1. Nurmikon kastelulaitteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

SEKEL DESIGN är ett svenskt företag som säljer exklusiva trädgårdsprodukter. Från torp till herrgårdar, kombineras gammaldags elegans med modern funktionalitet. Företaget har sitt säte i Sundsvall, där även det fysiska lagret finns.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Bra pris snbb leverans

Unika snygga grejer till bra pris snabb leverans

27. syyskuuta 2025

Hej Carina,
Så roligt att du är nöjd med leveransen och produkterna! Tack för att du tog dig tid att ge oss en recension.

Saanut 4/5 tähteä

Jag var mycket nöjd

Jag var nöjd. Fick det jag förväntade mig sv vad jag beställt. Fint inslaget.

29. kesäkuuta 2025

Hej Malin,
Så roligt att höra! Vi försöker alltid göra det lilla extra vad gäller inslagning. Tusen tack för din recension.

Förstklassig kundservice

Snabb leverans. Snabbt svar vid kontaktförsök. Erbjöd direkt ny produkt då den första gick sönder direkt. Här har telekomföretagen mycket att lära.
Tack Sekel Design!

21. heinäkuuta 2025

Hej Anna-Lena,
Snabb leverans och bra service är två saker vi värdesätter högt. Vi är så glada att du upplevde det så. Det var tråkigt att du råkade ut för en reklamation men vi finns alltid här för att hjälpa till om något blivit fel.
Hoppas du är nöjd med Sekels produkter såhär långt.

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt bra service vid en…

Otroligt bra service vid en reklamation, imponerande!

11. heinäkuuta 2025

Hej Björn,
Vad roligt att du är nöjd med vår kundservice som vi värdesätter mycket. Tusen tack för din recension.
Med vänlig hälsning
Maja, SEKEL SWEDEN AB

Det fungerade perfekt

Det fungerade perfekt. Motsvarade alla mina förväntningar. Leveransen kom som utlovat.

8. heinäkuuta 2025

Hej Christer,
Vad roligt att du är nöjd. Tusen tack för ditt fina omdöme.
MVH Maja, SEKEL SWEDEN AB

Hög kvalitet! Rekommenderas!

Snabb frakt, väl paketerat.
ÄNTLIGEN ett företag som gjort rejäla, snygga, fungerande slangar och munstycken! Bedömer kvaliten mycket hög och mässing-munstyckena till slangarna väldigt rejäl.
Rekommenderas varmt!

15. toukokuuta 2025

Hej Anette!
Tack för det fina omdömet! Det värmer verkligen och vi håller med om att vi har fina produkter till hög kvalité.

Trädgårdskran

Bra grejer precis som på bilden går att lita på.lite dyr frakt annars inget att klaga på.

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SEKEL DESIGN

Vad roligt att du är nöjd! Vi tar till oss av din åsikt gällande frakten. Stort tack för omdömet!

Saanut 3/5 tähteä

Kvalitet på Trädgårdsmunstycke

Kvalitet på Trädgårdsmunstycke var inte riktigt 100%.
Läcker i handtaget.

13. toukokuuta 2025

Hej Hans,
Tack för din recension!
Vad tråkigt att produkten inte fungerar som den ska. Hör gärna av dig till oss på info@sekeldesign.se så kollar vi på reklamationsärendet.
Mvh
Maja, VD Sekel design

Saanut 4/5 tähteä

Fin kran

Fin kran, bra leverans

27. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä SEKEL DESIGN

Vad roligt att du är nöjd med både leveransen och produkten. Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme🙏🏻 Mvh Maja, SEKEL SWEDEN AB

Namnet är så bra

Namnet är så bra!
SvenEricKerstinLundgren

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä SEKEL DESIGN

Tack för ert fina omdöme och vad roligt att ni dessutom gillar vårt namn🙏🏻🌱

Mässingkran

Snabb leverans mkt vacker kran. Har inte fått sen monterad än så kan inte uttala mig om funktion
Med företaget verkar seriöst och bra 😊

4. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä SEKEL DESIGN

Vad roligt Kerstin😀 Vi önskar dig lycka till med installationen och det är bara att du hör av dig om det skulle dyka upp några frågetecken. Ha en fin dag🌻

Saanut 5/5 tähteä

Snygga produkter, strålande kundservice!

Snabb återkoppling på frågor och mycket tillmötesgående handläggning av min order. Och inte minst ett kanonsnyggt munstycke som känns gediget och som gjorde stor succé hos mottagaren!

20. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Ingrid,
Så roligt att du är nöjd med vår service och att även produkten levde upp till förväntningarna. Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Saanut 1/5 tähteä

Inte fått några varor...

Om jag fått varorna hade det varit lättare att ge ett omdöme. Men trots att de lovades leverans i början april, annars skulle info skickas, har jag den 11 fortfarande inte fått något, varken varor eller avisering om kommande leverans. Men när de väl kommer är de säkert bra

12. maaliskuuta 2024

Hej Linnea,
Vi är så ledsna över att det dröjde med leveransen, vi hade förseningar från vår leverantör. Vi tar verkligen till oss av din feedback och ska vara mer tydliga med att informera eventuella avvikelser i framtiden.

Återigen, ledsen att vi inte levde upp till förväntningarna denna gång, men hoppas du är nöjd med produkterna i alla fall! :)

Hej Carita,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gör oss enormt glada :)

Vi önskar dig många härliga timmar i trädgården med våra produkter i sommar!

Trevligt bemötande av personal

Trevligt bemötande av personal. Bra presentation av varorna.

13. maaliskuuta 2024

Hej Jeanette,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med vår service, som vi jobbar otroligt hårt för att bibehålla på högstan nivå :)

Vi önskar dig många härliga timmar i trädgården med våra produkter i sommar!

smidigt och enkelt att genomföra köpet

smidigt och enkelt att genomföra köpet

26. helmikuuta 2024

Hej Martin,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi önskar dig många härliga timmar i trädgården med våra produkter i sommar.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Mvh Maja, SEKEL SWEDEN AB

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin