1. Kodinkonemyymälä
  2. Elektroniikkaliike
  3. Imurit
  4. Kodinkoneiden varaosatoimittaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Selectra repareert huishoudelijke stofzuigers van nilfisk , verleent fabrieksservice en levert orginele onderdelen van o.a. nilfisk sebo dyson en starmix

3,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,3

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Via Nilfisk bij deze firma terecht…

Via Nilfisk bij deze firma terecht gekomen.
Mijn stofzuiger was 2 jaar en 3 weken oud, dus 3 weken buiten de garantie. Het kapotte onderdeel kon eenvoudig gelijmd worden. De lijm is kostenloos door Selectra Hengelo aan mij opgestuurd. Aangezien ik niet vanuit Lelystad even langs kon komen. Heel blij met deze service.

11. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Order niet geleverd en bedrijf is…

Order niet geleverd en bedrijf is onbereikbaar via telefoon (verbinding wordt verbroken) en geen reacties op email. Wat een slechte prestatie! Een absolute afrader! Benieuwd of ik mijn geld nog terug zie.

22. huhtikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Het kwam toch nog goed.

Er ging iets mis met mijn order bij Selectra. Ruim 1 1/2 week na bestelling is er nog niets geleverd.
Telefonisch waren ze niet te bereiken en op mijn email ontving ik ook geen respons.
Na ruim twee weken toch een mailtje met bevestiging en in deze week ontving ik ook de spullen. Order was wel netjes compleet.

21. maaliskuuta 2025

Uitstekende en voordelige webshop

De levering van mijn bestelling is prima verlopen. De termijn was weliswaar iets langer dan aangegeven, maar gezien de voordelige prijzen voor originele merkaccessoires vind ik dat helemaal niet erg. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

7. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Apparently the website is an…

Apparently the website is an impersonation of Selectra Hengelo. It confirms your order by e-mail. Allows you to pay for the product. Then nothing. No response to emails. All links in confirmation email cause safari to warn about an impersonation of the Selektra Hengelo website. If you try to look up the company website all roads lead tot 404 not found.

12. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Keurig bedrijf; een echte aanrader!

Keurig bedrijf.
Levert super snel, regelt onmiddellijk als iets niet helemaal goed gaat en corrigeerde mijn fout van dubbele betaling meteen door terugstorten.
Producten zoals beschreven; montage handleiding duidelijk en strak.
Hartelijk dank; wat wil je als klant nog meer?

7. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bot en absoluut niet servicegericht.

Online filter van airco besteld, bij levering stond levering 3-5 werkdagen. Maar ik kreeg maar geen track and trace code. Ik belde netjes met de vraag wat er mis zou kunnen zijn. Snel kam het antwoord dat hij dacht dat het dan niet meer leverbaar was. Ik zei dat er op de site stond dat deze binnen 3-5 dagen geleverd kon worden en dat ik daarom bij hun had besteld en nu dus zonder zat. Dit was allemaal niet waar en deze meneer werd erg kortaf, bot en absoluut niet servicegericht. Gooide er meteen een "dan annuleer ik de order wel" in plaats dat hij meedacht en het vervelende van de situatie erkende. Nare man, nare ervaring.

27. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

snelle jongens ook met terugbetalen

30 juni bestelling gedaan. 1 juli bestelling ontvangen. 1 juli weer teruggestuurd omdat ik het toch niet nodig had. 3 juli creditnota ontvangen. Op 5 juli bedrag op mijn rekening teruggestort. Ik zou willen dat iedere webshop zo snel en klantvriendelijk werkt.

6. heinäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben super tevreden over de verleende…

Ik ben super tevreden over de verleende service!
Een apparaat (nog garantie) waar een fabrieksfout in zat is snel en kosteloos vervangen, een ander apparaat was al buiten de garantie en is geheel vervangen.
Beide waren Nilfisk stofzuigers 2 in 1.
We hadden gewoon wat pech, de andere Nilfisk was 7 jaar oud en was veel gebruikt.
Complimenten voor Wilfried!!

12. helmikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Het bijzondere van dit systeem is dat 1…

Het bijzondere van dit systeem is dat 1 ster: zeer slecht en 5 sterren uitstekend een gemiddeld geeft (5+1)/2.
Mijn ervaring is minder dan zeer slecht. Ik wilde een Nilfisk onderdeel bestellen. Weken erachter aan gebeld. Antwoord: 'wordt niet geleverd door Nilfisk' Wie schetst mijn verbazing dat GSC dit onderdeel in twee dagen kan leveren!
Hier werd een bocht rond de waarheid genomen

21. heinäkuuta 2019

concurrerend en snel

Selectra Hengelo is de webshop van Electrosan Hengelo.Tegen concurrerende prijzen zaterdag verloopfittingen besteld en vergezeld van emails over het verloop van het proces op dinsdag ontvangen.
Prima afwikkeling

9. heinäkuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin