også ungdomsmøbler, der giver dig mulighed for at arrangere et moderne rum til alle teenagere. Er du interesseret i badeværelsesmøbler? Her finder du badeværelsesmøbler, takket være hvilke du...

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Svarer ikke på mails omkring en…

Svarer ikke på mails omkring en bestilling. Vi ved ikke om bestillingen er gået igennem..

23. huhtikuuta 2025
sellyhome.dk-logo

Vastaus yritykseltä sellyhome.dk

Vi er meget kede af, at din oplevelse med vores butik ikke levede op til dine forventninger. Vi havde faktisk en pause i påsken, hvilket kan have medført forsinkelser i vores svar på e-mails. Vi beklager meget for eventuelle ulemper, dette måtte have medført.
Din ordre er vores prioritet, så vi opfordrer dig til at kontakte os igen på kontor@sellyhome.dk
Tak for din forståelse.

I was hesitant to order from this…

I was hesitant to order from this website due to the low ratings, but everything went smoothly. I have bought a children’s mattress and some wall panels, which arrived in 2-3weeks (it was officially said to be 3-6 weeks as per the order confirmation). The quality is great, I am satisfied with the products :)

22. maaliskuuta 2024

Størrelse passer ikke jf produktbeskrivelse

Købte polstret vægpaneler i 30x60, men alle paneler varierede op til +5mm i størrelse, så lige linjer var nærmest umulige på væggen. Da jeg havde en væg med præcise mål, måtte jeg adskille stoffet fra hver panel og skære MDF pladen manuelt for at få det til at passe. Købte disse for at spare tid, men endte med at bruge mere tid end hvis jeg havde lavet panelerne selv. Vil ikke anbefale at man køber dem hvis man forventer eksakte mål.

3. tammikuuta 2024

Så utilfreds

Jeg har købt en pakke hos sellpy i september og returnerede dem tilbage efter en uge. Jeg sendt en mail til dem med vedhæfte fil at post kvittering. De har svarede mig slet ikke. Først i oktober skrev en der hedder Hanadi og bekræftede at de har modtaget min mail og ville gerne behandle min sag så hurtigt. I november efter jeg har skrevet til dem igen, svarede Hanadi at jeg får min penge tilbage i løbet af en uge. De har ikke betalt min penge og svarer ikke på mon mail de skylder mig 800 kr.
Jeg synes det er så dårligt og uansvarligt behandling at kunderne. Jeg anbefaler dem slet ikke . De er nogle idioter...😡😡😡😡

16. marraskuuta 2023
sellyhome.dk-logo

Vastaus yritykseltä sellyhome.dk

Jeg tror, du har misforstået navnet på butikken, da ingen Hanadi arbejder og aldrig har arbejdet for os, og vi sætter korrekt kundeservice først. Men hvis du tror, det er vores butik, så skriv en besked til os og giv os dit ordrenummer, så undersøger vi sagen.
Med venlig hilsen
Selly Home DK

God service, pris og kvalitet.

Havde læst et par dårlige anmeldelser men de havde den seng vi gerne ville have til sommerhuset, så vi tog chancen. Og det har vi ikke fortrudt. Den kom indenfor den aftalte leveringstid (Der var 4 uger) og produktet levede op til forventningerne ift. pris og kvalitet.

9. elokuuta 2022

Manglende returbetaling

Har returneret varer, men ikke modtaget returpenge mere end 4 måneder efter Sellyhome har bekræftet modtagelsen.
Det kan ikke anbefales at handle med firmaet.

4. toukokuuta 2022

Bra service

Bra service, väldigt nöjd med varan, bra kvalitet på produkten och fin kundtjänst

14. huhtikuuta 2021